2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsun canim insallah kolay bir dogum olur.

acayip derecede gazım var benim gibi olan var mi acaba? sanki sancilar hafiften basladi
canım benimde gazım vardı ve afedersin bağırsaklarıma yetişemiyorum sürekli büyük abdestim geliyodu kii hala makata çok baskı var.. birde sabah kalktığımda ellerim ayaklarım balon gibiydi birden şişti..

Canım Allah kolaylık versin bir avazda kurtul inşallah darısı başımıza

Hayirli geceler dogum yapanlarin gozu aydin bekleyenlere de Allah kolay saglikli dogum nasip etsin ben haziran annesi olacagim insAllah burasi aktif olunca malum :) size sorayim dedim aksamdan.beri bebegim sık sık toplaniyor hatta 2 3dakikada bir toplanmaya baslamisti ki 15 20 dk dir duzeldi gibi ara sira da vajina da kasiklarda baski ve sizi oluyor bunlar normal mi?

bu konuda yorum yapamayacagim ne desem yanlis olmasindan korkarim. guzel temennileriniz icin teşekkürler. saglik sihhatle zamanininda kucaginiza almaniz dilegimle...

Hadi bakalım sancılar başlamış. İnşallah seni bunaltmadan hemencik doğuverir. Güzel haberlerini alırız.

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Ayni hastanede başka bir bayanında bebeği kakaisni yapmış ben yutmuş bu nedenle de kuveyze almışlar onu duyunca çok üzüldüm ve çok sahan şükrettim, eğer biraz beklesek benim kızımda yutabilirmiş tam zamanında almışlar ama sezeryan cidden çok ağrılı bisimis insallah bekleyenler sağlıkla güzellikle bebeklerini kucaklarına alırlar, normal Doğum sansınız varsa kesinlikle sezeryan olmayın biraz acısı oluyor evet ama sonrası iki büklüm kalmazsınız Herkes çok kolay doğumlar diliyorum

Canım bu haftalarda kasılma normal ama sen yinede önlemini al. Biz bu haftalarda günlük magnezyum alıyorduk. Doktoruna şöyle istersen

Canım doğum sürecin başlamış belkidee bu saatlerde Bebeisini almissindur. Hayırlı doğumlar sana. Rabbim çok cektirmesin

Canım doğum sürecin başlamış belkidee bu saatlerde Bebeisini almissindur. Hayırlı doğumlar sana. Rabbim çok cektirmesin
yok canım hala almadım dünden beri çekiyorum sancılarım birtürlü düzene girmiyo.. hep 10 dakikada bir geliyo öğlen gel dedi doktor bakalım napacaklar suni sancı verecek gibi. 2. doğum olmasına rağmen çok zor ilerliyo... geceden beri uyumadım çok kötüyüm..

Kızlar moralim çok bozuk doktor 4500 ölçtü karın çevresi geniş sınırı aşmış dedi ama başka doktora da gidecem bir haftada nasıl alsın bir kilo..yanlışlık olabilir mi kızlar ilk doğumum normal 3850 dogdu peşembe yatıracak beni

kizlar ben cuma gunu normal dogum yaptim makat bolgem gun gectikce acimaya basladi napabilirim oturamiyorum boyle olan varmi
Bende olmuştu ama geçti. Benim kasım ağrım var. Kanamam cok az.adım attirmiyor.dikisler hiç umurum değil artık.kasım ağrım geçseydi. Akşama dogruda böbrek ağrısı çekiyorum. Hepsi birbirine karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…