2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar. Sabah kızım kardeşim tatilde gelecek dedi. Ben sokaman dedim sabii cocuk malum falan olurda...

Herkese merhaba
Dün 32+0 kontrolümüz vardı. Bebeğim 2100 gr ve 43 cm olmuş. Bir hafta önden gidiyormuş. Tabi+-200gr oynama olabilirmiş. Tekrar 4 hafta sonra çağırdı.
Benim diğer 2 çocuğumuda normal olmuştu inş buda diğerleri gibi herşey yolunda gider ve normal olur. Tabi hangi doğum şekli olursa olsun ister istemez bir heyecan bir korku okuyor. Allahım kolaylıklarla sağlıklıca bebeklerimize kavuşmamızı nasib etsin

Bende aynıyım ilkinde bilmeden girdik doğuma şimdi ne olacağını biliyoruz ya ondan korkuyoruz galiba bide oğlumu arkada bırakmak korkutuyo beni
Ben ilkinde bişey hissetmedim gayet güzel gecmisti sezeryanim ve sonrasida iyiydi.ama nedense simdi bir korku aldi beni.dogru diyorsun bende kendimden önce kizimi düsunuyorum.ben dogumdayken napicak durucakmi.üzulcekmi.birde bana bisey olsa napar diye aklima geliyo.insanin arkasinda evladini birakip ameliyata girmesi cok zormus simdiden bunun stresi aldi beni

Acısı sızısı geçecek ensonunda ama o stres evladından ayrılmak bişey olursa korkusu herseyden kötü canım

İyi günler hanımlar.
32.haftamdayım. 3 gündür midem bulanıyor, doğru düzgün bişey yiyemiyorum, halim yok, akşam üstü istifra ediyorum. Bebişin hareketleri iyi ama ben çok halsizim. Ne oldu anlamadım

İyi günler hanımlar.
32.haftamdayım. 3 gündür midem bulanıyor, doğru düzgün bişey yiyemiyorum, halim yok, akşam üstü istifra ediyorum. Bebişin hareketleri iyi ama ben çok halsizim. Ne oldu anlamadım
Bende 4 gundur ayni durumdayim.sabah bulantiyla uyaniyorum sanki ilk aylar gibi.halsizlikde var.bende anlam vermiyorum bu halime.midem agzimda hep.ins.gever biran önce

Kizlar esim bimde bebek deterjani gormüs almis.dogal bir sivi deterjan.25tl green lean baby organik adi.normalde internette daha pahali baktik.kullanan duyan varmi

Bende 4 gundur ayni durumdayim.sabah bulantiyla uyaniyorum sanki ilk aylar gibi.halsizlikde var.bende anlam vermiyorum bu halime.midem agzimda hep.ins.gever biran önce

Doktoruma danıştım dahiliyeyey git, salgın var dedi bakalım iş çıkışı akşama acile gideceğim

Kizlar esim bimde bebek deterjani gormüs almis.dogal bir sivi deterjan.25tl green lean baby organik adi.normalde internette daha pahali baktik.kullanan duyan varmi
bende ondan aldim arkadaşımın onerisi uzerine normalde pahali idi ve orda indirimli gorunce 2 ser tane aldik. bakalim deneyecegim icerigi hosuma gitti performansini deneyince gorcem

Masallah canim ne guzel icin rahatlamistir. Ins bu sefer de hayirla normal dogum nasip olur. Son aylar iki haftada bir degil mi kontrol neden 4 hafta sonraya randevu verdiler?

Amiiiin.

İyi günler hanımlar.
canim cok gecmis olsun . Herkes hasta belki birsey kapmissindir iki hafta once bende de olmsustu sukur gecti. Bol su icmeye calis

Bende öyle biliyordum ama herşey yolunda diyerek 4 hafta sonra gel dedi. İnş öylede hep devam eder

Slm kızlar bende dün kontrolden geldim. Ama biraz moralim bozuk kanım çok koyu, doppler testi istedi, bu ne demek oluyor bilen var mı. Bir de idrarımda bakteri çıktı var mı böyle problemleri olan ciddi midir kafama takıldı bütün gece.

Ben kullandım hatta ondan önce Roxy matiği kullandım ama geren clean ile sanki daha yumuşak oldu ayrıca hoş bir koku kaldı. Zaten ikisi de zararsız. İnternet fiyatı kargolama ile daha pahalı şuna bim de gayet uygun alacak olanlara tavsiye ederim

İftarda gebeligimin başından beri var. Bir kere ilaç almıştım hala da var.
Ama. Kanım koyu olması bilmiyorum testlerde mi çıktı... Genellikle kan testlerinde benim hep kan seviyem düşük çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…