- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gunde 2 tane iciyorum hic sevmesem de dogumdan sonra bile iceceksin dedi.kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı.. artık kontroller 2 haftada bir olacakmış.. birde kan değerşm 9 daydı kan ilaçlarını içemiyordum acil sabah akşam içmeye başla dedi birazda kızdı doğuma az kalmış toparlanması zaman alır dedi..
doktorunuz en iyisini bilir ancak bence sikinti bir durum yok dusuk olmasi iyidir onemliolan yuksek olmamaliCanım ilaç vermediler benim 2.32 tsh filan ama ts4 olan 0.79 o düşük.inşallah sıkıntı olmaz ama doktor verirdi bilemedim.geçmiş olsun canım ilaç ile zaten normale dönüyor şükür.
Utulemedimki katladim koydum resmenCanım maasallah ben onları da yapmadım şimdi ara tatil geldi çok iş var alınanlar yıkanacak ütülenecek..çanta hazır edilecek :))
Ya bende oyle diyordum, gecen hafta kizimdan kalanlari bi cikardim ki herseyi vermisimBende sadece 2 tam takim hastane cikisi aldim birde tek takim.bezini aldik.bir yelek aldim.corap. daha alisverisi tamamlamadim.kIimdan kalanlarda cok.ama daha hepsi yokancak yerlescek canta hazirlancak.hastaliktan gözümü acamadimki
Amin isimiz bu haftalardan sonra daha zorlasacak artikCanım geçmiş olsun ben de aynı durumdayım geçmiyorda Allah hepimize kolaylık versin
Ben baktim ayirdim canim yikancak utulencek.ama bende cogunu vermisim.yenidogan az var o yüzden yeni aldim.ama diger aylar var yine biseyler.magzaya girince dayanamiyorum cok güzel kiyafetler var ama tutuyorum kendimi.dogsun alirim diyorum.bakim malzrmeleri kaldi alincak camasir deterjani.birde kendime pijama takimi alcam yine.biran önce toparlanip halletsem iyi olcak.ütüde en sevdigim iş benim.ben hala kizimin herseyini utülerimYa bende oyle diyordum, gecen hafta kizimdan kalanlari bi cikardim ki herseyi vermisimbiseyler siparis verdim bugun, anneanne de biseyler alacak yenidogan. O yuzden bi bak zaman varken ne var ne yok, utu cok gozumde buyuyor ya, gerci ilk kizimda da eve geldikten sonra utu yapmadim bir daha
en nefret ettigim sey
![]()
Ins guzel haberlerini bekliyoruz canimYarın sabah rutin kontrolüm var bakalım oğluşum nasıl![]()
Canım sagolasın cevap verdiğin için inşallah yoktur sıkıntı..kimsede olmasın sıkıntı..bende gunde 2 tane iciyorum hic sevmesem de dogumdan sonra bile iceceksin dedi.
doktorunuz en iyisini bilir ancak bence sikinti bir durum yok dusuk olmasi iyidir onemliolan yuksek olmamali
Canım beli çok da zorlama yavaş yavaş hallederiz inşallah.ben aldım dıruyor dokunmadım daha.evet canım öğretmenim.şimdiden ağırlaştım çalışarak nasıl 37 olacak bilmiyorum..Allah hepimize kolaylık versin..Utulemedimki katladim koydum resmenbel agrisindan oluyorum iki is yapinca. Sen ogretmensin sanirim o zaman?
Haklısın canım sona doğru zorluk artıyor..sağlıkla kavuşalım kuzucuklara da unuturuz her şeyiAmin isimiz bu haftalardan sonra daha zorlasacak artik
Canım güzel haberler ile dön inşallah bekliyoruz emiYarın sabah rutin kontrolüm var bakalım oğluşum nasıl![]()
Aynen o ruh halindeyim ben de ve seninle takvimimiz de aynı 22 mart hayırlısı inşaallahbir yanim cok rahat herşeyi 15 tatilde yaparım havasinda diger yanim ya yetismezse diyor diger yanım ne yapacam şimdi diyor...
Dogum sonrasi icin mi? Annem nasip olursa gelecek insan sanirim annesinin disinda pek kimsenin yaninda rahat edemez. Ins lohusalik pikolojisiyle zaten cok hassaslasixor bizi annelerimizden baskasi cekmezKizlar doğumda yaninizda kim kalicak ben görümcelerim fln istemiyorum hiç annem kalicak kprder cok meraklı bölr seylerr habire bize gelir artık bu zamana kdr gelmedi 5 kuruş yardım etmedi istemiyorum hiç valla sölerim sürekli gelirlerse
Ben istemiyorum zaten eve dolusmalarini falan sevmiyorum pekDogum sonrasi icin mi? Annem nasip olursa gelecek insan sanirim annesinin disinda pek kimsenin yaninda rahat edemez. Ins lohusalik pikolojisiyle zaten cok hassaslasixor bizi annelerimizden baskasi cekmez
insallah arkadasim :)Aynen o ruh halindeyim ben de ve seninle takvimimiz de aynı 22 mart hayırlısı inşaallah![]()