Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun canim insallah kolay bir dogum olur.kızlar 40+5 ten herkese merhaba benim doğum sancılarım öğlen 1 de başladı.. akşam 8 den beri 10 dakikada bire düştü doktora göründüm az önce 3 cm açıklık var ama sancılar düzensiz 15- 10 dakikada bir gelen yeterli olmayan sancılarım vardı.. doktor eve git dinlen dedi.. suni sancı verip süreci zorlamak istemiyorum kendi sancının sıklaşmasını bekleyelim dedi.. eve geleli 1 saat oldu sancım 8-10 dakika arası ilerliyor.. doktor yarın öğleni bulur tahmini doğumu dedi.. banada dua edin nolur.. çok uykum var tam dalmak istiyorum sancı tutuyo çok yoruldum şimdiden.. Allah benide sizide bir avazda kurtarsın dualarınızı eksik etmeyin..
benim de yarin kontrol vardi bakalim neler bekliyor sabah oglen bizi :))Kızlar yarın kontrol var bakalım durumlar ne aynen belirtiriz devam ama elim ayağım şişti birden korkuyorum.
tesekkur ederim insallah canimAllah yardımcın olsun cnm inşallah hayırlosoyla alırsın kucağına
canım benimde gazım vardı ve afedersin bağırsaklarıma yetişemiyorum sürekli büyük abdestim geliyodu kii hala makata çok baskı var.. birde sabah kalktığımda ellerim ayaklarım balon gibiydi birden şişti..acayip derecede gazım var benim gibi olan var mi acaba? sanki sancilar hafiften basladi
Canım sabah gideceğiz ben de meraktayım valla bebişe kavuşmak istiyorum korku heyecan karışık :))haber verelim buradan sanki senin yavrun bir iki güne gelecek gibi Allah bilir tabii:))benim de yarin kontrol vardi bakalim neler bekliyor sabah oglen bizi :))
Canım Allah kolaylık versin bir avazda kurtul inşallah darısı başımızakızlar 40+5 ten herkese merhaba benim doğum sancılarım öğlen 1 de başladı.. akşam 8 den beri 10 dakikada bire düştü doktora göründüm az önce 3 cm açıklık var ama sancılar düzensiz 15- 10 dakikada bir gelen yeterli olmayan sancılarım vardı.. doktor eve git dinlen dedi.. suni sancı verip süreci zorlamak istemiyorum kendi sancının sıklaşmasını bekleyelim dedi.. eve geleli 1 saat oldu sancım 8-10 dakika arası ilerliyor.. doktor yarın öğleni bulur tahmini doğumu dedi.. banada dua edin nolur.. çok uykum var tam dalmak istiyorum sancı tutuyo çok yoruldum şimdiden.. Allah benide sizide bir avazda kurtarsın dualarınızı eksik etmeyin..
bu konuda yorum yapamayacagim ne desem yanlis olmasindan korkarim. guzel temennileriniz icin teşekkürler. saglik sihhatle zamanininda kucaginiza almaniz dilegimle...Hayirli geceler dogum yapanlarin gozu aydin bekleyenlere de Allah kolay saglikli dogum nasip etsin ben haziran annesi olacagim insAllah burasi aktif olunca malum :) size sorayim dedim aksamdan.beri bebegim sık sık toplaniyor hatta 2 3dakikada bir toplanmaya baslamisti ki 15 20 dk dir duzeldi gibi ara sira da vajina da kasiklarda baski ve sizi oluyor bunlar normal mi?
Hadi bakalım sancılar başlamış. İnşallah seni bunaltmadan hemencik doğuverir. Güzel haberlerini alırız.kızlar 40+5 ten herkese merhaba benim doğum sancılarım öğlen 1 de başladı.. akşam 8 den beri 10 dakikada bire düştü doktora göründüm az önce 3 cm açıklık var ama sancılar düzensiz 15- 10 dakikada bir gelen yeterli olmayan sancılarım vardı.. doktor eve git dinlen dedi.. suni sancı verip süreci zorlamak istemiyorum kendi sancının sıklaşmasını bekleyelim dedi.. eve geleli 1 saat oldu sancım 8-10 dakika arası ilerliyor.. doktor yarın öğleni bulur tahmini doğumu dedi.. banada dua edin nolur.. çok uykum var tam dalmak istiyorum sancı tutuyo çok yoruldum şimdiden.. Allah benide sizide bir avazda kurtarsın dualarınızı eksik etmeyin..
Canım bu haftalarda kasılma normal ama sen yinede önlemini al. Biz bu haftalarda günlük magnezyum alıyorduk. Doktoruna şöyle istersenHayirli geceler dogum yapanlarin gozu aydin bekleyenlere de Allah kolay saglikli dogum nasip etsin ben haziran annesi olacagim insAllah burasi aktif olunca malum :) size sorayim dedim aksamdan.beri bebegim sık sık toplaniyor hatta 2 3dakikada bir toplanmaya baslamisti ki 15 20 dk dir duzeldi gibi ara sira da vajina da kasiklarda baski ve sizi oluyor bunlar normal mi?
Canım doğum sürecin başlamış belkidee bu saatlerde Bebeisini almissindur. Hayırlı doğumlar sana. Rabbim çok cektirmesinkızlar 40+5 ten herkese merhaba benim doğum sancılarım öğlen 1 de başladı.. akşam 8 den beri 10 dakikada bire düştü doktora göründüm az önce 3 cm açıklık var ama sancılar düzensiz 15- 10 dakikada bir gelen yeterli olmayan sancılarım vardı.. doktor eve git dinlen dedi.. suni sancı verip süreci zorlamak istemiyorum kendi sancının sıklaşmasını bekleyelim dedi.. eve geleli 1 saat oldu sancım 8-10 dakika arası ilerliyor.. doktor yarın öğleni bulur tahmini doğumu dedi.. banada dua edin nolur.. çok uykum var tam dalmak istiyorum sancı tutuyo çok yoruldum şimdiden.. Allah benide sizide bir avazda kurtarsın dualarınızı eksik etmeyin..
yok canım hala almadım dünden beri çekiyorum sancılarım birtürlü düzene girmiyo.. hep 10 dakikada bir geliyo öğlen gel dedi doktor bakalım napacaklar suni sancı verecek gibi. 2. doğum olmasına rağmen çok zor ilerliyo... geceden beri uyumadım çok kötüyüm..Canım doğum sürecin başlamış belkidee bu saatlerde Bebeisini almissindur. Hayırlı doğumlar sana. Rabbim çok cektirmesin
Bende olmuştu ama geçti. Benim kasım ağrım var. Kanamam cok az.adım attirmiyor.dikisler hiç umurum değil artık.kasım ağrım geçseydi. Akşama dogruda böbrek ağrısı çekiyorum. Hepsi birbirine karıştı.kizlar ben cuma gunu normal dogum yaptim makat bolgem gun gectikce acimaya basladi napabilirim oturamiyorum boyle olan varmi