Zor zamanlar geçirmişsiniz. İnşallah bebiş bütün sıkıntıları siler, atar.Yok 17 yıl evlilik üç yıl istemedik sonrada isteyince eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu sayı düzeldi ama ileri harekette sıkıntı vardı ama olur dedi dr lar yumurtlama tedavisi filan yaptık aşılama denedik olmadı sonrada babalar filan vefat etti işlerimiz bozuldu bu zamana nasip oldu .
Bazen yeşile çalar gbi bazen beyaz bazen şeffaf bugün 1 2 saat sol nasıl çok battı bacağım nasıldı gbi korktum bi anBenim çok akıntım olmuyor. Olunca da beyaz veya renksiz..
Çarşamba dr uma soleyim enfeksiyonlu var acaba anlamadimBenimde akintim cok deil. Rengi beyaz yada seffaf.
Ağrınız sancınız yoksa önemli bir şey değildir inşllh bende de çok oldu bi aralar ama geçti şükür ama imkanınız varsa yarın bi görünün doktoraKızlar yardim az önce afedersiniz ama peceteye kahve akıntı geldi gözle görünür netlikte sarı akıntım vardı ama kahve görme dim hiç buna istinaden doktor bana protestan vernisri 100 hergun sabah aksam kullanıyorum ama sizce neden olmus olabilir geç saat doktoru arayamiyorum
Salı kontrolum var
Ağrım yok fakat doktora 19 gittigimde herşey normal düşük tehlikesi varmı diye sorduğum da olması gerektigi yerde bu gebelige düşük tehlikesi var diyemem herşey yolun da demişti tabiko allah bilir ama çok korktum daha önce dusuklerim oldugu için oglumda böyle birşey yasamasdim çok endişeliyimAğrınız sancınız yoksa önemli bir şey değildir inşllh bende de çok oldu bi aralar ama geçti şükür ama imkanınız varsa yarın bi görünün doktora
Bir şey yoktur inşllh stres yapmayın randevunuza kadar uzanın dinlenin çok bir şey yapmayın bence.. daha gelmez inşllh..Ağrım yok fakat doktora 19 gittigimde herşey normal düşük tehlikesi varmı diye sorduğum da olması gerektigi yerde bu gebelige düşük tehlikesi var diyemem herşey yolun da demişti tabiko allah bilir ama çok korktum daha önce dusuklerim oldugu için oglumda böyle birşey yasamasdim çok endişeliyim
Cnm dinlen kıpırdamadan yat bazen olabiliyor öyle cnm kırmızı değilse korkmaKızlar yardim az önce afedersiniz ama peceteye kahve akıntı geldi gözle görünür netlikte sarı akıntım vardı ama kahve görme dim hiç buna istinaden doktor bana protestan vernisri 100 hergun sabah aksam kullanıyorum ama sizce neden olmus olabilir geç saat doktoru arayamiyorum
Salı kontrolum var
Akinti kirmizi olmadikca korkmayinKızlar yardim az önce afedersiniz ama peceteye kahve akıntı geldi gözle görünür netlikte sarı akıntım vardı ama kahve görme dim hiç buna istinaden doktor bana protestan vernisri 100 hergun sabah aksam kullanıyorum ama sizce neden olmus olabilir geç saat doktoru arayamiyorum
Salı kontrolum var
Endiselenmeyin stres her problemin basidir. Insallah her sey yolunda we guzel gider.Ağrım yok fakat doktora 19 gittigimde herşey normal düşük tehlikesi varmı diye sorduğum da olması gerektigi yerde bu gebelige düşük tehlikesi var diyemem herşey yolun da demişti tabiko allah bilir ama çok korktum daha önce dusuklerim oldugu için oglumda böyle birşey yasamasdim çok endişeliyim
Dikkat et canım kendineGunaydin kizlarrrrrr
Bugun yogun bi tempo beni bekliyor.Alisverise gidicez hem ev hem tatil icin biseyler alicaz annemlere gidicez eve gelip onlari yerlestir yemek falan insallah bisey olmadan atlatirim bu gunu.
Bi disari cikip gelsem fenalasiuorum cunku dinlene dinlene gezicem bakalim
Bugun doktora gidecekler guzel haber getirsin ins
Merhaba arkadaslar bende kismetse mart annesiyim. Tup bebekle ikizlerime hamileyim. Bir sorum olucak. Dunden beri acik sari akintim var yapiskan yapiskan. Sizde de oldu mu boyle bisey?
Hayirli haberlerle gel ins kacta cikicak sonucGünaydın kızlar biz doktora geldik kan verdim sonucu bekliyoruz
Bazı arkadaşların hesabı pasif olmuş şimdi farkettim
1 saat sonra canım elim ayağım titriyor resmen çok endişeliyim ama elden gelen birşey de yok Allah ne dilerse oHayirli haberlerle gel ins kacta cikicak sonuc
Iyi. Haberlerle insallah1 saat sonra canım elim ayağım titriyor resmen çok endişeliyim ama elden gelen birşey de yok Allah ne dilerse o
Yeter ki belirsizlik olmasın en çok can sıkıcı olanda o zaten
Canim cikti mi sonucun1 saat sonra canım elim ayağım titriyor resmen çok endişeliyim ama elden gelen birşey de yok Allah ne dilerse o
Yeter ki belirsizlik olmasın en çok can sıkıcı olanda o zaten