Ben normal dogum yaptim insallah bu da böyle olur. Kimisi rahat atlatıyor kimisi ağır. Bilemezsin canim.Gunaydin kizlar bende sezeryan dogum yapicam cok mu zor oluyo
Günaydın canım hiç korkma zor olmuyo zaten kuzunu kucağına alınca tüm acılar geçiyoGunaydin kizlar bende sezeryan dogum yapicam cok mu zor oluyo
Dün ben de senin gibiydim. Bugün daha rahatım.geceler gecmiyor artık sanki mide yanmam tavan yapti gece bir ejderha gibi idim :)
Benim ilki sezeryandi hic birsey hissetmedim.cok iyiydim.hemen ayaga kalktim ve cok bir agrim olmadi.ama 2.den korkuyom nedenseGunaydin kizlar bende sezeryan dogum yapicam cok mu zor oluyo
Ben ilkinde bişey hissetmedim gayet güzel gecmisti sezeryanim ve sonrasida iyiydi.ama nedense simdi bir korku aldi beni.dogru diyorsun bende kendimden önce kizimi düsunuyorum.ben dogumdayken napicak durucakmi.üzulcekmi.birde bana bisey olsa napar diye aklima geliyo.insanin arkasinda evladini birakip ameliyata girmesi cok zormus simdiden bunun stresi aldi beniBende aynıyım ilkinde bilmeden girdik doğuma şimdi ne olacağını biliyoruz ya ondan korkuyoruz galiba bide oğlumu arkada bırakmak korkutuyo beni
Acısı sızısı geçecek ensonunda ama o stres evladından ayrılmak bişey olursa korkusu herseyden kötü canımBen ilkinde bişey hissetmedim gayet güzel gecmisti sezeryanim ve sonrasida iyiydi.ama nedense simdi bir korku aldi beni.dogru diyorsun bende kendimden önce kizimi düsunuyorum.ben dogumdayken napicak durucakmi.üzulcekmi.birde bana bisey olsa napar diye aklima geliyo.insanin arkasinda evladini birakip ameliyata girmesi cok zormus simdiden bunun stresi aldi beni
Bende 4 gundur ayni durumdayim.sabah bulantiyla uyaniyorum sanki ilk aylar gibi.halsizlikde var.bende anlam vermiyorum bu halime.midem agzimda hep.ins.gever biran önceİyi günler hanımlar.
32.haftamdayım. 3 gündür midem bulanıyor, doğru düzgün bişey yiyemiyorum, halim yok, akşam üstü istifra ediyorum. Bebişin hareketleri iyi ama ben çok halsizim. Ne oldu anlamadım
Bende 4 gundur ayni durumdayim.sabah bulantiyla uyaniyorum sanki ilk aylar gibi.halsizlikde var.bende anlam vermiyorum bu halime.midem agzimda hep.ins.gever biran önce
bende ondan aldim arkadaşımın onerisi uzerine normalde pahali idi ve orda indirimli gorunce 2 ser tane aldik. bakalim deneyecegim icerigi hosuma gitti performansini deneyince gorcemKizlar esim bimde bebek deterjani gormüs almis.dogal bir sivi deterjan.25tl green lean baby organik adi.normalde internette daha pahali baktik.kullanan duyan varmi
Herkese merhaba
Dün 32+0 kontrolümüz vardı. Bebeğim 2100 gr ve 43 cm olmuş. Bir hafta önden gidiyormuş. Tabi+-200gr oynama olabilirmiş. Tekrar 4 hafta sonra çağırdı.
Benim diğer 2 çocuğumuda normal olmuştu inş buda diğerleri gibi herşey yolunda gider ve normal olur. Tabi hangi doğum şekli olursa olsun ister istemez bir heyecan bir korku okuyor. Allahım kolaylıklarla sağlıklıca bebeklerimize kavuşmamızı nasib etsin
canim cok gecmis olsun . Herkes hasta belki birsey kapmissindir iki hafta once bende de olmsustu sukur gecti. Bol su icmeye calisİyi günler hanımlar.
32.haftamdayım. 3 gündür midem bulanıyor, doğru düzgün bişey yiyemiyorum, halim yok, akşam üstü istifra ediyorum. Bebişin hareketleri iyi ama ben çok halsizim. Ne oldu anlamadım
Bende öyle biliyordum ama herşey yolunda diyerek 4 hafta sonra gel dedi. İnş öylede hep devam ederMasallah canim ne guzel icin rahatlamistir. Ins bu sefer de hayirla normal dogum nasip olur. Son aylar iki haftada bir degil mi kontrol neden 4 hafta sonraya randevu verdiler?
Amiiiin.
canim cok gecmis olsun . Herkes hasta belki birsey kapmissindir iki hafta once bende de olmsustu sukur gecti. Bol su icmeye calis
Kizlar esim bimde bebek deterjani gormüs almis.dogal bir sivi deterjan.25tl green lean baby organik adi.normalde internette daha pahali baktik.kullanan duyan varmi
İftarda gebeligimin başından beri var. Bir kere ilaç almıştım hala da var.Slm kızlar bende dün kontrolden geldim. Ama biraz moralim bozuk kanım çok koyu, doppler testi istedi, bu ne demek oluyor bilen var mı. Bir de idrarımda bakteri çıktı var mı böyle problemleri olan ciddi midir kafama takıldı bütün gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?