• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı. Pazartesi sabah için sezaryene gün verdi. 4 kg ı aşmış görünüyor. O yüzden normal olması sakıncalı dedi. Zaten benimkinin de gelmeye hiç niyeti yok.
masallah canim senin bebek benim bebegin iki kati olmus 😄 guzel haberlerini bekliyoruz

Bebeğimi her gün banyo yaptırıp zeytinyağıyla masaj yapıyorum. O yüzden heralde çok fazla gaz sancısı çekmiyor banyodan sonra uzun uzun uyuyor. Ama bu emzirme işi bana çok zor geliyor ya her yerim ağrıyor emzirmek çok zevkli bir şey diyen arkadaşlar vardı ama hiç zevk alamadım ben çok şükür ki emiyor ama 1 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Tecrübeli anneler hayatım ne zaman biraz daha normale dönecek sizce eşimle geçirdiğim vakitleri özlüyorum bazen:/

Senin ne kadar oldu bilmiyorum ama benim 12 gun oldu ve ben boyle olacağını tahmin etmemistim. Hersey duzene girince sanirim daha cok mutlu olacagim. Benim emzirmem bi saat suruyor. Arada memede uyumalarida var ekstra mamada aliyoruz malesef onsuz olmuyor. Eski hayatimi ozlemiyor degilim bende sanirim lohusa kafasida depresyona sokuyor bizi.

40 indan sonra hersey guzel olacagini umut ediyorum :KK49:

Senin ne kadar oldu bilmiyorum ama benim 12 gun oldu ve ben boyle olacağını tahmin etmemistim. Hersey duzene girince sanirim daha cok mutlu olacagim. Benim emzirmem bi saat suruyor. Arada memede uyumalarida var ekstra mamada aliyoruz malesef onsuz olmuyor. Eski hayatimi ozlemiyor degilim bende sanirim lohusa kafasida depresyona sokuyor bizi.

Valla benim 3 gün oldu ama şimdiden depresyon belirtileri başladı bende 3 saat memede durdu bugün benimki abartmıyorum sağolsun annem evin işlerini hallediyor ama büyük oğlum ilgi bekliyo ben ilgilenemedikçe kendimi yiyiyorum

Valla cok fazla uzun tutamiyoruz memede hem kendiside sinirleniyor hem bende istemiyorum uzmanlar o kadar uzun istemiyorlar memeler tahris olmasin diye. Yarim saatte 40 dk da bitirmeye calisiyorum bende.
Kayinvalidemle annem sagolsun utumu yemegimi yapiyorlar dönüşümlü. Yoksa iyicene kafayi yerdim herhalde. 2 cocuklu kendimi helee hiiic dusunemiyorum. Allah yardimciniz olsun sizinde

Valla benim 3 gün oldu ama şimdiden depresyon belirtileri başladı bende 3 saat memede durdu bugün benimki abartmıyorum sağolsun annem evin işlerini hallediyor ama büyük oğlum ilgi bekliyo ben ilgilenemedikçe kendimi yiyiyorum

Valla cok fazla uzun tutamiyoruz memede hem kendiside sinirleniyor hem bende istemiyorum uzmanlar o kadar uzun istemiyorlar memeler tahris olmasin diye. Yarim saatte 40 dk da bitirmeye calisiyorum bende.
Kayinvalidemle annem sagolsun utumu yemegimi yapiyorlar dönüşümlü. Yoksa iyicene kafayi yerdim herhalde. 2 cocuklu kendimi helee hiiic dusunemiyorum. Allah yardimciniz olsun sizinde
Sağol canım mecbur tutuyorum doymuyo çünkü mamayıda yemek istemiyo sarılık olmasın sütüm artsın diye emziriyorum bende ev işlerini geçtim büyük kuzumla biraz daha fazla ilgilensem yetecek bana

canım haber et bizi kendine gelince ilk firsatta aklim kalir naptin diye hayirli haberlerini bekliyorum
Allah razı olsın canım benim.haber edecem inşallah sağ salim kavuşayım da yazarım mutlaka iyi ki varsınız millet gözümü korkuturken hiç tanımadığım insanlar destek oldu yoldaş oldu sağolun.

ahh ahh iki cocukla ne büyük bir his yasiyoruz su an demi :( iki melek ve ikisi de bize muhtac.... annelik cok zor...hele de bi de duygusal biriyse o anne...

Allah razı olsın canım benim.haber edecem inşallah sağ salim kavuşayım da yazarım mutlaka iyi ki varsınız millet gözümü korkuturken hiç tanımadığım insanlar destek oldu yoldaş oldu sağolun.
Ben de Cumartesi sabah sezeryan ile Doğum yapacağım bende korkuyorum inşallah sağ Salim alırız yavrularımızı kucaklarımıza

ahh ahh iki cocukla ne büyük bir his yasiyoruz su an demi :KK43: iki melek ve ikisi de bize muhtac.... annelik cok zor...hele de bi de duygusal biriyse o anne...
Birine gitsem sanki diğerine hazsızlık yapıyo gibi hissediyorum mecbur bebekle ilgeniyorum büyükten şimdilik bi sitem duymadım ama hissediyorum oda ilgi istiyo belki düzene girsek herşey yoluna girer ozamana kadar sabır bize ve miniklerimize

Sizin yazınızı okuyunca halime istemsizce güldüm oğlum 19 aralık doğumlu kızıma hamile kaldığımı öğrenince buda 19 mart olsun diye tutturdum nasıl olsa sezeryan olacaktım ama kızım annesiyle dalga geçer gibi 18 martta 23.45 doğdu :21::21:benim planlar suya düştü :KK48:
Hayaller ve hayatlar:)bende 3. bebe yollar açıktır, hepde ultrasyonda önden gidince 38 hafta içinde doğurmaya okadar kendimi şartlamıştimki şuan hayal kırıklığı içindeyim:)

26 gün oldu ama depresyonun eşiğindeyim özellikle geceleri iyice kasvet çöküyor 40ı çıkınca atlatacağım ümidiyile geçiriyorum günleri

Sağol canım mecbur tutuyorum doymuyo çünkü mamayıda yemek istemiyo sarılık olmasın sütüm artsın diye emziriyorum bende ev işlerini geçtim büyük kuzumla biraz daha fazla ilgilensem yetecek bana

Oo mamada almiyorsa sorun olmasin emzir tabiki anne kokusu da alsin bebisin. Zamanla buyuk kuzuya da zaman kalacak annesi minik kendine gelsinde.Kiskanclik var mi buyuk kuzuda

26 gün oldu ama depresyonun eşiğindeyim özellikle geceleri iyice kasvet çöküyor 40ı çıkınca atlatacağım ümidiyile geçiriyorum günleri

Yaninda kalan destekcin var mi canim ? Biraz daha rahat hissedersin kendini. Ilk 2 gun hastanede icimden niye yaptim ki ben bunu demisligim var. Seytan iste dusunduruyor. Ben aglama krizlerinde oglum acken bana vermeyin bu enerjiyle doyuramam dedim. Zamanla duzelecek ama ne zaman beklemedeyiz.

Amin canım aynı vakitte gireceğiz sezaryene Allah yardımcımız olsun sen spinal mi düşündün canım ben de korkuyorum canım

oslem83 oslem83 S Sevdalinka00 Allah yardimciniz olsun 🙏 cok telas yapmaniza gerek yok. Ameliyat fikri beni urpertiyordu, tansiyonlarim duser normalde. Komple uyumak istedim. Bisey olursa ameliyathane telasini gormek istemedim ama doktorumun bana gaz vermesiyle iyiki vermis spinal dogum yaptim bebisimi de hemen gormus oldum. Bi ara miden bulaniyor hafif tansiyon oynuyor ama o anki heyecanla atlatiyorsun zaten

Yaninda kalan destekcin var mi canim ? Biraz daha rahat hissedersin kendini. Ilk 2 gun hastanede icimden niye yaptim ki ben bunu demisligim var. Seytan iste dusunduruyor. Ben aglama krizlerinde oglum acken bana vermeyin bu enerjiyle doyuramam dedim. Zamanla duzelecek ama ne zaman beklemedeyiz.
Yanımda kimse yok ben istemedim eşim işe gitmiyor şimdilik bana yardımcı olmak için o yetiyor bana gündüzleri güzel geçiyor daha düzenli her şey ama geceleri pek uyumuyor ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum o zamanlar o yüzden de sinirleniyorum bebeğime uykusuzluk başıma vuruyor bilmiyorum ya inşllh geçicidir bu durumum

Canim bu gunler gelio gecici.bizlerde ayniyoz uykusuz geceler.usgune benim 2 cocuk daha var. Ama oglumun gozlerine bakiyorum her sey bitiuor. Aglaman bile tatli diyorum. Bem kendimi uykusuz gecelere alistirdim biliyordum cunku karnimda geceleri kipir kipirdi.
Gaz sorunu varsa yediklerine dikkat et.ben gunde 3yada4 kez 1cay kasigi kimyonu sulandirip iciyorum ve bebegimin ayaklarini sicak tutuyorum benimkinde ise yaradi. Gunduz ilk uzun uykusunda evi toplayip yemegimi yapiyorum. Ikinci uykusunda bende uyuyorum ki guc toplayayim.iyi olucak sen bir annesin annelr guclu olur

Back