- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
Gunaydin kizlar. Su saat oldu ancak kahvaltimi yapabildim. Benim sutum yetiyor görünüyor. Masallah bir haftada 300gr almis. 2.topuk kanini verdik.
Benimkinin uykusu cok hafif zor dalyor kedi gibi uyaniveriyor. Sanirim gazimiz olacak karninda bir sesler geliyor sormayin gitsin.
Arkadas gaz icin aci elma yagi tavsiye etti kime soylsesem faydasini gordu dedi.bende aldiracagim. Sizlerede soyleyeyim dedim
Kızlar göğüslerim yara oldu acıyo çol emzirirken var mı önereceğiniz bişey
aynen benim de kaniyor artik. lans ile baslayan kremden alcam ilk cocugumda tam iyilestirmedi ama ise yaramisti
banada doktor bepantol medacasolu önerdi ama emzirme öncesi nasıl temizlenmesi gerek canım..Meme ucu icin mustela en iyisi, ilkinde o iyilestirdi fakat piyasada yokmail attim bakalim ne cevap gelcek bepanten madecasol devam ederiz artik gumus kapak almistim insallah o ise yarar bakalim....
Bebeğimi her gün banyo yaptırıp zeytinyağıyla masaj yapıyorum. O yüzden heralde çok fazla gaz sancısı çekmiyor banyodan sonra uzun uzun uyuyor. Ama bu emzirme işi bana çok zor geliyor ya her yerim ağrıyor emzirmek çok zevkli bir şey diyen arkadaşlar vardı ama hiç zevk alamadım ben çok şükür ki emiyor ama 1 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Tecrübeli anneler hayatım ne zaman biraz daha normale dönecek sizce eşimle geçirdiğim vakitleri özlüyorum bazen:/
Karbonatlı suyla silerek.banada doktor bepantol medacasolu önerdi ama emzirme öncesi nasıl temizlenmesi gerek canım..
Aynen oyuncak etti şimdiden bizleri. Allah yardımcımız olsunDün gece belki susar diye ayakta emzirdim evin içinde yürüye yürüye. Hem emmek istiyor hem ben oturunca ağlıyordu. Kafayı yiyordum az daha. Eşimde teselli ediyor sağolsun spor oluyor sana diye
Yeni edindiği bir huyuda meme ağzındayken kafasını geri çekmek. Sonra bir iki ağlayıp geri açlıktan kriz geçirircesine saldırarak emmek. Gazdan yaparmış ama gaz çıkarmama da izin vermiyor. 24 günlük bebenin elinde oyuncak olduk
Canım bende durumlar karışık bugün son kez hittim sezaryen dedi omzu takılır yoksa kiloda sorun yok dedi cumartesi 7.30 sezaryen için gün verdi ilki normaldi keşke olsaydı ama normal yapalım diyen doktor yok risk alamam omuz kırılabilir dedi.sen naaılsın bebiş nasıl annesiS Sevdalinka00 huu huu canim
Iyiyiz biz canim gaz sorunumuz basladi. Dikisler bir iyilasseydi.Canım bende durumlar karışık bugün son kez hittim sezaryen dedi omzu takılır yoksa kiloda sorun yok dedi cumartesi 7.30 sezaryen için gün verdi ilki normaldi keşke olsaydı ama normal yapalım diyen doktor yok risk alamam omuz kırılabilir dedi.sen naaılsın bebiş nasıl annesi
Her seferinde karbonatli su ile silip temizleyeceksin canimbanada doktor bepantol medacasolu önerdi ama emzirme öncesi nasıl temizlenmesi gerek canım..
3 aya alisirsin... bende emzirmeyi hic sevmedim cok sikinti cektim cunku.. ama dayandim iste sut gidene kadar 1 sene. Artik sagmaktan kan gelince ucundan biraktim, zaten sut de kalmamisti. Esinin destegi cokkkk ama coookk onemli..yine de dedigin gibi sukret ki emiyor, acikiyor uyaniyor :)Bebeğimi her gün banyo yaptırıp zeytinyağıyla masaj yapıyorum. O yüzden heralde çok fazla gaz sancısı çekmiyor banyodan sonra uzun uzun uyuyor. Ama bu emzirme işi bana çok zor geliyor ya her yerim ağrıyor emzirmek çok zevkli bir şey diyen arkadaşlar vardı ama hiç zevk alamadım ben çok şükür ki emiyor ama 1 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Tecrübeli anneler hayatım ne zaman biraz daha normale dönecek sizce eşimle geçirdiğim vakitleri özlüyorum bazen:/
Sağolasın canım.iyileşir Allah'ın izniyle var mo normal doğum gibisi hayırlısı inşallahIyiyiz biz canim gaz sorunumuz basladi. Dikisler bir iyilasseydi.
Hadi bakalim sag saglim al kucagina yavrucugunu.
Allah yardımcın olsun benim ilk normaldi bu sezaryen olacak cumartesi sabah Allah hepimize yardım etsinYarin sabah sezaryene girecegim iyice karamsarlik coktu ustume
Canım bu mesajını görmedim Allah razı olsun merak esip sormana çok sevindim iyi ki varsınız burayı çok seviyorum.@tugyap ne yaptin bacim bir sen kaldin. Hayirlisiyla kurtulsaydin. Vallahi aklima gelip duruyorsun
Gümüş göğüs kapaklarının çok işe yaradığını duydum. Google a yazarsan görebilirsin.Kızlar göğüslerim yara oldu acıyo çol emzirirken var mı önereceğiniz bişey
canım hakkinda hayirlisi olsun oyle diyorlarsa onlari dinle burada bir arkadasinda oyle olmus kırılmış omzu ya ondan sen dinle onları canimCanım bende durumlar karışık bugün son kez hittim sezaryen dedi omzu takılır yoksa kiloda sorun yok dedi cumartesi 7.30 sezaryen için gün verdi ilki normaldi keşke olsaydı ama normal yapalım diyen doktor yok risk alamam omuz kırılabilir dedi.sen naaılsın bebiş nasıl annesi
En azından 6 ay emzirsem yeter diyorum bakalım nasip3 aya alisirsin... bende emzirmeyi hic sevmedim cok sikinti cektim cunku.. ama dayandim iste sut gidene kadar 1 sene. Artik sagmaktan kan gelince ucundan biraktim, zaten sut de kalmamisti. Esinin destegi cokkkk ama coookk onemli..yine de dedigin gibi sukret ki emiyor, acikiyor uyaniyor :)
Öyle mi o arkadaşa da çok geçmiş olsun ..canım normal yapalım diyen yok ben daha ısrar etmicem karın ve omuz nedeniyle yok diyorlar.cumartesi sabah alacaklar.canım hakkinda hayirlisi olsun oyle diyorlarsa onlari dinle burada bir arkadasinda oyle olmus kırılmış omzu ya ondan sen dinle onları canim
Aynen nasibi ne kadarsa o kadar emer zaten |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?