2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bnde vc egtmne ara verdım hafta sonu tekrar baslayacam agstosta ögrendı öğrndı yoksa senye klcak mcbur
Ben daha başlamadım wc eğitimine Yani sadece bezini kendi çıkarıp atıyor. Saha konuşamıyor tam olarak önümüzden hazır olduğunu zannetmiyorum

Tabii ki taktır canım şifa oluyorsa eziyet çekmenin anlamı yok.
Evet canım çok haklısın uzak diye üşeniyordum ama eşeklikmiş benimki.
Akşam gittik taktırdık çook hafifledi yeniden doğmuş gibi oldum gittim restorana saldırdım yemeklere resmen :)
3 günde bir taktırcam Allah'ın izniyle.
Kızlar ya kafama bir şey takıldı, bana doktorum hcg dışında, başka hiç kan testi idrar testi falan yapmadı ama aslında bir sürü testler yapılıyormuş ilk üç ay sizde nasıl durumlar
Bana da ilk kalp atışını duyunca yaptırdı canım bi sürü test.
Rubella bilmem ne bişiler bişiler bir sürü.

Kızlar ya kafama bir şey takıldı, bana doktorum hcg dışında, başka hiç kan testi idrar testi falan yapmadı ama aslında bir sürü testler yapılıyormuş ilk üç ay sizde nasıl durumlar
kan testleri yapilmasi lazim çok önemli ne kadar erken yapilirsa o kadar iyi. dr un bunlari yapmadıysa bence dr unu degistirmelisin. ben bu konularda cok dikkat ederim. kan testinde benim bir cok seyime bakildi ona gore hareket ediliyor.

bemix önerdi, içinde 2.5 miligram var,
en az 400 mikrogram kullandırtıyorlar, önceki gebeliğimde daha düşük dozlu bir folik asit kullanıyordum. Bunda bu şekilde önerdi vardır bir bildiği.

canım amasyadalar yaklaşık 10 saat zor biliyorum çok kararsizim ..

Ben olsam sıkarım dişimi ilk 12 hafta düşük riski yüzde 15, sonrasında yüzde 1. Ben olsam gitmem çok uzun yol. Onlar gelse ya da kardeşin annen birisi.

Seninki olması mimkin diiil. Keşke ben de duysaaaam

Canım bence çok güçlü şekilde duyacaksın inşallah. Rabbim güzel günler yazsın sana ve bebeğine.

Kızlar Ankara’da olup gidebilen Vasa GATA’ya gitsin.ben ilk kızımda oraya gittim doğumu da orda yaptım. Bebek daha doğmadan 5. Ayda bebeğin özellikle kalbini bile inceliyorlar. Ve gerçekten çok titiz ve itinalılar. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…