• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fırsat bulmuşken ne çok yazmışım ama buradaki arkadaşlar o stresli anlarımda hep moral oldular bu yüzden ben de birilerine moral olmak isterim :) öpüyorum sizi
canim gözün aydin masallah size valla helal olsun o kiloyla normal dogumu başarmışsın tebrik ederim. bebisin omzu icin uzuldum umarim bir an evvel duzelir. gogus kremi ne verdi doktor? tekrar hayirli ve gecmis olsum canim

tamamdir seninki geliyor bence cok az kalmis sikayetlerin ayni ben o halde. kolay dogumlar :)
İnşallah arkadaşim bı iki güne gelir dediğin gibi;)valla gece zor oluyor en çokta zaten uyuyamıyorum uyuyunca da çiş için otuz kere uyan yataktan kalkarken bin kiloluk vücudu kaldırmaya çalışır gibi efor sarf etmek iyi yordu son zamanlarda :(

Dogum hikayemi de ayrıca anlatmak isterim bir ara ama suni sanci ile başlayıp sezeryanla biterse korkum vardı, çok şükür normal olduğu için mutluyum :) sütüm iyi gaz da çıkarabiliyoruz, çok iri doğmadı bu arada endiseliydim biliyorsunuz 3740 doğdu zaten 4kg geçse yapamazmışım bence ,diyetlerim ve egzersizlerim ise yaradı,bu kadar çabuk toparlanmamda da egzersizlerin etkisi olduğunu düşünüyorum, hepimize geçmiş olsun , şimdi farklı süreclerimiz olacak ama o doğdu mu doğacak mi konusunun b3nim için kapanmış olması çok guzelllllllll :)
Güle güle büyütün yavrunuzu inşallah;)darısı başıma en kısa zamanda

Dogumda ebe yukardan bastırdı o yüzden mi oldu ben kastım o yüzden mi bilmiyorum neyseki bununla atlattık diyorum 2 gunluguz şu anda meme uçları fena onun dışında dikişlerimde felan bir sıkıntı yok.. Sadece sanki idrar kacirma oluyor hafif , bir de karnim kaldi ikinci dogum oldugu icin diyorlar birincide hiç yoktu korse takmam gerekecek, ilk başlarda emzirirken kasiklarim ağrıyordu adet gibi korkunç rahim kendini topladığı için dediler şimdi geçti gibi, antibiyotik ve rahim toplayıcı ilaç ile vajina kremi göğüs ucu kremi verdi doktorum.. Kan ilaçlarına da haftaya başlayacakmışım
Ama şunu söylemeliyim ki maşallah hemen ayaklandim çok iyyim :) agrim sizim yok sadece göğüs uçları fena ,krem rahatlatacaktır diye düşünüyorum
Karnınız zaman için toparlar kendini bence ama korse kullanımı daha sıkı olmasına sagliyacagini düşünüyorum ,bende araştırıp alicam en yakın zamanda

Bende doğurmadım kızlar Cumartesi sabah sezeryan çok gerginim bi o kadarda heyecanlı
Kolay dogumunuz olur inşallah Sağlıcakla kavuştursun Rabbim yavrunuzu;)
Sezaryanin güzel tarafı işte günün belli olması ne zaman gelicek gerginliği bitiriyor

Merhaba güzel anneler bir cogumuz artik dogum yapti ve bebislere alisma ve anlama asamasindayiz. Bekleyenlere de en kisa surede saglikla gelmelerini diliyorum.

Bugun oglumla 12. Gunumuz. Ilk 3 gun aman Yarabbim dedim bu cocugu doyuramayacagim ve her kafadan bu ses sunu yap bunu yap basima ususunce psikolojik olarak coktum cok cok agladim haliyle sutumde gelmedi.
Ve eve geldim sukur yavas yavas hersey rayina girmeyi basladi. Eskisine nazaran daha iyi sutum cunku kafam rahat. Sicak dus veya emzirme oncesinde sicak komples cok iyi geliyor kizlar. Humana cay , sut arttirici damla, hurma incir uzum kayısı karisimi derken benim sutum artmaya basladi ve benim asabi oglum daha az sinirlenmeye basladi. Sut gelmedikce sinirlendi sinirlendi agladi agladi. Simdi oglum mememde bile uyuya kaliyor. Ama sunu mamadan henuz kurtulamadik hafif olan yenidogan sariligimiz artmasin diye doktorumuz mamayı arttirmamizi soyledi. Mamayi tam kesemesekte ictigi doz gittikce düşüyor.
Bizim oglan hep acti ben kiraz kadar ictigini ve doydugunu hic gormedim. Uykumuzda cok. Gunde 5 ogun 100 - 125 ml iciyor. Bu yuzden de uykuya odaklaniyor sonra.

Bizden simdilik bu kadar . Insallah tam duzene otururuz.

Bende doğurmadım kızlar Cumartesi sabah sezeryan çok gerginim bi o kadarda heyecanlı

Hayirlisi olsun canim telas yapma cunku bende bosuna yapmisim. Simdi gelip gecti.

Sezeryan icin bu kadar gece gun vermiyorlar. Son dakika mi sezeryana döndü peki ?

Kolay dogumunuz olur inşallah Sağlıcakla kavuştursun Rabbim yavrunuzu:KK66:
Sezaryanin güzel tarafı işte günün belli olması ne zaman gelicek gerginliği bitiriyor
Sizin yazınızı okuyunca halime istemsizce güldüm oğlum 19 aralık doğumlu kızıma hamile kaldığımı öğrenince buda 19 mart olsun diye tutturdum nasıl olsa sezeryan olacaktım ama kızım annesiyle dalga geçer gibi 18 martta 23.45 doğdu :21::21:benim planlar suya düştü :KK48:

Gunaydin kizlar. Su saat oldu ancak kahvaltimi yapabildim. Benim sutum yetiyor görünüyor. Masallah bir haftada 300gr almis. 2.topuk kanini verdik.
Benimkinin uykusu cok hafif zor dalyor kedi gibi uyaniveriyor. Sanirim gazimiz olacak karninda bir sesler geliyor sormayin gitsin.
Arkadas gaz icin aci elma yagi tavsiye etti kime soylsesem faydasini gordu dedi.bende aldiracagim. Sizlerede soyleyeyim dedim

Hayirlisi olsun canim telas yapma cunku bende bosuna yapmisim. Simdi gelip gecti.

Sezeryan icin bu kadar gece gun vermiyorlar. Son dakika mi sezeryana döndü peki ?
Buradaki takvimi ben gün sayabileyim ye sezeryan günüme çevirdim 38+4 de doğurmuş olacağım normalde Doğum tarihim 2 Nisan görünüyor

Gunaydin kizlar. Su saat oldu ancak kahvaltimi yapabildim. Benim sutum yetiyor görünüyor. Masallah bir haftada 300gr almis. 2.topuk kanini verdik.
Benimkinin uykusu cok hafif zor dalyor kedi gibi uyaniveriyor. Sanirim gazimiz olacak karninda bir sesler geliyor sormayin gitsin.
Arkadas gaz icin aci elma yagi tavsiye etti kime soylsesem faydasini gordu dedi.bende aldiracagim. Sizlerede soyleyeyim dedim
Ilk kizimda kullandim adacayi yagi diye de geciyor, ayaklarina topuklarina masaj yapar surerdim, isinan ayaklar gaza engel oluyor gerekten. kendimde kimyonlu su icerdim, bi cay kasigi kadar da bebege verirdim, pit pit atardi gazini problem yasamadim. Ama ve lakin adacayi yagi hakkinda iyi seyler duymadim, bu sefer kullanmicam bebe yagi surerim kaparim ayaklarini, nedenini hatirlamiyorum detayli, internete yazin cikacaktir nedenleri.. yani risk almaya degmez.

Meme ucu icin mustela en iyisi, ilkinde o iyilestirdi fakat piyasada yok :( mail attim bakalim ne cevap gelcek :( bepanten madecasol devam ederiz artik :( gumus kapak almistim insallah o ise yarar bakalim....

Bu arada kuru incir bende sut patlamasi yapmisti, aklinizda bulusun... sutu yeterli olanda cok yemesin sonrasi cok daha beter oluyor 3 ay icinde 9 kez mastit olarak tecrube ile sabit :( insan su icemeye korkar mi ya...

Back