• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nasilsini kizlar.bende daha canta hazirlamadim.yikamadim kiyafetleri çünkü.ikinci hamilelikte bir rahatlik geldi bana.ilkinde erkenden hazir etmistim.daha pijama alicam.bebek deterjani ve bakim ürunlerini almadim.yuruyemiyorum cok fazla esimin iznini bekliyom oda benden rahat daha var diye götürmuyor alişverise
Aynı benim ki daha var daha var bekliyoruz bakalım

Benim 2-3 haftadır çok arttı. Doktorum koku, kaşıntı, renginde değişiklik yoksa normaldir. Bu haftalardan sonra ic çamaşırını ıslatacak kadar bile olabilir dedi. Bir de su gibi berrak ve cok olursa da hemen gel dedi.
Ya bende enfeksiyon cıkıyor süreklı ilaçta içiyorum hiç geçmiyor

Ya bende enfeksiyon cıkıyor süreklı ilaçta içiyorum hiç geçmiyor
Ben de 1 defa antibiyotik kullandım. Çok şükür bir daha tekrarlamadı. Insallah tekrarlamaz. Biraz özel olacak ama enfeksiyon sonrası taharetlemeyi elma sirkeli suyla yapmaya başladım evde. Internette okumuştum. O da fayda ediyor sanki. Cok gecmis olsun size de.

Gunaydin kizlar. Gece 1 sen beri kasilmalarim var.insallah bebek yerlesmesidir. Erken dogum habercisi de olabilirmiş. Aksi gibi bugün pazar.doktora gideyim desem.kasılma durunca bebis hareketleniyor.kasılma başlayınca karnım öyle bir sertleşiyor ki.insallah zamanında gelir.

Gunaydin kizlar. Gece 1 sen beri kasilmalarim var.insallah bebek yerlesmesidir. Erken dogum habercisi de olabilirmiş. Aksi gibi bugün pazar.doktora gideyim desem.kasılma durunca bebis hareketleniyor.kasılma başlayınca karnım öyle bir sertleşiyor ki.insallah zamanında gelir.

Hayirli sabahlar canim cok gecmis olsun simdi nasilsin, devam ediyor mu kasilmalarin?

Kizlar 14 haftam bitti gebelikte gece pecete kan geldi doktora gittik doktor kalp atisi bebegin sagligi iyi dedi kese arkasinda kanama var dedi serum verdi ama hala az az peceteye kan geliyo bu haftalarda bu normal mi yasayan var mi:(

Kizlar 14 haftam bitti gebelikte gece pecete kan geldi doktora gittik doktor kalp atisi bebegin sagligi iyi dedi kese arkasinda kanama var dedi serum verdi ama hala az az peceteye kan geliyo bu haftalarda bu normal mi yasayan var mi:KK43:
Canim yaşayan arkadaşlarımız oldu. Bebegin iyiymiş. Kanama yi atlatti ve 30lu haftalara geldiler.kanama içerisi temizlemeye kadar kahve akıntı gelmeye devam edebilir. Kırmızıya dönerse tekrar doktoruna git. İhmal etme

Canim yaşayan arkadaşlarımız oldu. Bebegin iyiymiş. Kanama yi atlatti ve 30lu haftalara geldiler.kanama içerisi temizlemeye kadar kahve akıntı gelmeye devam edebilir. Kırmızıya dönerse tekrar doktoruna git. İhmal etme
Cok tesekkurler :(

Kizlar 14 haftam bitti gebelikte gece pecete kan geldi doktora gittik doktor kalp atisi bebegin sagligi iyi dedi kese arkasinda kanama var dedi serum verdi ama hala az az peceteye kan geliyo bu haftalarda bu normal mi yasayan var mi:KK43:
cabim gebeliklerde kanama alani olanibiliyor dikkat et fazla ayaklanma ben iki hamileligimde yasadim. Burada da bircok arkadasimizda kanama oldu. Onemli olan kirmizi kan olmamasi

Evet devam ediyor. Neyse kısa süre olup bitiyor.gece kasılma uzun sürüyordu.
ins gun icinde tamamen kaybolur

kızlar bebişlerininz kaç kilo. merak ettiğim şimdiki kilosunun yüzde kaçı fazla doğarlar acaba?
Seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyü bizim bebek dün 1650 gr göründü kntrolde 100 de 100 fazlası doğsa 3.300 olacak demektir ki insallah o günleri buluruz. Senin bebeğin kilosu nasıl

Seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyü bizim bebek dün 1650 gr göründü kntrolde 100 de 100 fazlası doğsa 3.300 olacak demektir ki insallah o günleri buluruz. Senin bebeğin kilosu nasıl
çok teşekkürler cevabın için.çünkü ben ne zaman birşey sorcam genellikle cevap alamadım bu grupta:) ben 30+0da gitmiştim 1770 gr demişti. eğer dediğin gibi olursa çok güzel olur normal doğumda olabilir.inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza.Bir de çalışıyor musunuz eğer öyleyse ne zaman ayrılacaksınız.

Back
X