neden uzaklaştırılmışlar acaba?Kızlar ! Sessiz takip ediyordum ürelik alıp geldim:)
29. Haftam bitiyor benim. uzaklaştırma olmuş herhalde bazı arkadaşlar hakkında, bayadır girememiştim. Hayırlısı olsun diyelim.
Doğuma az kaldı bu son heyecanları burda sizinle yaşayayım dedim:)
Whatsapp grubu kurmuşlar galiba yasak öyle şeyler yapmak uzaktan takip ettiğim kadar biliyorum bende işteneden uzaklaştırılmışlar acaba?
Nerhaba hanimlar.moralim cok bozuk.iki gündür çok tansiyonum düsuyor.saglik ocagina gittim.kontrolum vardi.kilo kaybetmisim 71 idim 69 a düşmüsüm.ne olcak böyle bilmiyorum.hiç halim yok.yerimden kalkmak istemiyom.yarin hastaneye gitcem ins.bir sorun cikmaz
Iyi yapmissin canim hosgeldinKızlar ! Sessiz takip ediyordum ürelik alıp geldim:)
29. Haftam bitiyor benim. uzaklaştırma olmuş herhalde bazı arkadaşlar hakkında, bayadır girememiştim. Hayırlısı olsun diyelim.
Canim bozma moralini benimde tansiyonum düşük dr um düşük tansiyondan korkma yükseğinden kork dedi icine ferah tut unutma senin korkularini bebisinde hissediyoNerhaba hanimlar.moralim cok bozuk.iki gündür çok tansiyonum düsuyor.saglik ocagina gittim.kontrolum vardi.kilo kaybetmisim 71 idim 69 a düşmüsüm.ne olcak böyle bilmiyorum.hiç halim yok.yerimden kalkmak istemiyom.yarin hastaneye gitcem ins.bir sorun cikmaz
Nerhaba hanimlar.moralim cok bozuk.iki gündür çok tansiyonum düsuyor.saglik ocagina gittim.kontrolum vardi.kilo kaybetmisim 71 idim 69 a düşmüsüm.ne olcak böyle bilmiyorum.hiç halim yok.yerimden kalkmak istemiyom.yarin hastaneye gitcem ins.bir sorun cikmaz
Günaydınlar herkes, kızlar son aylarda ne yapmak lazım sadece bol bol yürüyüş yapmak yeterli mi
Bence yeterli...2 gebeligim dede yürüyüş yaptim. Ve bugünden sonra akşamları 2 yada 3 tane medine vurması ye. Kolay doğu yapmama yardım ediyormuş. Gorumcem faydasini çok gordum dediGünaydınlar herkes, kızlar son aylarda ne yapmak lazım sadece bol bol yürüyüş yapmak yeterli mi
Aynen ceza mi verdiler bilemiyorum ama. Çabuk bitse .baya tecrübeli arkdaslsrdiKizlar hazirliklariniz nasil gidiyo grubumuz iyice sakinlesti arkadaslari cok merak ediyorum hepsinin dr randevusu vardi
Merhaba canım bende vardı. 4. ve 5. ayımı raporlu evde geçirdim. 22. hafta gibi yana doğru kaymaya başladı ama hala yanda duruyor. Tamamen üste çıkmadı. Doktorlar muhtemelen sıkıntı çıkarmaz diyor ama böyle gönül rahatlığıyla hiç bir sıkıntı yok gayet iyi gibi bir cümle duyamadım.Kızlar günaydın, ben Nisan 2019 konusundan geliyorum. Heran sizede dahil olabilirim :). Sezeryan olacağım zaten.
İnşaallah iyisinizdir hepiniz.
Birşey soracağım.
Aranızda plesenta previa olup daha sonra yukarı çıkan düzelen var mı?
Benim hazırlıklar bitti sayılır :) Odası tamamlandı, ihtiyaçlarımızı aldık. Bir tek ev tipi ana kucağı, lohusa geceliği ve anne çantası eksik kaldı onlarıda şubat e-bebek indiriminden almayı düşünüyorum.Kizlar hazirliklariniz nasil gidiyo grubumuz iyice sakinlesti arkadaslari cok merak ediyorum hepsinin dr randevusu vardi
Biz iyiyiz canim sen nasilsinCezalı idim anca gelebildim nasıl gidiyor her şey yolundadır umarım.
Masallah canim senin bisey kalmamisBenim hazırlıklar bitti sayılır :) Odası tamamlandı, ihtiyaçlarımızı aldık. Bir tek ev tipi ana kucağı, lohusa geceliği ve anne çantası eksik kaldı onlarıda şubat e-bebek indiriminden almayı düşünüyorum.
ev tipi ana kucağı için tavsiye verebilecek olan varmı acaba ?
Hımm..Merhaba canım bende vardı. 4. ve 5. ayımı raporlu evde geçirdim. 22. hafta gibi yana doğru kaymaya başladı ama hala yanda duruyor. Tamamen üste çıkmadı. Doktorlar muhtemelen sıkıntı çıkarmaz diyor ama böyle gönül rahatlığıyla hiç bir sıkıntı yok gayet iyi gibi bir cümle duyamadım.
Kızlar günaydın, ben Nisan 2019 konusundan geliyorum. Heran sizede dahil olabilirim :). Sezeryan olacağım zaten.
İnşaallah iyisinizdir hepiniz.
Birşey soracağım.
Aranızda plesenta previa olup daha sonra yukarı çıkan düzelen var mı?
Kızlar ! Sessiz takip ediyordum ürelik alıp geldim:)
ben ikinci dogumunda kullanmistim acikcasi oyle pek bi fark goremedim.kızlar meryem ana otu kullanan var mı çevrenizde.kolay doğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?