• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gözünaydın hayırlı olsun çok sevindim msaşallah bol bol sütün olsun inşallah ❤canım yanlış ölçüm var başka doktora gittik 3800 en çok 4 olur cumaya dedi ilki normal.canım sıkıldı denesem mi bilmiyorum korkuyorum.ama 4500 degil asla zaten imkansız bir haftada alamaz onca kiloyu.
canim benim darisi basina cok sukur ben kurtuldum minnosunu aldim. senin icin dualarim simdi :KK200: beni etiketleyerek haber et malum artik cok giremem ozlerim valla :))

kızlar ben doğurdum çok şükür darısı bekleyenlerin başına.. benim sancılarım 7 dakikada bir geliyordu ama çok sancılıydı süreç öyle 5 dakikaya falan inmedi.. plates topuyla geçirdim sancıları ve evdeydim sürekli.. hastaneye gittiğimde 8 cm açılmam vardı ve hemen çatala aldılar.. çatal çok zor bir süreçti ıkınamadım bitürlü 1 saat çatalda kaldım.. ama bitti gittii çok şükür rabbime kara mı kara çok tatlıl bir oğluşum daha oldu..

Kızlar biraz önce nişanım geldi dr aradım artarsa gel dedi dua edin kızlar :dua:
hayirli haberlerini bekliyoruz canim insallah
kızlar ben doğurdum çok şükür darısı bekleyenlerin başına.. benim sancılarım 7 dakikada bir geliyordu ama çok sancılıydı süreç öyle 5 dakikaya falan inmedi.. plates topuyla geçirdim sancıları ve evdeydim sürekli.. hastaneye gittiğimde 8 cm açılmam vardı ve hemen çatala aldılar.. çatal çok zor bir süreçti ıkınamadım bitürlü 1 saat çatalda kaldım.. ama bitti gittii çok şükür rabbime kara mı kara çok tatlıl bir oğluşum daha oldu..
Gözün aydin canim cok sukur hayirla almissin ya ins bol sutlu gublerin olsun

gozun aysin canim masallah size. aynen catal fena ya

Canım gözünaydın hayırlı olsun spinal miydi nasıl çok zor mu sezaryen bana da sezaryen dlyor doktor napucaö bilmiyorum.

ilki kac kilo idi ?
3850 idi canım ama müdahaleli doğum oldu forseps kullanıldı. bunun karın çevresi geniş sıkıntı olma durumu var dedi net konuşmadı.bugün bir doktora daha gidecem inanki kafam karışık.
Korktum yani ne yapsam bilmiyorum kilıdan ziyade karın çevresine takmış.

Canım gözünaydın hayırlı olsun spinal miydi nasıl çok zor mu sezaryen bana da sezaryen dlyor doktor napucaö bilmiyorum.
Sağol canım genel anesteziydi benim ama ben kendim istedim hiç korkma zor değil şimdi ayakta dolaşıyorum rabbim gücünü veriyo

Sağol canım genel anesteziydi benim ama ben kendim istedim hiç korkma zor değil şimdi ayakta dolaşıyorum rabbim gücünü veriyo
Canım zorunlu derse ben de cuma olacagım hayırlısı inşallah Allah'ın dediği olur çok sağol.sen de sağlıkla büyüt yavrunu inşallah bol bol düt versin Rabbim.

Hayirli sabahlar arkadaslar
Ben birwzdan sunni sanciyla baslatmak icin hastaneye gidecehim. Yalniz yarim saattir degisik sancilar girmeye basladi. Kasilma gibi degil de adet sancisi gibi dualarinizi eksik etmeyin.

3850 idi canım ama müdahaleli doğum oldu forseps kullanıldı. bunun karın çevresi geniş sıkıntı olma durumu var dedi net konuşmadı.bugün bir doktora daha gidecem inanki kafam karışık.
Korktum yani ne yapsam bilmiyorum kilıdan ziyade karın çevresine takmış.
canim doktorun ne diyorsa onu uygula bugunku doktorun da tabi diyecegine bakalım. benim minnos iyi teyzesi. 1 gunluk olduk bile 💕

Back