2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pek ümitli degilim Bu ayda 2 ci ayimiz 4-5 gündür adet sancilarim basladi hala devam edio 4gün var adetime ama erken gebelik testi yaptim Dün Öglen nekadar dogru gösterir bilmiorum ama negativdi

Kizlar merhaba oglum bugun ve 3 gun oncede fiskirir derecede kustu. Yemek sonrasi. Süt gibi kesik ve eksik. Sallamadik ve yan yatirmistik oysaki. Neden olabilir ?

Bebegi 5 gunun sonunda tuvalaeti ni yaptigi icin sevinen kisiye ne denir? Tabiki anne.
Cok sukru ki bebegim sabah yapti rahatladi.
Evet kizlar buzim bebek gorme fasli basladi. Masallah misafirsiz gunum cok az. Pasta tatli yapmaktan simdiden usandim.aslinda bende yedigim icin boyle diyorum.yoksa cok guzel su 25 gunde 10 kilom gitmus geriye 4kilom kalmisti.

Kızlar 40 günün sonunda kanamam çoğaldı sizce bu durum normal mi bitmesi gerekmiyor muydu

Adet giruyorsun canim. Dongun baslamis.
Benimde oyle okur tam 40.gumunde adet olurum ve aylik do gum baslar
Doğumdan sonra adet 5-6ayda gelir yazıyordu da internette adet diye düşünmemiştim o yüzden ama aslında sancım da var belki de adettir gerçekten

Gunaydin uykusuz anneler. Zombi gibi kalktim. Yavrum kivranip durdu. Ne zaman acaba normal gaz cikarabilecek.

Canim popodan rahat cimariyoruz cok sujur ama aguzdan kusarak cikiyor.zor da olsa.belini ovalamaktan cocugun uykusunu kaciriyorum.kusunca bir guzel uyuyor ki.
Acaba verdigin mamadan olabilir mi? Birde ben gun icerisinde 1 cay kasigi kimyonu azicik sulandirip iciyorum.
Kimyon taneleri rahatsız etmiyor mu bizimkide çok gazlı

Gunaydin uykusuz anneler. Zombi gibi kalktim. Yavrum kivranip durdu. Ne zaman acaba normal gaz cikarabilecek.
Günaydın. Dün geceyi uykusuz geçirmedik biz 9da yattı 3te kalktı. Sabah uyumadığından hiç kaldıramadım. Ama çok ıkınıyor. Gazdan memedr durmuyor. Ne zaman bitecek bu gaz sancıları

X