• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğurmayan kaç kişi kaldı şimdi? Doğuranlar sizler nasılsınız ilk bebeği olanlar benim gibi acemiliğinizi attınız mı? Biz de bugün 3 haftalık olduk bakalım ama hala çok acemiyim bebeğime kötü bir şey olacak korkusu yaşıyorum hep hala çok küçük sütüm yetiyor mu doyuyor mu anlamıyorum biran önce sağlıklı bir şekilde büyüse artık diyorum.

Doğurmayan kaç kişi kaldı şimdi? Doğuranlar sizler nasılsınız ilk bebeği olanlar benim gibi acemiliğinizi attınız mı? Biz de bugün 3 haftalık olduk bakalım ama hala çok acemiyim bebeğime kötü bir şey olacak korkusu yaşıyorum hep hala çok küçük sütüm yetiyor mu doyuyor mu anlamıyorum biran önce sağlıklı bir şekilde büyüse artık diyorum.
Bi ben kaldim sanirim, cuma sabahi sezaryenim. Daha dur yeni dogdu bebegin bugunlerin tadini cikar :) o kotu bisey olcak korkusu 40in cikmasiyla beraber bitmisti benim ilkinde. Geceleri hic uyumuyordum

Bi ben kaldim sanirim, cuma sabahi sezaryenim. Daha dur yeni dogdu bebegin bugunlerin tadini cikar :) o kotu bisey olcak korkusu 40in cikmasiyla beraber bitmisti benim ilkinde. Geceleri hic uyumuyordum
Aynen geceleri öyle bir kasvet çöküyor ki uyuyamıyorum hep düşünüp duruyorum kafayı yicem

Kızım 22 günlük oldu. Gaz problemini aşamıyoruz. Karnından gurul gurul ses geliyor miniğimin :( gündüzleri uyuyamıyor. Haliyle sürekli ağlıyor. Ancak ben yürürken kucağımda uyuyor. Ben oturursam ya da yerine koyarsam ağlıyor. Emmek istiyor ama memeyle kavga ediyor. Benim dikişlerim de iyileşmedi daha. Normal doğum yapmıştım. Biraz zorlanıyoruz yani.

Kizlar kizimda cok gaz oluyor biogai gaz damlasi kllaniyorum ama sanki fayda etmiyor gbi geliyor bana bazen cok aglyor ayaklarini cekyor kendine altni degstirirken bike bazen sirt ustu yatamiyor cok fazla agliuor ne yapabilirim ya

Aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Ben sab simplex gaz damlası kullanıyorum. Hiç vermek istemiyorum ama ne masaj fayda ediyor ne banyo. Kıvranıyor el kadar bebek kucağımda :KK43:

Kızım 22 günlük oldu. Gaz problemini aşamıyoruz. Karnından gurul gurul ses geliyor miniğimin :KK43: gündüzleri uyuyamıyor. Haliyle sürekli ağlıyor. Ancak ben yürürken kucağımda uyuyor. Ben oturursam ya da yerine koyarsam ağlıyor. Emmek istiyor ama memeyle kavga ediyor. Benim dikişlerim de iyileşmedi daha. Normal doğum yapmıştım. Biraz zorlanıyoruz yani.
Valla benim de dikisler fena. Bugun doktorum merhem verdi. Oglum simdi uyuyor insallah gecede uyur

benim dikialerde fena ne oturabiliyorum ne tuvalete cikabiliyorum goguslerde bi o kadar aciyo bi de sitma oldum bugun mahvoldum resmen dogumdan zor gunler benim icin

Back