2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herhangi hurma olmaz mı Medine hurması mı olması lazım?
Buradaki firmalarda herhalde o taraflardan geliyordur. Hurma olsun da. Hem bebegin gelişiminde iyi geliyormuş
Çok gecmis olsun. Benim de büyük korkum.bu sene grup kolay kolay atlatilmiyor. Ama merak etme bebisin iyidir. Bende kızında ağır grup ve bogmaca gibi öldürürüm olmuştu doktorum onun yeri sağlam sen kendine dikkat et demisti
Canim yağ düşüklüğü yaşamadım ama idrar yolu enfeksiyon oldum doktor ilaç kullanmak zorundayız demişti. İhmal etme

Ayy .telefondan yazınca kelime yanlışları çok olmuş kusura bakmayin.
Ben de daha hazırlık alış veriş yapmadım o sallah bu hafta sonu yapicam.
İnsallah o zamana kadar bir sey olmaz

Utulemedimki katladim koydum resmen bel agrisindan oluyorum iki is yapinca. Sen ogretmensin sanirim o zaman?

Benim de 2. Bebek kızlar . Oğlumdan kıyafetler duruyor ama bende ütülemeyeceğim herhalde oğlum 20 aylık , ev işi hamilelik hepsi bir arada yoruluyorum. Güzelce yıkar katlar koyarım
Yarın sabah rutin kontrolüm var bakalım oğluşum nasıl

Hadi haberlerini bekliyoruz canım:)

Günaydın kızlar bende daha bisey hazirlamadim aldım çoğu şeyi oglumdanda vardı biraz zaten çok bisey almayı düşünmüyorum çok çabuk büyüyorlar ziyan oluyo tek temizlik ve bakim ürünleri kaldı bide kendime alicaklarim şubatta halledicem bende güzelce yıkayıp utulerim zaten minnacik herşey pek zorlancami zannetmiyorum

Canım yarın başlıcam inşallah bende augmentin verdi bana inşallah fayda eder.

Kızlar dr dan geldim çok şükür herşey yolunda.şubatın 5 inde Doğum iznine ayrılıyorum hazırlıkları o zaman yapacağım 50 günlük bir vaktim olacak yaparım yavaş yavaş Allah nasip ederse inşallah

Haydi canim gözun aydin, iznine de cok az kalmis ins daha rahat bir sekilde yaparsin o zaman da hazirliklarini

Gozun aydin canim 50 günde hazirliklar icin yeter zaten kendini yormaya gerek yok

Canım gördün yavrunu özlemişsindir.çok vaktin kalıyor hepsini halledersin Allah'ın izniyle:)

Günaydınn

Kızlar ben yeniyim tanışalım mı ? Ankaradayım ben. Muhtemelen devlet hastanesinde doğum yapacağım. Aranızda ankaralı olan var mı:)
Canım hoş geldin ben de ankara da degilim dogum u cerrahpaşa da düşünüyorum inşallah ...hepimizin kolay dogumları olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…