Ben aslında uzaktan takip ediyordumama grup sönünce yazayım dedim maşallah kilonuz iyiymiş. Ben çalışıyorum ama oldukça rahat bi işim var o yızden 32+0 da çalışabilir alacam 37 de zaten mecbur ayrılmakçok teşekkürler cevabın için.çünkü ben ne zaman birşey sorcam genellikle cevap alamadım bu grupta:) ben 30+0da gitmiştim 1770 gr demişti. eğer dediğin gibi olursa çok güzel olur normal doğumda olabilir.inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza.Bir de çalışıyor musunuz eğer öyleyse ne zaman ayrılacaksınız.
benim karnım çok sertleşti.zor hareket ediyorum taş gibi. o yüzden çok fazla kalamayacağım 34te ayrılacağım.Ben aslında uzaktan takip ediyordumama grup sönünce yazayım dedim maşallah kilonuz iyiymiş. Ben çalışıyorum ama oldukça rahat bi işim var o yızden 32+0 da çalışabilir alacam 37 de zaten mecbur ayrılmak
çok teşekkürler cevabın için.çünkü ben ne zaman birşey sorcam genellikle cevap alamadım bu grupta:) ben 30+0da gitmiştim 1770 gr demişti. eğer dediğin gibi olursa çok güzel olur normal doğumda olabilir.inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza.Bir de çalışıyor musunuz eğer öyleyse ne zaman ayrılacaksınız.
Bence biraz genetik cocuklarin dogumkilosu. Ablamin da benim de cocuklar hep minyon dogdu.bunsefer de daha kilolu olacagini dusunmuyorum. 29 haftada benimki 1200 du dr kilosu gayet yerinde demisti. Zaten bunlar tahmini ölcumler bir mm bile kaydirsalar bambaska degerler cikiyor. Hayirla saglikla gelsinler de tekBizim ogluşta 29.haftada 1390 gelmisti, acaba az mi ki diye surekli dusunuyorum ama doktorumuz gayet normal dedi, ben psikolojik olarak surekli tahin pekmez atiyorum:))
Bu hafta yine kontrolumuz var bakalim ne cıkacak..
Bence biraz genetik cocuklarin dogumkilosu. Ablamin da benim de cocuklar hep minyon dogdu.bunsefer de daha kilolu olacagini dusunmuyorum. 29 haftada benimki 1200 du dr kilosu gayet yerinde demisti. Zaten bunlar tahmini ölcumler bir mm bile kaydirsalar bambaska degerler cikiyor. Hayirla saglikla gelsinler de tek
Bu arada safak ins 62 tunceli=)
yoo gayet normal maşallah. benim şekerim yüksek çıkıyor ondan ssnırım kilosu biraz fazla.Bizim ogluşta 29.haftada 1390 gelmisti, acaba az mi ki diye surekli dusunuyorum ama doktorumuz gayet normal dedi, ben psikolojik olarak surekli tahin pekmez atiyorum:))
Bu hafta yine kontrolumuz var bakalim ne cıkacak..
Kızlar günaydın, ben Nisan 2019 konusundan geliyorum. Heran sizede dahil olabilirim :). Sezeryan olacağım zaten.
İnşaallah iyisinizdir hepiniz.
Birşey soracağım.
Aranızda plesenta previa olup daha sonra yukarı çıkan düzelen var mı?
benim daha yavas yavas hallediyorum acele etmiyorum.Kizlar hazirliklariniz nasil gidiyo grubumuz iyice sakinlesti arkadaslari cok merak ediyorum hepsinin dr randevusu vardi
Bende oyle yapiyorum canimbenim daha yavas yavas hallediyorum acele etmiyorum.
Bende izmirdeyim.ilk aylar ozele gittim.şimdi ege ünv.gidiyorum.ins.orda dogum yapmak istiyorumMerhaba arkadaslar izmirde olup doğum için hastane nereye karar verdiniz?benim doktorum özel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?