- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Şükür canım iyi gidiyor zaman yaklaşıyor hayırlısı ile alırız kucağımıza inşallah@ s
Biz iyiyiz canim sen nasilsin
Plesanta previa olduğu ne zaman anlaşıldı? Ben gece yoğun kanamayla acile gitmiştim 4.ayımın başında. Sonrada 2 ay boyunca progesteron iğne vuruldum. Hareket etmem zaten yasaktı hala daha çok fazla yürüme diyor doktorum. Rahim ağzının hemen yanında duruyor plesanta. Muhtemelen benide sezeryana alacak diye düşünüyorum ama kanama riskim geçti çok şükür. Önceden kesinlikle normal doğum istiyorum diyordum ama son dakikaya kadar normal gidip sezeryana giren o kadar çok arkadaşım oldu ki artık kısmet diyorum. İnşallah seninde kanaman olmadan atlatırsın kalan haftalarınıHımm..Benim kötü durumda maalesef, sezeryanlı olacağım ve heran kanama riskim var. Plesenta rahim ağzında.
Doktorum düşük bir ihtimal da olsa hala yukarı çıkabilir dedi. O yüzden sorayım dedim, benim gibi olup çıkan var mı diye.
İnşaallah sezeryan dahi olsa vaktinde ve kanamasız olur.Plesanta previa olduğu ne zaman anlaşıldı? Ben gece yoğun kanamayla acile gitmiştim 4.ayımın başında. Sonrada 2 ay boyunca progesteron iğne vuruldum. Hareket etmem zaten yasaktı hala daha çok fazla yürüme diyor doktorum. Rahim ağzının hemen yanında duruyor plesanta. Muhtemelen benide sezeryana alacak diye düşünüyorum ama kanama riskim geçti çok şükür. Önceden kesinlikle normal doğum istiyorum diyordum ama son dakikaya kadar normal gidip sezeryana giren o kadar çok arkadaşım oldu ki artık kısmet diyorum. İnşallah seninde kanaman olmadan atlatırsın kalan haftalarını
Doğru diyorsun 36-37den sonra başlamak lazım.hurma yemek ve ılık duş almak kolaylaştırıyormuş diyorlar ama 36. haftadan sonra yapacağım ben. şimdi ne olur ne olmaz erken doğuma sebep olmayalım durduk yere. daha çok küçük yavrular
Herhangi hurma olmaz mı Medine hurması mı olması lazım?Bence yeterli...2 gebeligim dede yürüyüş yaptim. Ve bugünden sonra akşamları 2 yada 3 tane medine vurması ye. Kolay doğu yapmama yardım ediyormuş. Gorumcem faydasini çok gordum dedi
Merhaba.. previa olup duzelen yuzde 5tir ancak diye dusunuyorum. ameliyat olacagin hastaneyi, doktoru ozenle secmissin umarim, riskleri biliyorsundur zaten. Saglikla dogsun bebisin..Kızlar günaydın, ben Nisan 2019 konusundan geliyorum. Heran sizede dahil olabilirim :). Sezeryan olacağım zaten.
İnşaallah iyisinizdir hepiniz.
Birşey soracağım.
Aranızda plesenta previa olup daha sonra yukarı çıkan düzelen var mı?
Canım özel mesajdan ötürü banlandım buradan arkadaşa yazdım neden gittikleri konusunda ...yasak olduğunu bilmiyordum ben gruba gitmedim.üyelik iptalini istediniz diye neden gösterildi..mesaj atıp sonra aktif ettiler dikkat etmem şartıyla.inslallah dönerler canımS Sevdalinka00 canim
Senin banlanma nedenin de mi ayni durumdan dolayiydi? Eger oyleyse o zaman onlardan da ins gelen olur
Gecmis olsun, herkes hasta herkes. Oksuruk kaldi bizde de. Ne yasatiyor ne uyutuyorBana cevap verwn herkeze cok teşekkurler.agir bir grip geciriyorum bundan dolayi bünyem zayifladi.tansiyonum normalde düsuyordu zaten.ama iki gündur sürekki duşuyir.kizimda atesleniyo hasta.yerimden kalkamiyom cok sürekli dinlwnmem gerekiyor.resmen perisanim.Allahtan annem yakinimda o geliyor.
Kizlari bilmem ama bende merak ediyorum acikcasi.. bebisin kiyafetlerini yikasip sifonyere koymak disinda hicbisey yapmadim benKizlar hazirliklariniz nasil gidiyo grubumuz iyice sakinlesti arkadaslari cok merak ediyorum hepsinin dr randevusu vardi
Insallah.. esim bu sefer veremiceksin diye korkutuyorSağlık olsun iki bebeğin peşine koştururken verirsin nasılsa..
Canım maasallah ben onları da yapmadım şimdi ara tatil geldi çok iş var alınanlar yıkanacak ütülenecek..çanta hazır edilecek :))Kizlari bilmem ama bende merak ediyorum acikcasi.. bebisin kiyafetlerini yikasip sifonyere koymak disinda hicbisey yapmadim bencanta hazirlayip koymak lazim kenara, ilkinde hazir degildi bebegin suyu geldikten sonra hazirlamistim, bir suru eksik vardi, hastane avm yani idi allahtan
Benim de 4lerdeydi, doktor endokrine yönlendirdi o da yüksek diyip ilaca başlattı.Kızlar tsh 4 düsük biraz ama doktor ilaç filan demedi .aranızda var mı aynı durumda olan.idrar yollarında enfeksiyon çıktı antibiyotik başlıcaz . Allah son aylarımızı da saglıkla gecirmeui nasip etsin
Bende sadece 2 tam takim hastane cikisi aldim birde tek takim.bezini aldik.bir yelek aldim.corap. daha alisverisi tamamlamadim.kIimdan kalanlarda cok.ama daha hepsi yokancak yerlescek canta hazirlancak.hastaliktan gözümü acamadimkiKizlari bilmem ama bende merak ediyorum acikcasi.. bebisin kiyafetlerini yikasip sifonyere koymak disinda hicbisey yapmadim bencanta hazirlayip koymak lazim kenara, ilkinde hazir degildi bebegin suyu geldikten sonra hazirlamistim, bir suru eksik vardi, hastane avm yani idi allahtan
anliyorum canim insallahCanım özel mesajdan ötürü banlandım buradan arkadaşa yazdım neden gittikleri konusunda ...yasak olduğunu bilmiyordum ben gruba gitmedim.üyelik iptalini istediniz diye neden gösterildi..mesaj atıp sonra aktif ettiler dikkat etmem şartıyla.inslallah dönerler canım
Canım ilaç vermediler benim 2.32 tsh filan ama ts4 olan 0.79 o düşük.inşallah sıkıntı olmaz ama doktor verirdi bilemedim.geçmiş olsun canım ilaç ile zaten normale dönüyor şükür.Benim de 4lerdeydi, doktor endokrine yönlendirdi o da yüksek diyip ilaca başlattı.
Canım geçmiş olsun ben de aynı durumdayım geçmiyorda Allah hepimize kolaylık versinGecmis olsun, herkes hasta herkes. Oksuruk kaldi bizde de. Ne yasatiyor ne uyutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?