2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Ben de tüp bebekle 2. Denememde hamile kaldım. Birkaç arkadaş daha tüp bebekle hamile galiba.

Gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Cilt inceliyor heralde, lekelenmeye daha acik hale geliyor. Korumak da ne mumkun ki.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almıştı nasip inşallah.ilk defa mesaj yazdığım için tek tek cevaplamayı daha öğrenemedim kusura bakmayın

Bu ikinci gittiğim doktor aslında ilgili bir doktordu memnun kaldım yani bi güzel açıkladı durumu tek tek söyledi herşeyi
Nette de baktım hcg ve kese uyumsuzluğu diye bir durum varmış oda bende oldu işte
Ben doktora gittigimde hic hcg falan sormamisti senden ozelliklemi istedi baktirmani

Ben doktora gittigimde hic hcg falan sormamisti senden ozelliklemi istedi baktirmani
Aslında ultrasonda gördükten sonra hcgye falan çok takılmazlar ama, genelde kese görünene kadar istiyorlar hcg değerlerinin artışını enteresan gerçekten benden doktor hiç istemiyordu ben kendi kendime yaptırıyordum sürekli..

Ben 1 kez yaptirdim hcg o kadar

Evet zaten artık sürekli aynı yerde verince tanımışlardı beni niye sürekli kan veriyorsunuz diyorlardı artık bende doktor istiyor diyordum abes geliyordu yani onlara 1-2 kere vermek yetiyormuş
Bende adetten 2 gün once verdim 146 cikti dahada hic yaptirmadim insallah hepimizin bebisleri sagliklidir

Ben de bu sene uzattım tatili yüzüme hiç yaramadı. Doktor dediki yüzünüzü havluyla kapatıp güneşlenmeyin ısıyla daha da çoğalır onun yerine şapka takın termal suyla serinletin dedi. Tatilde olunca ona dikkat edin canım.

Bizde her sene eylulde yada mayisin sonunda yapariz cokta keyifli oluyo havada bunaltmiyo

Kızlar diğer hamileliğimde bulantı yaşamadım bilmiyorum nasıl bir his ama bunda inceden inceden sürekli bir bulantım var. Hamileliğe yormak istemiyorum ama yersem de geçmiyor bugün kireç sökücü sıkmıştım resmen midem kalktı kokusundan. Öyle mi oluyor bu bulantı valla korkuyorum kusmayı beceremiyorum gözlerime kan oturuyor resmen. sinüzitimde var belki ondan oluyordur.

Hamilelikten olabilir ama bu döneme Erol fazla kimyasalla de haşır neşir olmasan daha iyi olur. Benimde öyle hiç yok değil bulantı ama özellikle yiyince çok kötü oluyorum. Yemeyince de tansiyonum ol düşüyor.Bayılmaktan korkuyorum. Mecbur bulansa da atıyorum ağzıma bir şeyler. Böyle miden rahat değil hep bi huzursuz oluyor hamilelik bulantısında.

Aynen bende ilk gebeligimde 9kg aldim ve bol su ictim hergun yuruyus yaptim ve 3. Aydan sonra catlak kremi kullanmaya basladim ama 1 kutu krem bana doguma kadar yetti ve hic catlak ve sarkmam olmadi cok sukur

Inş canm inş bende pruloton kullancam dr a gidemedim eşim şehir dışında düşük tehlikesindenmi yoksa önlem amacımı canm benim 2 tane geçmişte düşüğün var allahım tekrar yasatmasin ins
Bundan önceki hamileliğimde kalp atışını duyamamıştık oyüzden tedbir amaçlı verdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…