2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hamileligmiz iyi gitdigni miyde bulantilari olmasa bile gogus hassasiyetinden anlayabiliris. iciniz rat tutun.. gun icinde bin tane kotu fikir geliyo aklimiza. Ama kendimizi uzmemeye calisalim... Allahin izniyle bebislermizi kucagmiza aliris insallah...
1 ay sonra cinsiyetini merak etmeye baslaris allahim ne guzel duyular bunlar .. 3 nci hamileligim ama ilk hamileligmden farki yok heycanli we cok mutluyum..

Bu sayfada insanlar heyecanını paylaşmak için bulunuyo.Tartışma yaratıp insanların sinirlerini bozmanıza gerek yok .Böyle uzun uzun polemik içeren yazılar yazmanız bile çok itici.En baştaki uslubunuz bile çok yanlış.

İyi akşamlar anneler bizde bugün keseyi gördük.benimde mide bulantım yok çok şükür birincidede hafif bulanıyodu hiç kusmamıştım.Bunun dışında hareketlerimde hiçbir kısıtlama yapmıyorum hasta değiliz hamileyiz sonuçta:)zaten küçük çocugum var surekli onu kaldır indir bugun biraz bel agrım oldu ama normaldir diye dusunuyorum.bebegi gormedik kalp atışı duymadık haftaya kısmetse

Gece gece nerden aklıma geldiyse canım etli pilav çekti ya kim yapacak şimdi.. bu aşerme mi oluyor acaba çok şaçma çünkü şu saatte aklıma gelmesi :)))

Birde şunu soylemek isterimki bebeği doğurup sağsalim görene kadar içimizdeki vesveselerbitmeyecek Allahın izniyle sagsalim bebişlerimizi doğururuz inş
Insallah canim ama doguncada bitmiyo malesef o vesveseler annelik böyle bisey galiba hepimizin bebisleri saglikla dogarlar saglikla buyurler insallah

Yok canm ole bişey demedi normal herşey benim düşüklerim oldu tedbir amaçlı ilaçlar istirahat falan gerekirse 12 haftada rahime dikiş atılacak nasip artik hayirlisi

Arkadaşlar akıntılarınız takip ediyormusunuz rengi nasıl benmi evham yapıyorum anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…