- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım ben ikinci çizgiyi görüyorum ilk fırsatta kandan baktır sen.silik evet ama varCnm bak şimdi tekrar çektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben ikinci çizgiyi görüyorum ilk fırsatta kandan baktır sen.silik evet ama varCnm bak şimdi tekrar çektim
İnş cnm bende elimde test net görüyorum kanama yi takipte yim az az kahve geliyoCanım ben ikinci çizgiyi görüyorum ilk fırsatta kandan baktır sen.silik evet ama var
Acaba yerleşme kanaması mı olabiliyor çünkü.Rabbim gönlüne göre versinİnş cnm bende elimde test net görüyorum kanama yi takipte yim az az kahve geliyo
İnş cnm hayirlisi bakalim haber veririm Sağol :)Acaba yerleşme kanaması mı olabiliyor çünkü.Rabbim gönlüne göre versin
Bizler hayirla evlatlarimizi kucagimiza aldik darisi ins sizlere canim.İyi aksamlar. Tüm mart anneleri. Diliyorum ki insallah hepiniz saglikla bebeklerinizi kucaginiza almissiniz. Elbette bazi sıkıntılar oluyor Rabbim onuda saglikla sifa ile sonuclandirsin. Evlatlarimizi salih kullardan eylesin. Ben nisan annesinden. Yarin nisan ve bizim ay basliyor. Tecrubeli bilgilerinizi bizimle paylasabilirmisiniz. Gerek normal dogum sezeryan. Göğüs ucu yaralari dikisler. Eger herhangi bir sikinti olmazsa normal dogum yapacagim nişan gelmedende dogum oluyormu en cok bunu merak ediyorum. Yada hangi belirtiler artik tamam dir. Dogum olacak. Yada dogum esnasinda tavsiyeleriniz. Simdiden teşekkürler. Allaha emanet olun saglikla cennet kokulularinizi benim yerime koklayin
Amin. Cok teşekkürler. Okadar detayli anlatip yazdiinizya. Allah sizden razi olsun. Hakkinizi helal edin. Bu mesajinizi arkadaslarimlada paylasmak istiyorum. Musadeniz olursa tabi onlarda bilgilensinBizler hayirla evlatlarimizi kucagimiza aldik darisi ins sizlere canim.
3 dogum yaptim 3 de normal dogumdu ve sunu diyebilirim ki her dogumum birbirinden cok farkliydi.
1. De rahim agzi kisaligim vardi son iki hafta 5 cm aciklikla gezdim ve gelmeyince sunni sanciyla dogum yaptim. Dogumdan birkac hafta once nisanim geldi.
2. Nisanim geldi gecesinde suyum patlayip sancilarim basladi sunni snaci takviyesinde bulundu drum
3. Baya gunum gecmisti sunni aaya karar verdigim gunun sabahi sancilarim
Basladi ve ben hastaneye gidene kadar 5 cm acilmam oldu öncesinde ne nisanim geldi ne suyum, orada ebe suyumu patlatti ve yine sunni sanci destegi verdi.
Dikis her ucunde de oldu. Bence hic korkma
Bebegini kucagina aldiktan sonra zaten o yeri uyusturuyorlar ve birsey hissetmiyorsun ilk bir iki hafta oturup kalkarken rahatsizlik veriyor ama geciyor
Emzirme konusjnda da ilk bebegimde cok cekmistim ama o da tecrubesizlikten
Onemli olan gogsunun ucunu degil kahverengin tumunu vrmen. Emzirirken yavrunun bedenini kendine paralel tutman ve emzirmeden once parmagini verip gercekten ac oldugundan emin olman. Eger prmagini birakmadan hararetli bir sekilde emiyorsa acliktir aksitakdirde sadece emzik niyetine istiyordur.
İlk bir hafta yine de yaralar olusursa emin ol gecici bir donem bu. Gerekirse gogusucu kullan agrilarini baya hafifletecektir.
Emzirmeden once sicak emziemwden sonra da soguk iyi geliyor goguslere buna da dikkat edebilirsin.
Sut konusunda da rahat olmaya bak yavrular tok geliyor onlari bir iki gun idare edebilecek sekilde. İlk gun zaten bir iki damla
Seffaf bir sivi geliyor sonraki gunler sarimsi ve 3. 4. Gunden sonra normal
Sute dönuyor. Bu esnada sakin panikleme sutum az yetmiyor diye. İlk gelen sut ilac gibi cok onemli yavrular icin sonra zaten normalmsut yeterli bir sekilde gelecektir.
Mamaya baslarsan gogsundeki sureci azaltmis olacaksin. Ne kadar cok gogsune koyarsan okadar uretir vucut.
Bunlar benim Edindigim tecrubeler. İns faydasini gorursun. Rabbim en guze
Sekilde bu sureci gecirmeyi nasip
Etsin
33 gün sonra ilk defa bu gece bebeğim de bende uyuduk inşllh artık geceleri uyurbebegi 10 dk uyuyp saatlerce uyumayan var mi acaba
Kaç saat uyudu acaba?biz 35 günlük olduk halen 2 saatte bir uyanıyor.33 gün sonra ilk defa bu gece bebeğim de bende uyuduk inşllh artık geceleri uyur
Zaten 2 saatte bir emmesi gerek gece de dahil o yüzden uyanmasa da siz uyandırıp emzireceksiniz dedi doktorlarKaç saat uyudu acaba?biz 35 günlük olduk halen 2 saatte bir uyanıyor.
Arada uyanıp emdi tabi ama sonrasında uyudu bazı günler hiç uyumuyorduKaç saat uyudu acaba?biz 35 günlük olduk halen 2 saatte bir uyanıyor.
Tabi canim=) helal olsun ne demekAmin. Cok teşekkürler. Okadar detayli anlatip yazdiinizya. Allah sizden razi olsun. Hakkinizi helal edin. Bu mesajinizi arkadaslarimlada paylasmak istiyorum. Musadeniz olursa tabi onlarda bilgilensin
Canim doyuyor ki kakasini yapiyor. Bence cok iyiKızlar benim dr 3 saatte bir emzir dedi sarılık riski geçince benimki zaten 3 saat olmadan kalkıyor ama memede çok uzun süre kalıyo nerdeyse yarım saati buluyo bazende geçiyo ben her kalktığında diğer memeyi veriyorum ebemiz meme boşalınca diğerine geç dedi birde günde 3 defa falan kaka yapıyo sizde durumlar nasıl
Benim oglanda he.en hemen senin bebek gibi...bence sorun yok.kilo alimonda belli olurMerhaba kizlar , 17martda dogum yaptim .emme ile ilgili sorularim var.bebeğim 16günlük doktorlarin dedigi gibi her iki memeyi 15er dk emzirme mümķün olmuyor .uyuya kaliyor .en iyi halimiz 15dk biri 5dk biri sonra ne yapsam da uyanmiyor .özellikle geceleri 5dk emdigi de cok oluyor .kahverengi kismi vermeye dikkat ediyorum ama zamanla memeyi de portturuyor cuk cuk sesler de geliyor .acaba doyuyor mudur cisli bez sayisi genelde 6 .sizde durumlar nasil ?