- 2 Haziran 2012
- 1.352
- 853
S Sevdalinka00 nerelerdesin yogun anne :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkinizda hayırlısı olsun insallah sizde anne olursunuz.Insallah bende burda olurum son 4 gün hayirlisi olsun olmazsada saglik olsun
Hayirlisi canim benim bitane oglum var cok sükür 2.5 yasinda kardes istioruz kismetsehakkinizda hayırlısı olsun insallah sizde anne olursunuz.
hakkınizda hayırlısı olsun. insaallah dogru zamanda 2. de araniza katilir :)Pek ümitli degilim Bu ayda 2 ci ayimiz 4-5 gündür adet sancilarim basladi hala devam edio 4gün var adetime ama erken gebelik testi yaptim Dün Öglen nekadar dogru gösterir bilmiorum ama negativdi
reflu olabilir mi ki ?Kizlar merhaba oglum bugun ve 3 gun oncede fiskirir derecede kustu. Yemek sonrasi. Süt gibi kesik ve eksik. Sallamadik ve yan yatirmistik oysaki. Neden olabilir ?
re
reflu olabilir mi ki ?
Canım anca geldim kendime şimdi iki uşakla zor günler ams ama şükür sağlık olsun da aen nasılsın bebiş nasıl❤☺S Sevdalinka00 nerelerdesin yogun anne :)
gazdan olabilirBenimde aklima o geldi ama surekli o sekilde kusmuyoruz. 2 defa kustu. 2 gun sonra 1 aylik olacagiz. Ilk 3 ay normalmis 12 aydan sonrasi hastalik kabul ediliyormus diyo internette. Yarin kontrolümüz var soracagim bu durumu
Adet giruyorsun canim. Dongun baslamis.Kızlar 40 günün sonunda kanamam çoğaldı sizce bu durum normal mi bitmesi gerekmiyor muydu
Doğumdan sonra adet 5-6ayda gelir yazıyordu da internette adet diye düşünmemiştim o yüzden ama aslında sancım da var belki de adettir gerçektenAdet giruyorsun canim. Dongun baslamis.
Benimde oyle okur tam 40.gumunde adet olurum ve aylik do gum baslar
kisiden kisiye degisiyor canım benim ilk dogumumda 40 gün sonunda bitti 1 hafta temiz kaldim sonra adet oldum sende adet olmuş olabilirsinDoğumdan sonra adet 5-6ayda gelir yazıyordu da internette adet diye düşünmemiştim o yüzden ama aslında sancım da var belki de adettir gerçekten
Heralde öyle oldu lohusalıkta bu kadar kanamam olmadı bugün adet gibi kanamam geliyor.kisiden kisiye degisiyor canım benim ilk dogumumda 40 gün sonunda bitti 1 hafta temiz kaldim sonra adet oldum sende adet olmuş olabilirsin
Kimyon taneleri rahatsız etmiyor mu bizimkide çok gazlıCanim popodan rahat cimariyoruz cok sujur ama aguzdan kusarak cikiyor.zor da olsa.belini ovalamaktan cocugun uykusunu kaciriyorum.kusunca bir guzel uyuyor ki.
Acaba verdigin mamadan olabilir mi? Birde ben gun icerisinde 1 cay kasigi kimyonu azicik sulandirip iciyorum.
Günaydın. Dün geceyi uykusuz geçirmedik biz 9da yattı 3te kalktı. Sabah uyumadığından hiç kaldıramadım. Ama çok ıkınıyor. Gazdan memedr durmuyor. Ne zaman bitecek bu gaz sancılarıGunaydin uykusuz anneler. Zombi gibi kalktim. Yavrum kivranip durdu. Ne zaman acaba normal gaz cikarabilecek.