2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canm senin yine ıyi benim 5 cıktı önce 3 içtim progestonu 2 pruloton vurdurdum simdi 2 iciyom bidaha değer baktirdinmi yükselme varmi dye ben daha batırmadım ins yükselmiştir çok şükür lekelemem vs yok canm inş sağlıkla gelsinler
5 gunde bitiyormus prolutonun etkisi ben 1 hafta gecmisti yaptiramamistim tekrar baktirdim 11 malesef. Yine kullanmaya devam yani. Igneden hemen sonra bakstirsam yuksek cikar.

Benim ondört yıl sonra oldu daha önce cesaret edemedim .sizin ne kadar zamandır olmamıştı
Haziranda 5. yılımızı bitirdik. 1 yıl korunduk sanki olacakmış gibi:KK70:tabi nerden bilelim olmayacağını. 3. Yılımızda eşim varikosel ameliyatı oldu ben hamile kaldım. 9. Haftaya kadar bekledik ama kalp atışı oluşmadı, kürtaj oldum. Şubatta 1. Tüp bebeği denedik olmayınca 2.yi haziranda denedik. Çok şükür oldu bu sefer.
14 yıl hiç istemediniz mi? Orayı tam anlayamadım:KK64:

Arkadaşlar ben iyi değilim çok mutsuzum sürekli bebeğime bisey oldu sanıyorum.zaten kendimi hamile gibi hissetmiyorum ağrı bulantı hiçbirşey yok
Bugün doktoruma gittik koskoca profesör herşey çok gusel diyo ben sorun yok dimi hocam diyorum
Napmaliyim psikologa mi gitsem napsam

Arkadaşlar ben iyi değilim çok mutsuzum sürekli bebeğime bisey oldu sanıyorum.zaten kendimi hamile gibi hissetmiyorum ağrı bulantı hiçbirşey yok
Bugün doktoruma gittik koskoca profesör herşey çok gusel diyo ben sorun yok dimi hocam diyorum
Napmaliyim psikologa mi gitsem napsam
Canım yardım alabilirsin tabii ki kendini daha iyi hissedersin. Her insan da biraz kaygı vardır seninki bizden biraz daha fazla demek ki.

Cnm sağlık ocağındaki doktorla telefonda konuştum 278 dedi daha çok yeni 4 haftalık aralığında dedi ben de merakla pazartesiye bekliyorum

Hayirli haberlerini bekliyorum canim hersey gonlunce ve guzel olsun ins

Canm peki sürekli yatmanmi lazim bişey dedimi dr un
Onceki hamileliklerimdede boyleydi ilk hamileligimde dinlemedim doktoru surekli gezdim ama agridan duramiyordum kanamamda oluyordu surekli bu yuzden hastanedeydim cok sukur sorunsuz dogurdum.
Ikincide aklim basima geldi agir is yapmadim cok gezmedim dikkat ettim onuda sukur sorunsuz dogurdum
Bundada doktor surekli yat demedi agir is gezmek uzun yol hoplamak ziplamak ani hareket ve iliski yasak dedi.Mumkun oldugunca disari cikmiyorum.Iki is yapiyorum evde 10 dk dinleniyorum agrim sizim yok ama az yorulsam agrim basliyo dusecek gibi hissediyorum.Kabiz olmamaya calis dedi doktor bide ayaklarinin altina yastik koyarak yat dedi
Seninde mi asagida canim bebegin
Ins sag saglim aliriz kucagimiza topigimizdeki tum arkadaslar
Kizlar ben daha simdiden rahat yatamiyorum.ne tarafima yatsam agri rahatsizlik oluyo.karnim tas gibi sanki.
Bende yatamiyorum cozumu yan yatarken bacaklarimin arasina kalin bir yastik koymakta buldum oyle cok rahatim

Hayirli haberlerini bekliyorum canim hersey gonlunce ve guzel olsun ins

Onceki hamileliklerimdede boyleydi ilk hamileligimde dinlemedim doktoru surekli gezdim ama agridan duramiyordum kanamamda oluyordu surekli bu yuzden hastanedeydim cok sukur sorunsuz dogurdum.
Ikincide aklim basima geldi agir is yapmadim cok gezmedim dikkat ettim onuda sukur sorunsuz dogurdum
Bundada doktor surekli yat demedi agir is gezmek uzun yol hoplamak ziplamak ani hareket ve iliski yasak dedi.Mumkun oldugunca disari cikmiyorum.Iki is yapiyorum evde 10 dk dinleniyorum agrim sizim yok ama az yorulsam agrim basliyo dusecek gibi hissediyorum.Kabiz olmamaya calis dedi doktor bide ayaklarinin altina yastik koyarak yat dedi
Seninde mi asagida canim bebegin
Ins sag saglim aliriz kucagimiza topigimizdeki tum arkadaslar

Bende yatamiyorum cozumu yan yatarken bacaklarimin arasina kalin bir yastik koymakta buldum oyle cok rahatim
neden kabız olmamaya çalış dedi bende de kabızlık ve afedersiniz gaz oluyo karnım taş gibi oluyo
Nasıl geçer bu

neden kabız olmamaya çalış dedi bende de kabızlık ve afedersiniz gaz oluyo karnım taş gibi oluyo
Nasıl geçer bu
Kabiz olunca wc de zorlandigimiz icin sanirim benim dusuk tehlikem oldugu icin kabizlik tetikliyo galiba
Bol bol su ve yesillik ye canim bide kuru kayisi falan tuketebilirsin

Haziranda 5. yılımızı bitirdik. 1 yıl korunduk sanki olacakmış gibi:KK70:tabi nerden bilelim olmayacağını. 3. Yılımızda eşim varikosel ameliyatı oldu ben hamile kaldım. 9. Haftaya kadar bekledik ama kalp atışı oluşmadı, kürtaj oldum. Şubatta 1. Tüp bebeği denedik olmayınca 2.yi haziranda denedik. Çok şükür oldu bu sefer.
14 yıl hiç istemediniz mi? Orayı tam anlayamadım:KK64:
Yok 17 yıl evlilik üç yıl istemedik sonrada isteyince eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu sayı düzeldi ama ileri harekette sıkıntı vardı ama olur dedi dr lar yumurtlama tedavisi filan yaptık aşılama denedik olmadı sonrada babalar filan vefat etti işlerimiz bozuldu bu zamana nasip oldu .

Merhaba arkadaslar bende kismetse mart annesiyim. Tup bebekle ikizlerime hamileyim. Bir sorum olucak. Dunden beri acik sari akintim var yapiskan yapiskan. Sizde de oldu mu boyle bisey?
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bende olmadı cronine jel kullanıyorum beyaz oluyo

X