Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Ben de tüp bebekle 2. Denememde hamile kaldım. Birkaç arkadaş daha tüp bebekle hamile galiba.Merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse mart annesiyim.son adet tarihim 15 haziran ama ben tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım çok şükür.geçen hafta keseyi gördük ama kalp atışlarını duyana karar tam sevinemicem galiba
Gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse mart annesiyim.son adet tarihim 15 haziran ama ben tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım çok şükür.geçen hafta keseyi gördük ama kalp atışlarını duyana karar tam sevinemicem galiba
Valla doğumdan sonra sütümü mü sürmedim neler yapmadım yok geçmiyor. Yanaklarım ve göz çevremde kahverengi melazma olan lekeler vardı, Rambo gibiydim. Lekenin en kötüsü melazma olan,çok zor sonuç alırsın bu lekelerde ki ben sonuç aldım lazerle ama korumak çok mühim resmen güneşten kaçacaksın
Ben doktora gittigimde hic hcg falan sormamisti senden ozelliklemi istedi baktirmaniBu ikinci gittiğim doktor aslında ilgili bir doktordu memnun kaldım yani bi güzel açıkladı durumu tek tek söyledi herşeyi
Nette de baktım hcg ve kese uyumsuzluğu diye bir durum varmış oda bende oldu işte
Aslında ultrasonda gördükten sonra hcgye falan çok takılmazlar ama, genelde kese görünene kadar istiyorlar hcg değerlerinin artışını enteresan gerçekten benden doktor hiç istemiyordu ben kendi kendime yaptırıyordum sürekli..Ben doktora gittigimde hic hcg falan sormamisti senden ozelliklemi istedi baktirmani
Ben 1 kez yaptirdim hcg o kadarAslında ultrasonda gördükten sonra hcgye falan çok takılmazlar ama, genelde kese görünene kadar istiyorlar hcg değerlerinin artışını enteresan gerçekten benden doktor hiç istemiyordu ben kendi kendime yaptırıyordum sürekli..
Evet zaten artık sürekli aynı yerde verince tanımışlardı beni niye sürekli kan veriyorsunuz diyorlardı artık bende doktor istiyor diyordum abes geliyordu yani onlara 1-2 kere vermek yetiyormuşBen 1 kez yaptirdim hcg o kadar
Bende adetten 2 gün once verdim 146 cikti dahada hic yaptirmadim insallah hepimizin bebisleri sagliklidirEvet zaten artık sürekli aynı yerde verince tanımışlardı beni niye sürekli kan veriyorsunuz diyorlardı artık bende doktor istiyor diyordum abes geliyordu yani onlara 1-2 kere vermek yetiyormuş
Ben de bu sene uzattım tatili yüzüme hiç yaramadı. Doktor dediki yüzünüzü havluyla kapatıp güneşlenmeyin ısıyla daha da çoğalır onun yerine şapka takın termal suyla serinletin dedi. Tatilde olunca ona dikkat edin canım.Ben sene de 4 kez tatile gidiyorum o yüzden hiç yaptırmayayımve güneşi çok seviyorum. Hatta bu sene tatili 20 günde bitirirdik. Ekimde tekrar gideceğiz nasip olursa. Artık tatilleri Ağustos’a temmuza değin Nisa’n eylül ekim gibi ayarlayacağım.
Dediğin gibi çok zor.Cilt inceliyor heralde, lekelenmeye daha acik hale geliyor. Korumak da ne mumkun ki.
Bizde her sene eylulde yada mayisin sonunda yapariz cokta keyifli oluyo havada bunaltmiyoBen sene de 4 kez tatile gidiyorum o yüzden hiç yaptırmayayımve güneşi çok seviyorum. Hatta bu sene tatili 20 günde bitirirdik. Ekimde tekrar gideceğiz nasip olursa. Artık tatilleri Ağustos’a temmuza değin Nisa’n eylül ekim gibi ayarlayacağım.
Bizi okul engelliyor biraz o tarihler için..Bizde her sene eylulde yada mayisin sonunda yapariz cokta keyifli oluyo havada bunaltmiyo
Hamilelikten olabilir ama bu döneme Erol fazla kimyasalla de haşır neşir olmasan daha iyi olur. Benimde öyle hiç yok değil bulantı ama özellikle yiyince çok kötü oluyorum. Yemeyince de tansiyonum ol düşüyor.Bayılmaktan korkuyorum. Mecbur bulansa da atıyorum ağzıma bir şeyler. Böyle miden rahat değil hep bi huzursuz oluyor hamilelik bulantısında.Kızlar diğer hamileliğimde bulantı yaşamadım bilmiyorum nasıl bir his ama bunda inceden inceden sürekli bir bulantım var. Hamileliğe yormak istemiyorum ama yersem de geçmiyor bugün kireç sökücü sıkmıştım resmen midem kalktı kokusundan. Öyle mi oluyor bu bulantı valla korkuyorum kusmayı beceremiyorum gözlerime kan oturuyor resmen. sinüzitimde var belki ondan oluyordur.
Aynen bende ilk gebeligimde 9kg aldim ve bol su ictim hergun yuruyus yaptim ve 3. Aydan sonra catlak kremi kullanmaya basladim ama 1 kutu krem bana doguma kadar yetti ve hic catlak ve sarkmam olmadi cok sukurKozlar şuraya bir kaç tecrübe mi yazayım muhtemelen bir kaç ay sonra çatlak kremlerini konuşuyor olacağız şimdiden size söyliyeyim en önemlisi çok kilo almamakla birlikte ilk hamileliğim de 3. Aydan sonra hafta 2 kez bacak basen göğüs karın bölgeme saf zeytinyağı sürdüm hafif bir tüylenme olsa da hamilelikten sonra döküldü. Ama 1 tane çatlağım olmadı hatta göbeğim bekarken ki gibi kaldı hiç sarkma büzülme olmadı.tavsiye ederim. Bi de çok bol su içmiştim.2.olarak güneş kremi kullanmadım en büyük aptallığım oldu hamilelikte oluşan şeker geçmiyorşimdi. Yaz koş mutlaka yüzünüze güneş kremi kullanın. Solante pregna hamilerimin daha uygun bir şeylerde kullanabilirsiniz size kalmış ama mutlaka kullanın.
Bundan önceki hamileliğimde kalp atışını duyamamıştık oyüzden tedbir amaçlı verdi canımInş canm inş bende pruloton kullancam dr a gidemedim eşim şehir dışında düşük tehlikesindenmi yoksa önlem amacımı canm benim 2 tane geçmişte düşüğün var allahım tekrar yasatmasin ins
Benim ondört yıl sonra oldu daha önce cesaret edemedim .sizin ne kadar zamandır olmamıştıMerhaba, öncelikle hayırlı olsun. Ben de tüp bebekle 2. Denememde hamile kaldım. Birkaç arkadaş daha tüp bebekle hamile galiba.