Yanlış olmuş olabilir. Bilmiyorum ki.bencede başka bir doktora görün.Kızlar moralim çok bozuk doktor 4500 ölçtü karın çevresi geniş sınırı aşmış dedi ama başka doktora da gidecem bir haftada nasıl alsın bir kilo..yanlışlık olabilir mi kızlar ilk doğumum normal 3850 dogdu peşembe yatıracak beni
Ne yaptım canım ya Rabbim yardimcin olsunyok canım hala almadım dünden beri çekiyorum sancılarım birtürlü düzene girmiyo.. hep 10 dakikada bir geliyo öğlen gel dedi doktor bakalım napacaklar suni sancı verecek gibi. 2. doğum olmasına rağmen çok zor ilerliyo... geceden beri uyumadım çok kötüyüm..
dikisler bendede sorun degil ama bu aci mahvetti beni ya normalinde bu zorlugu var isteBende olmuştu ama geçti. Benim kasım ağrım var. Kanamam cok az.adım attirmiyor.dikisler hiç umurum değil artık.kasım ağrım geçseydi. Akşama dogruda böbrek ağrısı çekiyorum. Hepsi birbirine karıştı.
Canım şimdi başka doktora gidiyorum.doktor prof cerrahpaşa da yani özel olsa belki bilerek yapıyor dicem ama.Yanlış olmuş olabilir. Bilmiyorum ki.bencede başka bir doktora görün.
Canım bugün kontrolün vardı ne yaptın nasılsınbu konuda yorum yapamayacagim ne desem yanlis olmasindan korkarim. guzel temennileriniz icin teşekkürler. saglik sihhatle zamanininda kucaginiza almaniz dilegimle...
Ben 10 gün çektim oramda o acıyı sonra biraz hafifledi artık şükürkizlar ben cuma gunu normal dogum yaptim makat bolgem gun gectikce acimaya basladi napabilirim oturamiyorum boyle olan varmi
Maşallah canım.gün boyu buraya bakıp durdum ne yaptınız diye çok şükür kurtulmussun inşallah tez zaman da da sütün gelir.herkese merhaba arkadaslarrrr. ben dogum yaptim gece 3 gibi baslayan sancilarimi sabah 9 a kadar evde bekledim sonrada hastaneye vardik 9:30 10 gibi ve 11 de dogum yaptim. darisi bekleyen arkadaşlarimin basina. Rabbim bir avazda kurtarsın kizlar. sorusu olan varsa sorulari alabilirim. S Sevdalinka00 canim insallah yanlis ölçümdür de normal dogum olur. senin icin dua edecegim canim.
Gozun aydin canim darisi bizlerin basina insallah.herkese merhaba arkadaslarrrr. ben dogum yaptim gece 3 gibi baslayan sancilarimi sabah 9 a kadar evde bekledim sonrada hastaneye vardik 9:30 10 gibi ve 11 de dogum yaptim. darisi bekleyen arkadaşlarimin basina. Rabbim bir avazda kurtarsın kizlar. sorusu olan varsa sorulari alabilirim. S Sevdalinka00 canim insallah yanlis ölçümdür de normal dogum olur. senin icin dua edecegim canim.
Canım Rabbim analı babalı büyütsün bol sütlü günlerin olsunherkese merhaba arkadaslarrrr. ben dogum yaptim gece 3 gibi baslayan sancilarimi sabah 9 a kadar evde bekledim sonrada hastaneye vardik 9:30 10 gibi ve 11 de dogum yaptim. darisi bekleyen arkadaşlarimin basina. Rabbim bir avazda kurtarsın kizlar. sorusu olan varsa sorulari alabilirim. S Sevdalinka00 canim insallah yanlis ölçümdür de normal dogum olur. senin icin dua edecegim canim.
Canım inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparsın moralini yüksek tut ebelerede bakma boşver nasipse bende yarın sezeryana giricem ikinci olduğu için başıma geleceği biliyorum korkum artıyo İnşallah sağsalim kavuşuruz yavrularımızaGozun aydin canim darisi bizlerin basina insallah.
Gece ben de bi sanciyla uyandim kalktim iccamasirimi iyice islatacak bir sivi geldi. Sonra ama Kesildi. Emin olamadigim icin hastaneye gittik zaten bugun gidecektim. Bebek biraz daha kilolanmis ondan beklemenin anlami yok sunniye baslayabiliriz dedi tabi gece uyumadigim
İcin kendimde o gucu bulamadim. Eve geldim dr karanfil yagi verdi belki sancilar kendiliginden gelir diye. Bugun iyice dinlenecegim en azindan uykumu almya calisacagim. Yarin sabah da ins gidip baslatacagiz sunni sanciyla digum surecini. Oradaki ebe moralimi mahvetti cok yukarda hic umutlanmayin bir iki gunde hemen gelmez gibi seyler dedi. İns hayirla acilmam hemen olur da biran once hayirla alirim
Yavrumu kucagima.
cok tesekkur ederim canimMaşallah canım.gün boyu buraya bakıp durdum ne yaptınız diye çok şükür kurtulmussun inşallah tez zaman da da sütün gelir.
canim hic moralini bozma beni biliyorsun hic umudum yoktu taa ki dün aksam lekelenme olana dek her sey bi anda oluverdi. hic kimseye aldirma olumlu dusun olumlu oluyorGozun aydin canim darisi bizlerin basina insallah.
Gece ben de bi sanciyla uyandim kalktim iccamasirimi iyice islatacak bir sivi geldi. Sonra ama Kesildi. Emin olamadigim icin hastaneye gittik zaten bugun gidecektim. Bebek biraz daha kilolanmis ondan beklemenin anlami yok sunniye baslayabiliriz dedi tabi gece uyumadigim
İcin kendimde o gucu bulamadim. Eve geldim dr karanfil yagi verdi belki sancilar kendiliginden gelir diye. Bugun iyice dinlenecegim en azindan uykumu almya calisacagim. Yarin sabah da ins gidip baslatacagiz sunni sanciyla digum surecini. Oradaki ebe moralimi mahvetti cok yukarda hic umutlanmayin bir iki gunde hemen gelmez gibi seyler dedi. İns hayirla acilmam hemen olur da biran once hayirla alirim
Yavrumu kucagima.
cok tesekkur ederim canimCanım Rabbim analı babalı büyütsün bol sütlü günlerin olsun
S Sevdalinka00 canim son durumlar nedir?Canım şimdi başka doktora gidiyorum.doktor prof cerrahpaşa da yani özel olsa belki bilerek yapıyor dicem ama.
ins canim RabbimCanım inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparsın moralini yüksek tut ebelerede bakma boşver nasipse bende yarın sezeryana giricem ikinci olduğu için başıma geleceği biliyorum korkum artıyo İnşallah sağsalim kavuşuruz yavrularımıza
evet canim Yazdiklarini okumak cok iyi geldi. Cok tsk ederim ins dedigin gibi olurcanim hic moralini bozma beni biliyorsun hic umudum yoktu taa ki dün aksam lekelenme olana dek her sey bi anda oluverdi. hic kimseye aldirma olumlu dusun olumlu oluyor
Canım gözünaydın hayırlı olsun çok sevindim msaşallah bol bol sütün olsun inşallah ❤canım yanlış ölçüm var başka doktora gittik 3800 en çok 4 olur cumaya dedi ilki normal.canım sıkıldı denesem mi bilmiyorum korkuyorum.ama 4500 degil asla zaten imkansız bir haftada alamaz onca kiloyu.herkese merhaba arkadaslarrrr. ben dogum yaptim gece 3 gibi baslayan sancilarimi sabah 9 a kadar evde bekledim sonrada hastaneye vardik 9:30 10 gibi ve 11 de dogum yaptim. darisi bekleyen arkadaşlarimin basina. Rabbim bir avazda kurtarsın kizlar. sorusu olan varsa sorulari alabilirim. S Sevdalinka00 canim insallah yanlis ölçümdür de normal dogum olur. senin icin dua edecegim canim.
Sanirim kendimi yordugum için olmuş buraya yazdiktan sonra yavaş yavaş geçti çok şükür tesekkur ederim cevap için dr uma söylerim gidinceCanım bu haftalarda kasılma normal ama sen yinede önlemini al. Biz bu haftalarda günlük magnezyum alıyorduk. Doktoruna şöyle istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?