• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım. 1 hafta yoğun bakimda kaldi sonra geldik evimize şükür şimdi sağlıklı bebeğim tsh yüksek çıktı onu kontrol ediyolar düşecek mi diye bi de kalbinde delik varmış bugün kardiyolojiye gidecek inşallah kapanmıştır delikler
Masallah. Gecer bu günler inşaallah. Guzel haberlerle don

Yok canim emziriyorum.sik degil arada.amaa gozum ustunde.sutim biraz tazikli geliyor.bogazina falan kaciyor.sagiyorum ama.masallahi var
Maşallah maşallah. Benim de ilk başta tazyikli gelirdi, boğazına kaçardı. İstersen en başta küçük bir biberona falan sağ o tazyik geçince emzirmeye başla.

Arkadaşlar bebeğinde gaz sıkıntısı olan tek ben miyim:( bugün 38 günlük olduk ama gazdan ve ikinmadan dolayi 1 saatten fazla yatmiyor gece gündüz.sütüm az geldiğinden mama takviyesi yapıyorum.yani bu kadar az uyumasi normal mi?

Arkadaşlar bebeğinde gaz sıkıntısı olan tek ben miyim:KK43: bugün 38 günlük olduk ama gazdan ve ikinmadan dolayi 1 saatten fazla yatmiyor gece gündüz.sütüm az geldiğinden mama takviyesi yapıyorum.yani bu kadar az uyumasi normal mi?
Canim popodan rahat cimariyoruz cok sujur ama aguzdan kusarak cikiyor.zor da olsa.belini ovalamaktan cocugun uykusunu kaciriyorum.kusunca bir guzel uyuyor ki.
Acaba verdigin mamadan olabilir mi? Birde ben gun icerisinde 1 cay kasigi kimyonu azicik sulandirip iciyorum.

Canim popodan rahat cimariyoruz cok sujur ama aguzdan kusarak cikiyor.zor da olsa.belini ovalamaktan cocugun uykusunu kaciriyorum.kusunca bir guzel uyuyor ki.
Acaba verdigin mamadan olabilir mi? Birde ben gun icerisinde 1 cay kasigi kimyonu azicik sulandirip iciyorum.
Bizimki üstten çıkarıyor ama alttan çıkarmıyor o çok zorluyor onu,ıkınma ondan sanırım değil mi?çoklu gıda alerjimiz olduğundan aptamil pregomin as harici başka mama deneyemiyorum maalesef.öncesinde neocate kullanmıştır onda da ıkınma geçmemişti. Birde bebegim 1 saatten fazla uyumuyor.sizin bebekler kaç saat uyuyor gece ve gündüz?

Bizimki üstten çıkarıyor ama alttan çıkarmıyor o çok zorluyor onu,ıkınma ondan sanırım değil mi?çoklu gıda alerjimiz olduğundan aptamil pregomin as harici başka mama deneyemiyorum maalesef.öncesinde neocate kullanmıştır onda da ıkınma geçmemişti. Birde bebegim 1 saatten fazla uyumuyor.sizin bebekler kaç saat uyuyor gece ve gündüz?
Evet canim gazdan dolayi ikiniyor. Masaj yap annesi beline karnina..gunduz kesintisiz uykulari 1 saati gecmiyir.cogu zaman 30dk bazen 10 veya 20dk. Geceleri belli olmuyor. Bazen 2 bazen 1 saat uyuyir. Mutlaka 1 saat gozlerimiz acik evi geziyoruz.

bizimde uyku saatlerimiz belli degil bir bakmissin yarim saat,bir bakmissin 15 dk bir bakmissin 2 3 saat bir rutin yok. gazımız var alttan ustten cikariyoruz ama yine de gaz oluyor.

kızlar çok şükür oğlumun kalbindeki delikler kapanmış sadece bi tane çok küçük kalmış o da bi sorun olmazmış seneye bi kontrol ettirirsiniz demiş doktor. maşallah darısı tsh'a
Gözünaydın canım,tsh sonucu da güzel çıkar inş.. sen gönlünü ferah tut.

Arkadaşlar bebegimin özellikle emerken alt çenesi titriyor bir iki saniye ,bazen de anı bir ses de irkilince ve bunun gibi durumlarda alt çene titriyor, var mı sizinkilerde böyle bir durum

Ya kizlar anne sutunden kabiz olunur mu ya...
Gazini yapiyor belliki kaka varr yok arkadas kac saat oldu yapsaydi

Back