2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mide yanmasina
Bana birkac yudum süt iyi geliyor. Bugun bende tum gun acayip bir batma vardi. Sabki
Her an cikacak gibi hisettim sanki oraya geliyor geri cikiyor gibi. Zaten rahim
Agzi kisalmam var iyice korktum

Mide yanmasina
Bana birkac yudum süt iyi geliyor. Bugun bende tum gun acayip bir batma vardi. Sabki
Canım bebegin pozisyonundan demek ki.Allah korusun korkma canım yavrun vaktine kadar durur Allah'ın izniyle.

Mide yanmasina
Benim günlük kasilmalarim oluyor. Hazırlığını yapsaydim bir..tatili bekliyorum

Anladim canim cok saol bende kullaniyorum o yuzden sordum bana doguna 1 gun kalaya kadar kullanacaksın dedi dr um hatta raporum bitmis bugun rapor cikarmaya gidiyorum canim

ne yesem oluyo ne yazıkki çiğneme tableti verdi dr ama oda pek işe yaramadı

Anladim canim cok saol bende kullaniyorum o yuzden sordum bana doguna 1 gun kalaya kadar kullanacaksın dedi dr um hatta raporum bitmis bugun rapor cikarmaya gidiyorum canim
bende doğuma kadar kullanırım diye tahmin ediyodum ama azalttı birde benim pıhtılaşma kesin var mı bilmiyoruz tedbir amaçlı vermiyodu iğneleri vardır bir bildiği herhalde drun

Canım gavisgon şurup da iyi oluyor..inşallah azalır geçer..son aylar zorluyor yavrularımıza saglıkla bir kavuşşak

Aynen öyle canim sağlıcakla kucagimiza alalimda gerisi önemli deil

Merhaba kizlar tam bugün iyiyim diyorum.tansiyonum aniden düsüyor yerimden kalkamiyom.birde bugün cok midem bulaniyor resmen ilk aylardaki gibi sabahtan beri mahvetti beni.

Canim o kadar erteleme ne olur ne olmaz ben bu ay sonuna cantami hazir edeyim diyorum

Sen kaçıncı haftadasın canım? Annemler memlekette ya , şubat başında gelecekler tek başıma da motive olamıyorum kalkıp büyük işleri yapmaya.
Sizler yapacak mısınız kızlar bilemiyorum ama benim ev kötü durumda.. cam perde halı bir elden geçireyim doğuma gitmeden diyorum..

Merhaba kizlar tam bugün iyiyim diyorum.tansiyonum aniden düsüyor yerimden kalkamiyom.birde bugün cok midem bulaniyor resmen ilk aylardaki gibi sabahtan beri mahvetti beni.

Canım bende de aynı durum bir çok iyi bir tansiyon yerlerde mide berbat. Az kaldı sayılır , sabredicez

Ben yapmicam hic halim yok.1 ay önce yapmistim komple temizlik ve tansiyonum düstü düsüp kaburgami kirdim.şimdi korkuyorum.zaten halim yok biraz hareket edeyim basim dönuyor. Esimde korkuyor sakin yapma ben yaparim diyor.hamileligi bir atlatsaydim sag salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…