S Sevdalinka00 kuzu nasilsin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah izin verirse cuma veya cumartesi suni ile başlatacaklar doğumu biraz korkuyorum ama nasip ayrıca merak ettiğin yazdığın için çok mutlu oldum❤sen ve bebiş nasılsınız canımm:)S Sevdalinka00 kuzu nasilsin?
Hadi hayirlisi rabbim kolay kurtarsinCanım Allah izin verirse cuma veya cumartesi suni ile başlatacaklar doğumu biraz korkuyorum ama nasip ayrıca merak ettiğin yazdığın için çok mutlu oldum❤sen ve bebiş nasılsınız canımm:)
Bende normal adet ağrısından farklı gaz sancısı gibi olucagini düşünüyordum açıkçası.Gaz sancisi gibi basladi bende dogum sancisi.isal olcam sandim.surekli buyuk tuvalet ihtiyacim varmis gibiydi ama bisey yoktu.tuvalete tasindim hep.hastanede sira bekliyordum kontrol icin.midem de bulaniyordu soguk terlemw oldu.sonra birden oturdugum yerden kalkamadim.belimin sol tarafina agri saplandi.bacagima vurdu.yuruyemwdim.esim kolumdan tuttu zorla yürudum.ama hala anlamadim dogum sancisi oldugunu.tansiyon ölçum sirasi beklerken hemsirenin dikkatini cekmisim yanima geldi senin agrin var dedi doktorun yanina git dedi.ben şok oldum.1saat icinde sezeryana alindim.
Dün gittim o an agrida yokdu nst de cikmadi sancısen hic doktora gorundun mu ? kasik agrin gaz sancisi gibi mi boyle gazin var ama atamiyor gibi mi
canim insallah guzel hayirli hemencecik olan bir dogum olur son gunlerini iyi dinlen valla kendine ayir zamanını. ben ve bebis cok sukur iyiyiz. benim agrilarim var malum hepimizin oldugu gibi sirtim belim rahim agrilarim mevcut ama agri kesici içmiyorum dayanmaya calisiyorum canim. malum bi de göğüs acısı var ama şükür geçici gunler diyorum cok şükür diyorum.Canım Allah izin verirse cuma veya cumartesi suni ile başlatacaklar doğumu biraz korkuyorum ama nasip ayrıca merak ettiğin yazdığın için çok mutlu oldum❤sen ve bebiş nasılsınız canımm:)
Amin canım sağolasın inşallah❤Hadi hayirlisi rabbim kolay kurtarsin
bebis hazırlanıyor eli kulağında annesi gelecek haberin olsun :) bacaginda agri var mi?Dün gittim o an agrida yokdu nst de cikmadi sancı
Benim ağrım adet ağrısı gibi belli bir seviyede bel kasik alt karın ağrısı
Canım sağolasın evdeki rahat bıraksa vakit ayıracam kendime ama tepemde:))o ağrılar gelip geçici tez vakit geçer inşallah canım sağlıkla kavuştun ya yavruna çok şükür.gögüs acıdı da gecer hepsina alışılıyor Rabbiö kolaylık versin cümlemize inşallahcanim insallah guzel hayirli hemencecik olan bir dogum olur son gunlerini iyi dinlen valla kendine ayir zamanını. ben ve bebis cok sukur iyiyiz. benim agrilarim var malum hepimizin oldugu gibi sirtim belim rahim agrilarim mevcut ama agri kesici içmiyorum dayanmaya calisiyorum canim. malum bi de göğüs acısı var ama şükür geçici gunler diyorum cok şükür diyorum.
Ağzın bal yesin:)kalça bacak ağrısı varbebis hazırlanıyor eli kulağında annesi gelecek haberin olsun :) bacaginda agri var mi?
tamamdir seninki geliyor bence cok az kalmis sikayetlerin ayni ben o halde. kolay dogumlar :)Ağzın bal yesin:)kalça bacak ağrısı var
Rabbim yardımcıniz olsun. hayirli haberlerle insallah bebisinizi kucaginiza alin :)Bende doğurmadım kızlar Cumartesi sabah sezeryan çok gerginim bi o kadarda heyecanlı
aynen benim de kaniyor artik. lans ile baslayan kremden alcam ilk cocugumda tam iyilestirmedi ama ise yaramistiKızlar göğüslerim yara oldu acıyo çol emzirirken var mı önereceğiniz bişey