2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlış olmuş olabilir. Bilmiyorum ki.bencede başka bir doktora görün.

Ne yaptım canım ya Rabbim yardimcin olsun

dikisler bendede sorun degil ama bu aci mahvetti beni ya normalinde bu zorlugu var iste

herkese merhaba arkadaslarrrr. ben dogum yaptim gece 3 gibi baslayan sancilarimi sabah 9 a kadar evde bekledim sonrada hastaneye vardik 9:30 10 gibi ve 11 de dogum yaptim. darisi bekleyen arkadaşlarimin basina. Rabbim bir avazda kurtarsın kizlar. sorusu olan varsa sorulari alabilirim. S Sevdalinka00 canim insallah yanlis ölçümdür de normal dogum olur. senin icin dua edecegim canim.

Maşallah canım.gün boyu buraya bakıp durdum ne yaptınız diye çok şükür kurtulmussun inşallah tez zaman da da sütün gelir.

Gozun aydin canim darisi bizlerin basina insallah.

Gece ben de bi sanciyla uyandim kalktim iccamasirimi iyice islatacak bir sivi geldi. Sonra ama Kesildi. Emin olamadigim icin hastaneye gittik zaten bugun gidecektim. Bebek biraz daha kilolanmis ondan beklemenin anlami yok sunniye baslayabiliriz dedi tabi gece uyumadigim
İcin kendimde o gucu bulamadim. Eve geldim dr karanfil yagi verdi belki sancilar kendiliginden gelir diye. Bugun iyice dinlenecegim en azindan uykumu almya calisacagim. Yarin sabah da ins gidip baslatacagiz sunni sanciyla digum surecini. Oradaki ebe moralimi mahvetti cok yukarda hic umutlanmayin bir iki gunde hemen gelmez gibi seyler dedi. İns hayirla acilmam hemen olur da biran once hayirla alirim
Yavrumu kucagima.

Canım Rabbim analı babalı büyütsün bol sütlü günlerin olsun

Canım inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparsın moralini yüksek tut ebelerede bakma boşver nasipse bende yarın sezeryana giricem ikinci olduğu için başıma geleceği biliyorum korkum artıyo İnşallah sağsalim kavuşuruz yavrularımıza

canim hic moralini bozma beni biliyorsun hic umudum yoktu taa ki dün aksam lekelenme olana dek her sey bi anda oluverdi. hic kimseye aldirma olumlu dusun olumlu oluyor

ins canim Rabbim
Senin de yardimcin olsun.
İns yarin aksama yavrularimizi almis oluruz en az agri siziyle
canim hic moralini bozma beni biliyorsun hic umudum yoktu taa ki dün aksam lekelenme olana dek her sey bi anda oluverdi. hic kimseye aldirma olumlu dusun olumlu oluyor
evet canim Yazdiklarini okumak cok iyi geldi. Cok tsk ederim ins dedigin gibi olur

Benimde Cumartesi sabah spinal sezeryan ile doğumum var açıkçası korkuyorum biraz bir yandan da artık doğsun istiyorum ağırlaştım iyice

Canım gözünaydın hayırlı olsun çok sevindim msaşallah bol bol sütün olsun inşallah ❤canım yanlış ölçüm var başka doktora gittik 3800 en çok 4 olur cumaya dedi ilki normal.canım sıkıldı denesem mi bilmiyorum korkuyorum.ama 4500 degil asla zaten imkansız bir haftada alamaz onca kiloyu.

Canım bu haftalarda kasılma normal ama sen yinede önlemini al. Biz bu haftalarda günlük magnezyum alıyorduk. Doktoruna şöyle istersen
Sanirim kendimi yordugum için olmuş buraya yazdiktan sonra yavaş yavaş geçti çok şükür tesekkur ederim cevap için dr uma söylerim gidince

Kizlar kizimda cok gaz oluyor biogai gaz damlasi kllaniyorum ama sanki fayda etmiyor gbi geliyor bana bazen cok aglyor ayaklarini cekyor kendine altni degstirirken bike bazen sirt ustu yatamiyor cok fazla agliuor ne yapabilirim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…