• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nerhaba hanimlar.moralim cok bozuk.iki gündür çok tansiyonum düsuyor.saglik ocagina gittim.kontrolum vardi.kilo kaybetmisim 71 idim 69 a düşmüsüm.ne olcak böyle bilmiyorum.hiç halim yok.yerimden kalkmak istemiyom.yarin hastaneye gitcem ins.bir sorun cikmaz

Nerhaba hanimlar.moralim cok bozuk.iki gündür çok tansiyonum düsuyor.saglik ocagina gittim.kontrolum vardi.kilo kaybetmisim 71 idim 69 a düşmüsüm.ne olcak böyle bilmiyorum.hiç halim yok.yerimden kalkmak istemiyom.yarin hastaneye gitcem ins.bir sorun cikmaz

Benimde tansiyonum düşüyor ara ara. Kendinde olmuyor insan resmen. Koltukta oturduğum yerde uyuya kaldığım olmuştu. Canını sıkma moralini bozma. Son aylarda bazı insanlar kilo kaybedebiliyor belki öyle birşeydir

kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı.. artık kontroller 2 haftada bir olacakmış.. birde kan değerşm 9 daydı kan ilaçlarını içemiyordum acil sabah akşam içmeye başla dedi birazda kızdı doğuma az kalmış toparlanması zaman alır dedi..

Kızlar ! Sessiz takip ediyordum ürelik alıp geldim:)
29. Haftam bitiyor benim. uzaklaştırma olmuş herhalde bazı arkadaşlar hakkında, bayadır girememiştim. Hayırlısı olsun diyelim.
Doğuma az kaldı bu son heyecanları burda sizinle yaşayayım dedim:)
Iyi yapmissin canim hosgeldin

Canim bozma moralini benimde tansiyonum düşük dr um düşük tansiyondan korkma yükseğinden kork dedi icine ferah tut unutma senin korkularini bebisinde hissediyo

geçmiş olsun canım. baş dönmen varsa dışarı falan tek başına çıkma. ne olur ne olmaz. bir de yemek yemiyorsan bir şeyler iç sürekli. portakal suyu, süt gibi..

Günaydınlar herkes, kızlar son aylarda ne yapmak lazım sadece bol bol yürüyüş yapmak yeterli mi

hurma yemek ve ılık duş almak kolaylaştırıyormuş diyorlar ama 36. haftadan sonra yapacağım ben. şimdi ne olur ne olmaz erken doğuma sebep olmayalım durduk yere. daha çok küçük yavrular

Günaydınlar herkes, kızlar son aylarda ne yapmak lazım sadece bol bol yürüyüş yapmak yeterli mi
Bence yeterli...2 gebeligim dede yürüyüş yaptim. Ve bugünden sonra akşamları 2 yada 3 tane medine vurması ye. Kolay doğu yapmama yardım ediyormuş. Gorumcem faydasini çok gordum dedi

Kızlar günaydın, ben Nisan 2019 konusundan geliyorum. Heran sizede dahil olabilirim :). Sezeryan olacağım zaten. :KK43:
İnşaallah iyisinizdir hepiniz.
Birşey soracağım.
Aranızda plesenta previa olup daha sonra yukarı çıkan düzelen var mı? :KK43:
Merhaba canım bende vardı. 4. ve 5. ayımı raporlu evde geçirdim. 22. hafta gibi yana doğru kaymaya başladı ama hala yanda duruyor. Tamamen üste çıkmadı. Doktorlar muhtemelen sıkıntı çıkarmaz diyor ama böyle gönül rahatlığıyla hiç bir sıkıntı yok gayet iyi gibi bir cümle duyamadım.

Kizlar hazirliklariniz nasil gidiyo grubumuz iyice sakinlesti arkadaslari cok merak ediyorum hepsinin dr randevusu vardi
Benim hazırlıklar bitti sayılır :) Odası tamamlandı, ihtiyaçlarımızı aldık. Bir tek ev tipi ana kucağı, lohusa geceliği ve anne çantası eksik kaldı onlarıda şubat e-bebek indiriminden almayı düşünüyorum.

ev tipi ana kucağı için tavsiye verebilecek olan varmı acaba ?

Benim hazırlıklar bitti sayılır :) Odası tamamlandı, ihtiyaçlarımızı aldık. Bir tek ev tipi ana kucağı, lohusa geceliği ve anne çantası eksik kaldı onlarıda şubat e-bebek indiriminden almayı düşünüyorum.

ev tipi ana kucağı için tavsiye verebilecek olan varmı acaba ?
Masallah canim senin bisey kalmamis

Merhaba canım bende vardı. 4. ve 5. ayımı raporlu evde geçirdim. 22. hafta gibi yana doğru kaymaya başladı ama hala yanda duruyor. Tamamen üste çıkmadı. Doktorlar muhtemelen sıkıntı çıkarmaz diyor ama böyle gönül rahatlığıyla hiç bir sıkıntı yok gayet iyi gibi bir cümle duyamadım.
Hımm.. :( Benim kötü durumda maalesef, sezeryanlı olacağım ve heran kanama riskim var. Plesenta rahim ağzında.
Doktorum düşük bir ihtimal da olsa hala yukarı çıkabilir dedi. O yüzden sorayım dedim, benim gibi olup çıkan var mı diye.

Kızlar günaydın, ben Nisan 2019 konusundan geliyorum. Heran sizede dahil olabilirim :). Sezeryan olacağım zaten. :KK43:
İnşaallah iyisinizdir hepiniz.
Birşey soracağım.
Aranızda plesenta previa olup daha sonra yukarı çıkan düzelen var mı? :KK43:

Kızlar ! Sessiz takip ediyordum ürelik alıp geldim:)
29. Haftam bitiyor benim. uzaklaştırma olmuş herhalde bazı arkadaşlar hakkında, bayadır girememiştim. Hayırlısı olsun diyelim.
Doğuma az kaldı bu son heyecanları burda sizinle yaşayayım dedim:)

Hosgeldiniz ins son aylarimizda guzel paylasimlarla birbirimize destek, heycanimiza ortwk oluruz

Canim benim ilk gebeliklerimde tansiyon sorunu yasamistim bol su ic, birden kalkma onlara dikkat et ins yarin kontrol olur guzel haberlerle dönersin ama bence hersey normaldir.

kızlar meryem ana otu kullanan var mı çevrenizde.kolay doğum için
ben ikinci dogumunda kullanmistim acikcasi oyle pek bi fark goremedim.

Back
X