- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bebegin pozisyonundan demek ki.Allah korusun korkma canım yavrun vaktine kadar durur Allah'ın izniyle.Mide yanmasina
Bana birkac yudum süt iyi geliyor. Bugun bende tum gun acayip bir batma vardi. Sabki
Her an cikacak gibi hisettim sanki oraya geliyor geri cikiyor gibi. Zaten rahim
Agzi kisalmam var iyice korktum
Bende de yanmalar başladı.bende de mide yanmasi bu hafta basladi ayaklari poposu baski yapiyor. ne yesem yaniyor
Benim günlük kasilmalarim oluyor. Hazırlığını yapsaydim bir..tatili bekliyorumMide yanmasina
Bana birkac yudum süt iyi geliyor. Bugun bende tum gun acayip bir batma vardi. Sabki
Her an cikacak gibi hisettim sanki oraya geliyor geri cikiyor gibi. Zaten rahim
Agzi kisalmam var iyice korktum
Anladim canim cok saol bende kullaniyorum o yuzden sordum bana doguna 1 gun kalaya kadar kullanacaksın dedi dr um hatta raporum bitmis bugun rapor cikarmaya gidiyorum canimCoraspirin kullanmıyorum canım iğneleride normalde bu aylarda bıraktırırım ama devlet doğumdan 1 gün önceye kadar devam ettirin diyo dedi bu saatten sonra pek faydası yok elinde olanları bitir yeter dedi benimde içime kurt düştü ama bakalım hayırlısı
ne yesem oluyo ne yazıkki çiğneme tableti verdi dr ama oda pek işe yaramadıCanım bende de var mide yanması.büyüdüler mideye baskı yapıyorlar kuzular ..bende çarpıntı var az yesem daha rahat ederim ama kaçıyor akşamları..senin mide her yiyecekten yanıyor mu belki bazı şeyler dokunuyordur.
bende doğuma kadar kullanırım diye tahmin ediyodum ama azalttı birde benim pıhtılaşma kesin var mı bilmiyoruz tedbir amaçlı vermiyodu iğneleri vardır bir bildiği herhalde drunAnladim canim cok saol bende kullaniyorum o yuzden sordum bana doguna 1 gun kalaya kadar kullanacaksın dedi dr um hatta raporum bitmis bugun rapor cikarmaya gidiyorum canim
Canım gavisgon şurup da iyi oluyor..inşallah azalır geçer..son aylar zorluyor yavrularımıza saglıkla bir kavuşşakne yesem oluyo ne yazıkki çiğneme tableti verdi dr ama oda pek işe yaramadı
bende doğuma kadar kullanırım diye tahmin ediyodum ama azalttı birde benim pıhtılaşma kesin var mı bilmiyoruz tedbir amaçlı vermiyodu iğneleri vardır bir bildiği herhalde drun
Aynen öyle canim sağlıcakla kucagimiza alalimda gerisi önemli deilne yesem oluyo ne yazıkki çiğneme tableti verdi dr ama oda pek işe yaramadı
bende doğuma kadar kullanırım diye tahmin ediyodum ama azalttı birde benim pıhtılaşma kesin var mı bilmiyoruz tedbir amaçlı vermiyodu iğneleri vardır bir bildiği herhalde drun
Canim o kadar erteleme ne olur ne olmaz ben bu ay sonuna cantami hazir edeyim diyorumGünaydın kızlar. Hazırlıkları şubat sonuna erteliyorum halabugünde bişey yapasım yok
![]()
Canim o kadar erteleme ne olur ne olmaz ben bu ay sonuna cantami hazir edeyim diyorum
Merhaba kizlar tam bugün iyiyim diyorum.tansiyonum aniden düsüyor yerimden kalkamiyom.birde bugün cok midem bulaniyor resmen ilk aylardaki gibi sabahtan beri mahvetti beni.
Sen kaçıncı haftadasın canım? Annemler memlekette ya , şubat başında geleceklertek başıma da motive olamıyorum kalkıp büyük işleri yapmaya.
Sizler yapacak mısınız kızlar bilemiyorum ama benim ev kötü durumda.. cam perde halı bir elden geçireyim doğuma gitmeden diyorum..
Canim 32+2 bugun beninde ama erken olursa diye herşeyden once cantami hazirlayip kenara koumak istiyoru. Ne olur ne olmaz ev isi benimde var canim heryeri elden gecirmem sart ama yapamayacam valla eşim ne kadar yaparsa artik su son zamanlarimi riske atmak isyemiyorum napim yakinlarim zaten kalkamadigimi biliuo hemen uzak insanlarda gelmez saglicakla bebisimi kucagima alim yavas yavas yaparim diyorum canim ben
Canım bende de aynı durum bir çok iyi bir tansiyon yerlerde mide berbat. Az kaldı sayılır , sabredicez
Ben yapmicam hic halim yok.1 ay önce yapmistim komple temizlik ve tansiyonum düstü düsüp kaburgami kirdim.şimdi korkuyorum.zaten halim yok biraz hareket edeyim basim dönuyor. Esimde korkuyor sakin yapma ben yaparim diyor.hamileligi bir atlatsaydim sag salimSen kaçıncı haftadasın canım? Annemler memlekette ya , şubat başında geleceklertek başıma da motive olamıyorum kalkıp büyük işleri yapmaya.
Sizler yapacak mısınız kızlar bilemiyorum ama benim ev kötü durumda.. cam perde halı bir elden geçireyim doğuma gitmeden diyorum..
Canım bende de aynı durum bir çok iyi bir tansiyon yerlerde mide berbat. Az kaldı sayılır , sabredicez
Çok şükür canım idare ediyoruz işte. Gün sayıyoruz hayırlısıyla çabuk geçse inşallah.Canım nasılsın bebişin nasıl giremiyordum anca okuyorum çoğu sayfayı okuyamadım.
Canim birseyler yiyebiliiyor musun. Bu durumu doktoruna sorsanMerhaba kizlar tam bugün iyiyim diyorum.tansiyonum aniden düsüyor yerimden kalkamiyom.birde bugün cok midem bulaniyor resmen ilk aylardaki gibi sabahtan beri mahvetti beni.
Normaldede iştahsizim zaten.yine de günde 2 ögün yemeye calisiyom.grip oldum ve o beni dahada halsiz birakti kilo almadigim gibi kilo vermisim gripten dolayi.sali günü kontrolumde söylucem bakalim doktoraCanim birseyler yiyebiliiyor musun. Bu durumu doktoruna sorsan
Cezam bitti giriyorum ama sessiz kaldı mart anneleri.zaman hızlı geçiyor canım yaklaşıyoruz doğuma hayırlısı olur inşallah.Çok şükür canım idare ediyoruz işte. Gün sayıyoruz hayırlısıyla çabuk geçse inşallah.