Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah öyledir zaten 2700 gr doğdu biran önce toparlansın istiyorum gözüme çok küçük geliyoCanim doyuyor ki kakasini yapiyor. Bence cok iyi
hadi hayırlısı olsun canım. bisi cikmaz minnosta.2. Topuk kanını vermeye gideceğim bugün dua edin kızlar çok endişeliyim
İcini ferah tut ins bu mubarek gunde guzel2. Topuk kanını vermeye gideceğim bugün dua edin kızlar çok endişeliyim
Yani bana da öyle dediler ben de kaldırıp emziriyorum ama şimdi arkadaşların yorumlarını okuyunca mantıklı geldi akışına bırakmak lazım tabi.. Ama ilk haftalar gelen süt çok özel ya bir de akışına bıraksam da 5 saati bulmaz heralde yine de kontrollu olmak da fayda var diye düşünüyorumKızlar benim dr 3 saatte bir emzir dedi sarılık riski geçince benimki zaten 3 saat olmadan kalkıyor ama memede çok uzun süre kalıyo nerdeyse yarım saati buluyo bazende geçiyo ben her kalktığında diğer memeyi veriyorum ebemiz meme boşalınca diğerine geç dedi birde günde 3 defa falan kaka yapıyo sizde durumlar nasıl
Allah yardımcın olsun cnm, hayırlı kandiller2. Topuk kanını vermeye gideceğim bugün dua edin kızlar çok endişeliyim
Maşallah barekallah,kilosu çok güzel nazar değmesin..Yani bana da öyle dediler ben de kaldırıp emziriyorum ama şimdi arkadaşların yorumlarını okuyunca mantıklı geldi akışına bırakmak lazım tabi.. Ama ilk haftalar gelen süt çok özel ya bir de akışına bıraksam da 5 saati bulmaz heralde yine de kontrollu olmak da fayda var diye düşünüyorum
Memede de 20 dk yarim saat kalmalı demişlerdi, emzirirken memeden gelen ilk süt kıvamsız oluyormuş en doyurucu kalorili yağlı kısım dipte oluyormuş bu yüzden mutlaka bir meme tam bitmeden geçmeyin diyorlar cnm..
Benimki çok kilo aldı bu arada 2haftada 700,800 gr aldı galiba:)
orta sekerli gecti gecemiz ama gunduz uyaninca baya bi sure uyumuyor :) uyumaya çalışıyor ama merakta ediyor etrafı :) nasil gorebiliyorsun mesaneni ben hic anlamam ya bu islerdenGunaydin kizlar. Geceniz nasil gecti.
Biz bugun fena gecurmedik
Normal dogum yapan arkadaslar. Galiba bende rahim sarkmasi oldu.mesanemi goruyorum cunku.dikuslerim iyilesti. Acaba benim gibi olan var mi?
Doktor 40 cikinca gel demisti. Acaba kendiliginden duzelir mi?