- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım nasıl yavrun kontrolün vardı haberini bekliyoruz..Günaydın kızlar benimde alacaklarım bitti ama yıkama ütüleme duruyo onu şubatta halletcem inşallah bugün kontrolümüz var bakalım nasıl kuzucuk
İnnşaAllah canımCanım hoş geldin ben de ankara da degilim dogum u cerrahpaşa da düşünüyorum inşallah ...hepimizin kolay dogumları olsun inşallah..
Canım herşey yolunda şükür hala bir hafta geriden geliyo ama alıştım başından beri böyle 1,500 gr olmuş galiba biraz zayıf olacak hanımefendiCanım nasıl yavrun kontrolün vardı haberini bekliyoruz..
Saol canım inşallahHaydi canim gözun aydin, iznine de cok az kalmis ins daha rahat bir sekilde yaparsin o zaman da hazirliklarini
Canim sen takilma tahmini ölcumler hep saglikli olsun da. Zaten bastaki olcumu baz alip bu tarihi belirliyorlar sonradan degistirmiyorlar pek. Onun icin son birkac hafta zamaninda dogmus sayiliyor. Dr bana boyle anlatmisti.Canım herşey yolunda şükür hala bir hafta geriden geliyo ama alıştım başından beri böyle 1,500 gr olmuş galiba biraz zayıf olacak hanımefendi
Hoşgeldin. Ben AnkaradayımGünaydınn
Kızlar ben yeniyim tanışalım mı ? Ankaradayım ben. Muhtemelen devlet hastanesinde doğum yapacağım. Aranızda ankaralı olan var mı:)
Canım maaşallah gayet iyi bir anda kapatır arayı zaten iyi maaşallah..son ay epey kilo alıyor bebişler.saglıkla gelsinler de.hem dogurmamız kolay olur inşallahCanım herşey yolunda şükür hala bir hafta geriden geliyo ama alıştım başından beri böyle 1,500 gr olmuş galiba biraz zayıf olacak hanımefendi
Canim sen takilma tahmini ölcumler hep saglikli olsun da. Zaten bastaki olcumu baz alip bu tarihi belirliyorlar sonradan degistirmiyorlar pek. Onun icin son birkac hafta zamaninda dogmus sayiliyor. Dr bana boyle anlatmisti.
Sağolun kızlar inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi kan sulandırıcı iğnelerimi de 2 günde 1 e çevirdi dr vitamin ve kan hapına devam normalde 19 mart olması lazım ama baştan beri 27 mart gözüküyo doğum bakalım hayırlısıCanım maaşallah gayet iyi bir anda kapatır arayı zaten iyi maaşallah..son ay epey kilo alıyor bebişler.saglıkla gelsinler de.hem dogurmamız kolay olur inşallah
Niye iğneleri 2 günde 1 e çevirdi canim bisey söyledi mi bide sen coraspirinde kullaniyo musunSağolun kızlar inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi kan sulandırıcı iğnelerimi de 2 günde 1 e çevirdi dr vitamin ve kan hapına devam normalde 19 mart olması lazım ama baştan beri 27 mart gözüküyo doğum bakalım hayırlısı
Canım herşey yolunda şükür hala bir hafta geriden geliyo ama alıştım başından beri böyle 1,500 gr olmuş galiba biraz zayıf olacak hanımefendi
Hoşgeldin. Ben Ankaradayım
Coraspirin kullanmıyorum canım iğneleride normalde bu aylarda bıraktırırım ama devlet doğumdan 1 gün önceye kadar devam ettirin diyo dedi bu saatten sonra pek faydası yok elinde olanları bitir yeter dedi benimde içime kurt düştü ama bakalım hayırlısıNiye iğneleri 2 günde 1 e çevirdi canim bisey söyledi mi bide sen coraspirinde kullaniyo musun
Canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de yavrun gerisi önemli degil..ben vitamin ve kan hapı dışında magnezyum da kullanıyorum kram oluyor.bir de karnım sert olup kasılıyor..Sağolun kızlar inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi kan sulandırıcı iğnelerimi de 2 günde 1 e çevirdi dr vitamin ve kan hapına devam normalde 19 mart olması lazım ama baştan beri 27 mart gözüküyo doğum bakalım hayırlısı
Saglikli olsunda zayif olsun takma kafana.hem son haftalar arayi kapatir merak etme.rabbim saglikla kucagina almak nasip etsinCanım herşey yolunda şükür hala bir hafta geriden geliyo ama alıştım başından beri böyle 1,500 gr olmuş galiba biraz zayıf olacak hanımefendi
Canım nasılsın bebişin nasıl giremiyordum anca okuyorum çoğu sayfayı okuyamadım.Sağlık olsun iki bebeğin peşine koştururken verirsin nasılsa..
Amin canım sağlıkla alalımda kucağımıza benim tek sorunum mide yanmaları yemek yemeğe korkar oldumCanım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de yavrun gerisi önemli degil..ben vitamin ve kan hapı dışında magnezyum da kullanıyorum kram oluyor.bir de karnım sert olup kasılıyor..
Aynen canım olmazsa doğumdan sonra kapatırız arayı sağlıklı olsun yeterSaglikli olsunda zayif olsun takma kafana.hem son haftalar arayi kapatir merak etme.rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin
Canım bende de var mide yanması.büyüdüler mideye baskı yapıyorlar kuzular ..bende çarpıntı var az yesem daha rahat ederim ama kaçıyor akşamları..senin mide her yiyecekten yanıyor mu belki bazı şeyler dokunuyordur.Amin canım sağlıkla alalımda kucağımıza benim tek sorunum mide yanmaları yemek yemeğe korkar oldum
Canım yerleri daralıyor mideyi darlıyorlar:))reflüm zaten vardı daha da zorluyor simdi...ama zamanımız geliyor az kaldı hayırlısı hakkımızda.bende de mide yanmasi bu hafta basladi ayaklari poposu baski yapiyor. ne yesem yaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?