Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim darisi basina cok sukur ben kurtuldum minnosunu aldim. senin icin dualarim simdi beni etiketleyerek haber et malum artik cok giremem ozlerim valla :))Canım gözünaydın hayırlı olsun çok sevindim msaşallah bol bol sütün olsun inşallah ❤canım yanlış ölçüm var başka doktora gittik 3800 en çok 4 olur cumaya dedi ilki normal.canım sıkıldı denesem mi bilmiyorum korkuyorum.ama 4500 degil asla zaten imkansız bir haftada alamaz onca kiloyu.
sancin var mi canimKızlar biraz önce nişanım geldi dr aradım artarsa gel dedi dua edin kızlar
Suan 6 dk da bir giriyo sancımsancin var mi canim
hayirli haberlerini bekliyoruz canim insallahKızlar biraz önce nişanım geldi dr aradım artarsa gel dedi dua edin kızlar
Gözün aydin canim cok sukur hayirla almissin ya ins bol sutlu gublerin olsunkızlar ben doğurdum çok şükür darısı bekleyenlerin başına.. benim sancılarım 7 dakikada bir geliyordu ama çok sancılıydı süreç öyle 5 dakikaya falan inmedi.. plates topuyla geçirdim sancıları ve evdeydim sürekli.. hastaneye gittiğimde 8 cm açılmam vardı ve hemen çatala aldılar.. çatal çok zor bir süreçti ıkınamadım bitürlü 1 saat çatalda kaldım.. ama bitti gittii çok şükür rabbime kara mı kara çok tatlıl bir oğluşum daha oldu..
Amin insallah canım çok tesekkür ederim. Hepimiz sağlıkla buyutelim insallah evlatlarimizi.Canım hayırlı olsun sağlıkla aldın ya kucağına her şey unutulur geçer.kolayca. hızlıca toparlarsın inşallah
canim insallah cok uzun surmeden dogar yavrunSuan 6 dk da bir giriyo sancım
gozun aysin canim masallah size. aynen catal fena yakızlar ben doğurdum çok şükür darısı bekleyenlerin başına.. benim sancılarım 7 dakikada bir geliyordu ama çok sancılıydı süreç öyle 5 dakikaya falan inmedi.. plates topuyla geçirdim sancıları ve evdeydim sürekli.. hastaneye gittiğimde 8 cm açılmam vardı ve hemen çatala aldılar.. çatal çok zor bir süreçti ıkınamadım bitürlü 1 saat çatalda kaldım.. ama bitti gittii çok şükür rabbime kara mı kara çok tatlıl bir oğluşum daha oldu..
canim gozun aydin masallah size deKızlar ben doğurdum sancılarım artınca sezeryana aldılar acil kızımda bende çpk iyiyiz şükür darısı bekleyenlerin başına
ilki kac kilo idi ?Canım gözünaydın hayırlı olsun spinal miydi nasıl çok zor mu sezaryen bana da sezaryen dlyor doktor napucaö bilmiyorum.
3850 idi canım ama müdahaleli doğum oldu forseps kullanıldı. bunun karın çevresi geniş sıkıntı olma durumu var dedi net konuşmadı.bugün bir doktora daha gidecem inanki kafam karışık.ilki kac kilo idi ?
Senin yavrucuk nasıl annesi dogru yazamadım dün kafa gitti bende.Rabbim analı babalı büyütsün.sağlıklı hayırlı ömrü olsun inşallah❤ilki kac kilo idi ?
Sağol canım genel anesteziydi benim ama ben kendim istedim hiç korkma zor değil şimdi ayakta dolaşıyorum rabbim gücünü veriyoCanım gözünaydın hayırlı olsun spinal miydi nasıl çok zor mu sezaryen bana da sezaryen dlyor doktor napucaö bilmiyorum.
Canım zorunlu derse ben de cuma olacagım hayırlısı inşallah Allah'ın dediği olur çok sağol.sen de sağlıkla büyüt yavrunu inşallah bol bol düt versin Rabbim.Sağol canım genel anesteziydi benim ama ben kendim istedim hiç korkma zor değil şimdi ayakta dolaşıyorum rabbim gücünü veriyo
canim doktorun ne diyorsa onu uygula bugunku doktorun da tabi diyecegine bakalım. benim minnos iyi teyzesi. 1 gunluk olduk bile3850 idi canım ama müdahaleli doğum oldu forseps kullanıldı. bunun karın çevresi geniş sıkıntı olma durumu var dedi net konuşmadı.bugün bir doktora daha gidecem inanki kafam karışık.
Korktum yani ne yapsam bilmiyorum kilıdan ziyade karın çevresine takmış.