• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bu gunler gelio gecici.bizlerde ayniyoz uykusuz geceler.usgune benim 2 cocuk daha var. Ama oglumun gozlerine bakiyorum her sey bitiuor. Aglaman bile tatli diyorum. Bem kendimi uykusuz gecelere alistirdim biliyordum cunku karnimda geceleri kipir kipirdi.
Gaz sorunu varsa yediklerine dikkat et.ben gunde 3yada4 kez 1cay kasigi kimyonu sulandirip iciyorum ve bebegimin ayaklarini sicak tutuyorum benimkinde ise yaradi. Gunduz ilk uzun uykusunda evi toplayip yemegimi yapiyorum. Ikinci uykusunda bende uyuyorum ki guc toplayayim.iyi olucak sen bir annesin annelr guclu olur
Teşekkür ederim cnm tavsiyelerini uygulayacağım biraz rahatıma düşkün biriydim o yüzden hemen su koyverdim galiba inşllh zamanla alışacağım maşallah size 3 çocuk benim için 2.bile imkansız gibi nasip hayırlısı bakalım.

Oo mamada almiyorsa sorun olmasin emzir tabiki anne kokusu da alsin bebisin. Zamanla buyuk kuzuya da zaman kalacak annesi minik kendine gelsinde.Kiskanclik var mi buyuk kuzuda
Şükür kıskançlık yok canım çok seviyo laf söyletmiyo hiç şimdilik tabi ilerisi ne olur bilemem sizde nasıl durumlar

oslem83 oslem83 S Sevdalinka00 Allah yardimciniz olsun 🙏 cok telas yapmaniza gerek yok. Ameliyat fikri beni urpertiyordu, tansiyonlarim duser normalde. Komple uyumak istedim. Bisey olursa ameliyathane telasini gormek istemedim ama doktorumun bana gaz vermesiyle iyiki vermis spinal dogum yaptim bebisimi de hemen gormus oldum. Bi ara miden bulaniyor hafif tansiyon oynuyor ama o anki heyecanla atlatiyorsun zaten
Canım çok sağol.ben de spinal tercih edeceğim çok panikliyim inşallah biraz olsun sakinlerim.şükür sen sağlıkla kavuştun yavruna darısı başımıza.son haftaya kadar normal olup bir günde sezaryen kararı zor oldu ama sağlık olsun

Birine gitsem sanki diğerine hazsızlık yapıyo gibi hissediyorum mecbur bebekle ilgeniyorum büyükten şimdilik bi sitem duymadım ama hissediyorum oda ilgi istiyo belki düzene girsek herşey yoluna girer ozamana kadar sabır bize ve miniklerimize
aynen 40 gun bi gecse de acik havalara cikip ortsk zaman gecirebilsek...

Öyle mi o arkadaşa da çok geçmiş olsun ..canım normal yapalım diyen yok ben daha ısrar etmicem karın ve omuz nedeniyle yok diyorlar.cumartesi sabah alacaklar.
Canım bende oldu ama önemli bisey değil ki o eğer sinirlere zarar gelseymis problem olabilirmis, benim oglumun sag kolu kirilmis ama bir haftaya kaynayacak dedi, hic aci hissetmiyorlar ve kollari da maşallah kıpır kıpır, eğer sinirler zarar gorseymid veya omuz takilsaymis çıkarken zor olurmuş ama kırık da sorun yok bebek de keyifli :)) Bir haftaya kaynicak inşallah 3740 ile suni sanci ile normal dogurdum, senin icin de hayirlisi

Canım bende oldu ama önemli bisey değil ki o eğer sinirlere zarar gelseymis problem olabilirmis, benim oglumun sag kolu kirilmis ama bir haftaya kaynayacak dedi, hic aci hissetmiyorlar ve kollari da maşallah kıpır kıpır, eğer sinirler zarar gorseymid veya omuz takilsaymis çıkarken zor olurmuş ama kırık da sorun yok bebek de keyifli :)) Bir haftaya kaynicak inşallah 3740 ile suni sanci ile normal dogurdum, senin icin de hayirlisi
Canım ben üç ayrı hastane ve doktora gittim normal yapmıyorlar cerrahpasa dahil .karın omuz çevresi sıkıntı olur diyorlar ne yapayım ben de sezaryen olsun o zaman dedim.canım çok geçmiş olsun size de Allah korumuş.çok şükür bişeyi yok yavrunun.bana risk almam kafa geçer karın geniş olmaz diyor tabii bunlar risk belki hiç sıkıntı olmaz ama ben de korktum.yarın ameliyat oluyorum çok korkuyorum:))

Canım ben üç ayrı hastane ve doktora gittim normal yapmıyorlar cerrahpasa dahil .karın omuz çevresi sıkıntı olur diyorlar ne yapayım ben de sezaryen olsun o zaman dedim.canım çok geçmiş olsun size de Allah korumuş.çok şükür bişeyi yok yavrunun.bana risk almam kafa geçer karın geniş olmaz diyor tabii bunlar risk belki hiç sıkıntı olmaz ama ben de korktum.yarın ameliyat oluyorum çok korkuyorum:))
Aynen cnm risk alma öyle diyorlarsa dediğim gibi benim doktor sorun görmedi hatta o cesaretlendirdi yoksa bana da öyle deseler asla risk alamazdım senin gibi cnm

Da
Aynen cnm risk alma öyle diyorlarsa dediğim gibi benim doktor sorun görmedi hatta o cesaretlendirdi yoksa bana da öyle deseler asla risk alamazdım senin gibi cnm
Sağolasın canım benim ilki normaldi ama müdahaleli oldu o da çıkamadı forseps kullandılar 3850 idi ama orantılı idi:))buna yapmıyorlar normal diretmiyorum ben de artık.
Çok şükür senin paşa da sıkıntı olmamış Rabbim korusun

AnGeL3432 AnGeL3432 canım benim ilki de spinaldi bi ara tansiyonum düştü kalp atışlarım hızlandı nefes alırken zorlandım ama kısa bir andı.şimdi aklımda o sahne var aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum. Dr uma söyledim o da anestezi fazla olunca yukarı doğru çıkıyor ondan oluyor ama hemen müdahale ediyoruz rahat ol dedi.genel olup herşeyden habersiz olmak istemiyorum bir de bebişimi hemen görmek istiyorum

kizlar benim de sorun kv ben kendimi toparladim bebisimede gece gunduz ben bakiyorum yemegimi yapip evimi de derleyip topluyorum tek kalmama engel bi durum yok buyuk oglumda okulda gunduzleri kv 2 sokak otede oturuyo ama bizde kaliyo herseyede karisiyo lohusaliktanmidir nedir allah razi olsun diyorum ama artik ne bekliyo gitse evinede bizde duzene girsek diye bakiyorum cunku buyuk oglum tamamen kontrolden cikti sozumu hic dinlemiyo simardi telefon vermiyorum arkami bi donuyorum elinde telefon kucugun bana bi zarari yok su anda ama ne dicemi sasirdim uzuluyorum bu duruma... birde erkek cocuklari olanlar sunnet icin ne dusunuyo ben bugun doktora sordum 1 ayi dolunca yaptirin dedi sariligimizda 14.8 biraz yuksek pazartesi tekrar bakilacak 17 olana kadar kuveze yatirmiyolarmis umarim duser

Yanımda kimse yok ben istemedim eşim işe gitmiyor şimdilik bana yardımcı olmak için o yetiyor bana gündüzleri güzel geçiyor daha düzenli her şey ama geceleri pek uyumuyor ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum o zamanlar o yüzden de sinirleniyorum bebeğime uykusuzluk başıma vuruyor bilmiyorum ya inşllh geçicidir bu durumum

Yaninda destekcin olmasi guzel. Bazi zaman yardimi olmasa bile varlığı yeter 💗

kizlar benim de sorun kv ben kendimi toparladim bebisimede gece gunduz ben bakiyorum yemegimi yapip evimi de derleyip topluyorum tek kalmama engel bi durum yok buyuk oglumda okulda gunduzleri kv 2 sokak otede oturuyo ama bizde kaliyo herseyede karisiyo lohusaliktanmidir nedir allah razi olsun diyorum ama artik ne bekliyo gitse evinede bizde duzene girsek diye bakiyorum cunku buyuk oglum tamamen kontrolden cikti sozumu hic dinlemiyo simardi telefon vermiyorum arkami bi donuyorum elinde telefon kucugun bana bi zarari yok su anda ama ne dicemi sasirdim uzuluyorum bu duruma... birde erkek cocuklari olanlar sunnet icin ne dusunuyo ben bugun doktora sordum 1 ayi dolunca yaptirin dedi sariligimizda 14.8 biraz yuksek pazartesi tekrar bakilacak 17 olana kadar kuveze yatirmiyolarmis umarim duser
Eşi yokmu hani onu bahane etsen sende düzenini bozdun ben iyiyim gibisinden
Lohusa pek yanliz bırakılmaz diye inanış varya acaba en azından yarı kirkinin cikmasinimi bekliyorki
Benim annem kalacak yanımda 1 haftada toparlarim kendimi diyorum yarı kirkin çıkmadan yanlış bırakmam seni diyor valla:)
Ben senin yerinde olsam eşimle yumuşak yumuşak konusur halimi anlatır o anası ile konuşsun diye onu öne atardim

Bende son 1 haftan kaldi kızlar ama gelen giden yok gibi hiç bi belirti yokk
Gunumun bitmesine 3 gün kaldı yuruyus hurma sıcak duş bunları sık sık yapıyorum ama bende bile belirti yok vakti saati gelmiuince gelmiyor bu yaramazlar:)

Back