Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ic dikislerime bakayim dedim.ozaman gordum.Aynen nasıl gördün cnm
Canım neden kusuyor ki? Çok mu sık kusuyor? Mama mı veriyorsun emziriyor musun?Kizlar bebegim kusamaya calistiginda cok korkuyorum ya...sanki nefes almiyor gibi. Ya kusarken nefes almazsin ama...ne bilim iste
Korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Doğumda su mu kaçtı?kızlar benim oğlum kuvezde bize dua edin solunum sıkıntısı var ağzından burnundan hortum var öyle besliyorlar insallah sağlığına kavuşur bebeğim
ben bu yazini yeni gordum nasil atlamisim ki ne durumdasiniz ?kızlar benim oğlum kuvezde bize dua edin solunum sıkıntısı var ağzından burnundan hortum var öyle besliyorlar insallah sağlığına kavuşur bebeğim
Yok canim emziriyorum.sik degil arada.amaa gozum ustunde.sutim biraz tazikli geliyor.bogazina falan kaciyor.sagiyorum ama.masallahi varCanım neden kusuyor ki? Çok mu sık kusuyor? Mama mı veriyorsun emziriyor musun?
bilgim yok saglikla kucaginiza aliniz yavrunuzu.Arkadaşlar selam. Belimde ödem varmış. Bu sebeple epidural olamayan var mı?
yok canım öyle bi şey tıbben mümkün mü bilmiyorum ama, büyük ihtimalle gebelik kolestazindan kaynaklı ilk cocugumda da olmuştu çünküCanım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Doğumda su mu kaçtı?
teşekkürler canım. 1 hafta yoğun bakimda kaldi sonra geldik evimize şükür şimdi sağlıklı bebeğim tsh yüksek çıktı onu kontrol ediyolar düşecek mi diye bi de kalbinde delik varmış bugün kardiyolojiye gidecek inşallah kapanmıştır delikleryasemin2014 . Canim gecmis olsun. Ne durumdasiniz suan.insallah hersey yolundadir
ben bu yazini yeni gordum nasil atlamisim ki ne durumdasiniz ?
iyyiz canım 1 hafta sürdü iyileşti bebeğim şükür