2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Acı elma yağı ile ilgili doktorların kesinlikle kullanmayın diye uyarısı var. Bu yüzden çok fazla çocuğu tedavi etmişler. İnstagram kullanıyorsanız acıelmayağı diye etiketlerde aratırsanız okursunuz. Ama genel olarak bebeklerde kalp yavaşlaması, epilepsi gibi nöbetler, damar genişlemesi ve solunum sıkıntısına sebep oluyormuş. Bu ağlamalar doğal bir süreç. Gaz sancısı çekecek. Yapabileceğimiz tek şey masaj yapmak. Yıkayıp rahatlatmak. Ben ayrıca bir damla kullanıyorum ama onda bile vicdan azabı çekiyorum. Bitkiler hiç masum değildir. Her bitkisel olanı iyi diye kullanmamak gerekir. Büyüklerde her zaman doğruyu bilemez.

Kızlar göğüslerim yara oldu acıyo çol emzirirken var mı önereceğiniz bişey
aynen benim de kaniyor artik. lans ile baslayan kremden alcam ilk cocugumda tam iyilestirmedi ama ise yaramisti

İlk bir hafta inanılmaz sancı çektim. Emzirirken ağlıyordum. Karşımda annem ve kayınvalidemde ağlıyordu benim o halimi görünce. Hatta eşim ben dayanamıyorum deyip odadan çıkıyordu. O kadar kötüydü durum. Kabuklar vardı uçlarda. Piyasanın en iyi kremini de aldım. Gümüş kapakta aldım. Ayva çekirdeği sürdüm. Havuç rendeleyip koyuluyormuş onu denedim. Mümkün değil geçmedi.

Bebeğimin kontrolünde doktor (allah razı olsun ondan) seni emzirme danışmanına gönderelim dedi. Kadın çocuk hastanesinde. Gittim. Meğer ben emzirmeyi bilmiyormuşum. Üç gün bile sürmedi yaralar birden iyileşti. Hemde bu süreçte sürekli emzirdim. Bir daha hiç yara olmadı. Şimdi keyifle emziriyorum. Bu aralar malum büyüme atakları dönemi. Sürekli emmek istiyor. Oturarak, yatarak, yürüyerek her türlü emziriyoruz acaba bu sefer uyurkalır mı diye :) memeyle yapışık yaşıyor. Ona rağmen acı ve yara yok. Her konuda yazıyorum. Bir kişi bile ciddiye alıp giderse ya da videoları bulup izlerse ve bu acıdan kurtulursa mutlu olurum.

Öncelikle makas yapıp tutmuyoruz memeyi. Yani iki yapar gibi yapıp ucunu çıkarmak yok. Süt kanallarını tıkıyor bu şekil tutmak ve sonrası ağrı sancı. Elimizi c şeklinde yapıp tutacağız. Bebek ağzını kocaman açasıya kadar bekleyin. Kahverengi bölgenin tamamını almalı ağzına. Nasıl alacak demeyin çok güzel alıyor. Bu şekilde alınca meme ucu bebeğin ağzının içinde boşta kalıyor. Meme ucuna baskı yapmayacak bebek. Kahverengi alanı emecek. Lütfen instagramdaki ebe hesaplarını takip edin. Ebeaysee isimli hesap bu konuda çok iyidir sağolsun güzel bilgiler paylaşıyor. YouTube videoları izleyebilirsiniz. Doğru emzirme yönteminden başka hiçbir şey fayda etmiyor ne krem ne gümüş.

Bebeğimi her gün banyo yaptırıp zeytinyağıyla masaj yapıyorum. O yüzden heralde çok fazla gaz sancısı çekmiyor banyodan sonra uzun uzun uyuyor. Ama bu emzirme işi bana çok zor geliyor ya her yerim ağrıyor emzirmek çok zevkli bir şey diyen arkadaşlar vardı ama hiç zevk alamadım ben çok şükür ki emiyor ama 1 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Tecrübeli anneler hayatım ne zaman biraz daha normale dönecek sizce eşimle geçirdiğim vakitleri özlüyorum bazen:/

Meme ucu icin mustela en iyisi, ilkinde o iyilestirdi fakat piyasada yok mail attim bakalim ne cevap gelcek bepanten madecasol devam ederiz artik gumus kapak almistim insallah o ise yarar bakalim....
banada doktor bepantol medacasolu önerdi ama emzirme öncesi nasıl temizlenmesi gerek canım..

Dün gece belki susar diye ayakta emzirdim evin içinde yürüye yürüye. Hem emmek istiyor hem ben oturunca ağlıyordu. Kafayı yiyordum az daha. Eşimde teselli ediyor sağolsun spor oluyor sana diye

Yeni edindiği bir huyuda meme ağzındayken kafasını geri çekmek. Sonra bir iki ağlayıp geri açlıktan kriz geçirircesine saldırarak emmek. Gazdan yaparmış ama gaz çıkarmama da izin vermiyor. 24 günlük bebenin elinde oyuncak olduk

Aynen oyuncak etti şimdiden bizleri. Allah yardımcımız olsun

Canım bende durumlar karışık bugün son kez hittim sezaryen dedi omzu takılır yoksa kiloda sorun yok dedi cumartesi 7.30 sezaryen için gün verdi ilki normaldi keşke olsaydı ama normal yapalım diyen doktor yok risk alamam omuz kırılabilir dedi.sen naaılsın bebiş nasıl annesi

Iyiyiz biz canim gaz sorunumuz basladi. Dikisler bir iyilasseydi.
Hadi bakalim sag saglim al kucagina yavrucugunu.

3 aya alisirsin... bende emzirmeyi hic sevmedim cok sikinti cektim cunku.. ama dayandim iste sut gidene kadar 1 sene. Artik sagmaktan kan gelince ucundan biraktim, zaten sut de kalmamisti. Esinin destegi cokkkk ama coookk onemli..yine de dedigin gibi sukret ki emiyor, acikiyor uyaniyor :)

canım hakkinda hayirlisi olsun oyle diyorlarsa onlari dinle burada bir arkadasinda oyle olmus kırılmış omzu ya ondan sen dinle onları canim

En azından 6 ay emzirsem yeter diyorum bakalım nasip

canım hakkinda hayirlisi olsun oyle diyorlarsa onlari dinle burada bir arkadasinda oyle olmus kırılmış omzu ya ondan sen dinle onları canim
Öyle mi o arkadaşa da çok geçmiş olsun ..canım normal yapalım diyen yok ben daha ısrar etmicem karın ve omuz nedeniyle yok diyorlar.cumartesi sabah alacaklar.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı. Pazartesi sabah için sezaryene gün verdi. 4 kg ı aşmış görünüyor. O yüzden normal olması sakıncalı dedi. Zaten benimkinin de gelmeye hiç niyeti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…