2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Plesanta previa olduğu ne zaman anlaşıldı? Ben gece yoğun kanamayla acile gitmiştim 4.ayımın başında. Sonrada 2 ay boyunca progesteron iğne vuruldum. Hareket etmem zaten yasaktı hala daha çok fazla yürüme diyor doktorum. Rahim ağzının hemen yanında duruyor plesanta. Muhtemelen benide sezeryana alacak diye düşünüyorum ama kanama riskim geçti çok şükür. Önceden kesinlikle normal doğum istiyorum diyordum ama son dakikaya kadar normal gidip sezeryana giren o kadar çok arkadaşım oldu ki artık kısmet diyorum. İnşallah seninde kanaman olmadan atlatırsın kalan haftalarını

İnşaallah sezeryan dahi olsa vaktinde ve kanamasız olur.
16. haftadan beri belliydi, ultrasonda bakıp plesenta aşağıda yukarı çıkar zamanla korkma demişti doktorum. O yüzden dert edinmemiştim. Ama her kontrolde çıkmadı ve en son bu durumun risklerinden bahsetti. Kanama, erken doğum, rahim alınmasına kadar vs. Hatta normal bir hastanede Doğum yapamayacağımı söyledi. Yukarı çıkması artık çok düşük bir ihtimal dedi.
O stresle sormayıda unuttum, plesenta rahim ağzını kapatıyor mu kenarda mı kısmen mi bilmiyorum.
Rahmimde acı sızı var oturup kalkarken, eğildiğimde, yorulduğumda vs. Sanki çıkacak gibi acıyor. Çok tedirginim.
İşin tuhaf durumu bana hiç iğne hap vs verilmedi.
Bende durumlar böyle canım.

Bence yeterli...2 gebeligim dede yürüyüş yaptim. Ve bugünden sonra akşamları 2 yada 3 tane medine vurması ye. Kolay doğu yapmama yardım ediyormuş. Gorumcem faydasini çok gordum dedi
Herhangi hurma olmaz mı Medine hurması mı olması lazım?

Bana cevap verwn herkeze cok teşekkurler.agir bir grip geciriyorum bundan dolayi bünyem zayifladi.tansiyonum normalde düsuyordu zaten.ama iki gündur sürekki duşuyir.kizimda atesleniyo hasta.yerimden kalkamiyom cok sürekli dinlwnmem gerekiyor.resmen perisanim.Allahtan annem yakinimda o geliyor.

Merhaba.. previa olup duzelen yuzde 5tir ancak diye dusunuyorum. ameliyat olacagin hastaneyi, doktoru ozenle secmissin umarim, riskleri biliyorsundur zaten. Saglikla dogsun bebisin..

S Sevdalinka00 canim
Senin banlanma nedenin de mi ayni durumdan dolayiydi? Eger oyleyse o zaman onlardan da ins gelen olur
Canım özel mesajdan ötürü banlandım buradan arkadaşa yazdım neden gittikleri konusunda ...yasak olduğunu bilmiyordum ben gruba gitmedim.üyelik iptalini istediniz diye neden gösterildi..mesaj atıp sonra aktif ettiler dikkat etmem şartıyla.inslallah dönerler canım

Gecmis olsun, herkes hasta herkes. Oksuruk kaldi bizde de. Ne yasatiyor ne uyutuyor

Kizlar hazirliklariniz nasil gidiyo grubumuz iyice sakinlesti arkadaslari cok merak ediyorum hepsinin dr randevusu vardi
Kizlari bilmem ama bende merak ediyorum acikcasi.. bebisin kiyafetlerini yikasip sifonyere koymak disinda hicbisey yapmadim ben canta hazirlayip koymak lazim kenara, ilkinde hazir degildi bebegin suyu geldikten sonra hazirlamistim, bir suru eksik vardi, hastane avm yani idi allahtan

Kızlar tsh 4 düsük biraz ama doktor ilaç filan demedi .aranızda var mı aynı durumda olan.idrar yollarında enfeksiyon çıktı antibiyotik başlıcaz . Allah son aylarımızı da saglıkla gecirmeui nasip etsin

Canım maasallah ben onları da yapmadım şimdi ara tatil geldi çok iş var alınanlar yıkanacak ütülenecek..çanta hazır edilecek :))

Benim de 4lerdeydi, doktor endokrine yönlendirdi o da yüksek diyip ilaca başlattı.

Bende sadece 2 tam takim hastane cikisi aldim birde tek takim.bezini aldik.bir yelek aldim.corap. daha alisverisi tamamlamadim.kIimdan kalanlarda cok.ama daha hepsi yokancak yerlescek canta hazirlancak.hastaliktan gözümü acamadimki

https://www.birolicgiyim.com/urun/1715

Kızlar mrb bende kasim annesiyim linkini paylaştığım lohusa pijama takımını almıştım ama doğumda yasadigim sıkıntılar yüzünden kullanmak nasip olmadi. Yıkadım utuledim paketledim öylece duruyor ve satmak istiyorum. Almak isteyen olursa bana özelden mesaj atabilir. Hepinizi tebrik ediyorum hayırli doğumlar diliyorum.

anliyorum canim insallah

Benim de 4lerdeydi, doktor endokrine yönlendirdi o da yüksek diyip ilaca başlattı.
Canım ilaç vermediler benim 2.32 tsh filan ama ts4 olan 0.79 o düşük.inşallah sıkıntı olmaz ama doktor verirdi bilemedim.geçmiş olsun canım ilaç ile zaten normale dönüyor şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…