2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normaldede iştahsizim zaten.yine de günde 2 ögün yemeye calisiyom.grip oldum ve o beni dahada halsiz birakti kilo almadigim gibi kilo vermisim gripten dolayi.sali günü kontrolumde söylucem bakalim doktora
Canım grip istahını kesmiş.geçmiş olsun hemen geçer inşallah.doktoruna sor için rahatlasın

Bende hep 30 haftalik bir olsam diyordum.zaman nasil gecti anlamadim.az kaldi hayirlisiyla.benim ilki sezeryandi buda sezeryan olcak ve ben nedense korkuyorum
Canım gün verirler o halde sana Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Bende hep 30 haftalik bir olsam diyordum.zaman nasil gecti anlamadim.az kaldi hayirlisiyla.benim ilki sezeryandi buda sezeryan olcak ve ben nedense korkuyorum
Bende aynıyım ilkinde bilmeden girdik doğuma şimdi ne olacağını biliyoruz ya ondan korkuyoruz galiba bide oğlumu arkada bırakmak korkutuyo beni

Masallah o zaman sana. Utu seven anne

30. Hafta benim icinde bir tabuydu :) cok sukur cogu gitti azi kaldi artik.

Ay canım benimkide ilki sezeryandı buda sezeryan olacak bende korkuyorum(

Bende aynıyım ilkinde bilmeden girdik doğuma şimdi ne olacağını biliyoruz ya ondan korkuyoruz galiba bide oğlumu arkada bırakmak korkutuyo beni
. Bende sezeryan olacagim kizlar, ilki sezaryandi. Cok zor bi sezeryandi bende hayalini kurmaya basladim, nasil olcak, nasil bitcek. sezeryan sonrasi o korkunc ilk 1 saat valla beni de sardi korkular

Merhaba kizlar tam bugün iyiyim diyorum.tansiyonum aniden düsüyor yerimden kalkamiyom.birde bugün cok midem bulaniyor resmen ilk aylardaki gibi sabahtan beri mahvetti beni.
Hala mide bulantisi icin ilac kullaniyorum ben. Kullanmadigim gun yediklerimi kusuyorum. Doktordan fazla bulanti ilacina para harcadim

Hangi şehir canım

Benim ilkini dikey kesmiştiler bide (( bu yatay olacak herhalde

Hadi ya neden dikey kestiler ki? Zaten bildigim kadariyla ayni yerden kesmiyorlar 1-2 cm alti ustu falan sanirim. Istanbulda yasiyorum ben

42. Haftamda artık sancım gelmeyince suni vermeye başladılar , öyle de açılma olmayınca en sonunda suyumu patlattı doktor. O da mekonyumlu geldi. Acil sezeryana aldılar. O yüzden öyle kestiklerini söylediler

Benim de ayağa kaldırdıkları ilk an aklımda birde bende panik atak var oyüzden genel anestezi isticem kızlar siz ne düşünüyonuz belden sonra çok ağrı oluyo falan diyolar

Benim de ayağa kaldırdıkları ilk an aklımda birde bende panik atak var oyüzden genel anestezi isticem kızlar siz ne düşünüyonuz belden sonra çok ağrı oluyo falan diyolar
Kisiden kisiye gore degisiyor o agri sizilar.. benim vucudum genel anestezi ile bile zor uyusuyor, zaten gormek de istemiyorum ne olup bittigini, genel anestezi isticem yine. Ameliyattan cikinca kesi acim dayanilmazdi benim, anestezi uzmanina belirtmemiz lazim demisti doktor ikincisinde. Ama bakarsin lokal yaparsak kesi acin olmaz derlerse her an fikir de degistirebilirim. Detayli goruscem cunku bu meseleyi

42. Haftamda artık sancım gelmeyince suni vermeye başladılar , öyle de açılma olmayınca en sonunda suyumu patlattı doktor. O da mekonyumlu geldi. Acil sezeryana aldılar. O yüzden öyle kestiklerini söylediler
Tabi tibbi durumlari bilemem ama umarim iyi bari bu gecer ameliyatin.. bebegin gelisi ile alakalidir belki kesi durumu

Hayirli geceler arkadaslar

İns dogumlarimiz en guzel sekilde olur. Simdiden fazla dusunmeyin ins bol bol birbirimize dua edelim. Dogum oyle birsey ki 10 tane de sogursa bi kadin hicbiri birbirini tutmuyor, hic dusunmedigin sekilde gelisiyor bazi seyler ins hayirli bir sekilde almak nasip olsun yavrularimizi kucagimiza.

Ben bugunlerde yavas yavas kiyafetleri hazir edeyim diyordum resmen gecen seneden kizimdan kalan 50-56 beden kiyfetleri ceketi hastanecikisinin fln oldugu kutuyu bulamiyorum. Ayaga fazla kalkamadigkmdan bodruma bakamadim ama esimi iki kez, kizakardesimi biz kez bakmak icin yolladim. Evde bakmadigim yer kalmadi kafayi yicem. Diger bedenlerin oldugu kutular var bu yok. Ondan bi baslayamadim
Hastane cantasinin hazirligina da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…