- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
Gunaydin kizlar. Su saat oldu ancak kahvaltimi yapabildim. Benim sutum yetiyor görünüyor. Masallah bir haftada 300gr almis. 2.topuk kanini verdik.
Benimkinin uykusu cok hafif zor dalyor kedi gibi uyaniveriyor. Sanirim gazimiz olacak karninda bir sesler geliyor sormayin gitsin.
Arkadas gaz icin aci elma yagi tavsiye etti kime soylsesem faydasini gordu dedi.bende aldiracagim. Sizlerede soyleyeyim dedim
Acı elma yağı ile ilgili doktorların kesinlikle kullanmayın diye uyarısı var. Bu yüzden çok fazla çocuğu tedavi etmişler. İnstagram kullanıyorsanız acıelmayağı diye etiketlerde aratırsanız okursunuz. Ama genel olarak bebeklerde kalp yavaşlaması, epilepsi gibi nöbetler, damar genişlemesi ve solunum sıkıntısına sebep oluyormuş. Bu ağlamalar doğal bir süreç. Gaz sancısı çekecek. Yapabileceğimiz tek şey masaj yapmak. Yıkayıp rahatlatmak. Ben ayrıca bir damla kullanıyorum ama onda bile vicdan azabı çekiyorum. Bitkiler hiç masum değildir. Her bitkisel olanı iyi diye kullanmamak gerekir. Büyüklerde her zaman doğruyu bilemez.