2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zor zamanlar geçirmişsiniz. İnşallah bebiş bütün sıkıntıları siler, atar.

Gerçekten bu sayfada polemik hiç hoş olmuyo. Burda bi arkadaşın doktoru 6.haftada cinsiyet erkek deyince o kadar erken öğrenmenin mümkün olmayacağını genital organların 8haftadan sonra farklılaşmaya başladığını ve genital tuberkül teorisi için 11-12 hafta civarı mümkün olduğunu söylemiştim. Doktorun neye göre tahmin yaptığını metak etmiştim. Polemiğe giren aynı arkadaş bana sizin kadın doğum uzmanı ve ultrason konusunda uzman olduğunuzu bilmiyordum gibi bi üslupla cevap yazdı. Evet uzman değilim 2.hamileliğim tecrübelerim ve araştırmalarıma dayanarak burda yorum yazdım hatta yanlış da olabilir yazdıklarım ama arkadaş o kadar gergin ki diğer yorumlarında da kendini belli ediyo. Hepimiz için sakin bir hamilelik süreci olsun inş gerilmeye gerek yok.

Kızlar yardim az önce afedersiniz ama peceteye kahve akıntı geldi gözle görünür netlikte sarı akıntım vardı ama kahve görme dim hiç buna istinaden doktor bana protestan vernisri 100 hergun sabah aksam kullanıyorum ama sizce neden olmus olabilir geç saat doktoru arayamiyorum
Salı kontrolum var

Ağrınız sancınız yoksa önemli bir şey değildir inşllh bende de çok oldu bi aralar ama geçti şükür ama imkanınız varsa yarın bi görünün doktora

Ağrınız sancınız yoksa önemli bir şey değildir inşllh bende de çok oldu bi aralar ama geçti şükür ama imkanınız varsa yarın bi görünün doktora
Ağrım yok fakat doktora 19 gittigimde herşey normal düşük tehlikesi varmı diye sorduğum da olması gerektigi yerde bu gebelige düşük tehlikesi var diyemem herşey yolun da demişti tabiko allah bilir ama çok korktum daha önce dusuklerim oldugu için oglumda böyle birşey yasamasdim çok endişeliyim

Bir şey yoktur inşllh stres yapmayın randevunuza kadar uzanın dinlenin çok bir şey yapmayın bence.. daha gelmez inşllh..

Cnm dinlen kıpırdamadan yat bazen olabiliyor öyle cnm kırmızı değilse korkma

Akinti kirmizi olmadikca korkmayin
Doktornizla paylasin durumu.
Bende olmustu gecen hamileligimde. Doktorum progesteron werdi bide iliskiyi yasaklamisti.

Endiselenmeyin stres her problemin basidir. Insallah her sey yolunda we guzel gider.

Gunaydin kizlarrrrrr
Bugun yogun bi tempo beni bekliyor.Alisverise gidicez hem ev hem tatil icin biseyler alicaz annemlere gidicez eve gelip onlari yerlestir yemek falan insallah bisey olmadan atlatirim bu gunu.
Bi disari cikip gelsem fenalasiuorum cunku dinlene dinlene gezicem bakalim
Bugun doktora gidecekler guzel haber getirsin ins

Dikkat et canım kendine
Fazla yorumlamaya çalış
Sık sık otur dinlen

Merhaba arkadaslar bende kismetse mart annesiyim. Tup bebekle ikizlerime hamileyim. Bir sorum olucak. Dunden beri acik sari akintim var yapiskan yapiskan. Sizde de oldu mu boyle bisey?

Gunaydin arkadasim benim acik sari akintim 6.haftamda basladi doktor smear aldi
Candida diye bir mantar enfeksiyonu cikti bulasici degilmis hamilelikte olurmus bagisiklik sistemin dustugu icin
Antibiyotik vermedi daha yeni kalp atislari diye yikama jeli verdi sadece
9.haftamin icindeyim hala oluyor fakat fazla is yaparsam gun icinde sari koyulasir gibi oluyor
Bazi gunler evdeysem yatarak geciriyorsam gunumu hic olmuyor bile diyebilirim
Bazende camasirimdaki akinti beyaz olmus oluyor
Sende doktoruna danis onemli bisey degildir canini sikma
Ve tebrik ederim ikizlerini masallah Allah sihhat saglikla tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…