- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
Ama bezını cıkarmasıda bı işaret bence ama tabı srn bılırsn kaç yasındaydıBen daha başlamadım wc eğitimine Yani sadece bezini kendi çıkarıp atıyor. Saha konuşamıyor tam olarak önümüzden hazır olduğunu zannetmiyorum
İnşallah canım guzel haberlerle gel hepmızı mutlu et inşallahGünaydın hepinize , geçen hafta kalp atişimiz çok yavaşti dr çok olumlu konuşmamısti ama canlanabilir dé demişti bugün başka bir dr kalp atışı dinlemeye gidicem bana dua edin nolur inşallah bebeğimin kalbi hala atıyordurr
Teşekkür ederim canm. İdrarda enfeksiyon çıkmış doktor antibyotik yazdı. İnşallah sıkıntısız atlatırımİlhihaptan oluyormuş o ve kasık ağrısı bende doktoruma sordum
Valla ben bi kere testın azızlığıne ugradım o gunden sonra beklıorum adetım 1 hafta gecnce kan verıorum dırek senınkılerde var gbı gorunuyor gercı hata olsa bırınde olur ıkısıde pozıtf olmaz hadı hayrlısı olsun canımOğluma hamileliğimde karnım çıkana kadar söylemesen kimse anlamazdı. O kadar rahat bi hamileliktibakalım bu nasıl olacak. Ben de önümüzdeki pazartesiye randevu aldım.benim de bulantım yok ama biraz iştahsızlık var ve seninde dediğin gibi miğdem küçüldü sanki kasık ağrıları ve göğüs hassasiyeti devam ediyor Bu sabah yeniden test yaptım yorumlarınızı bekliyorum kızlar Eki Görüntüle 2172239
Zaten benim de bat geçeli 10 gün oldu. Millet bat den 3 gün önce öğrenio testte benimki 10 gün geçti hala silikValla ben bi kere testın azızlığıne ugradım o gunden sonra beklıorum adetım 1 hafta gecnce kan verıorum dırek senınkılerde var gbı gorunuyor gercı hata olsa bırınde olur ıkısıde pozıtf olmaz hadı hayrlısı olsun canım
Koyulaşma var canım.Oğluma hamileliğimde karnım çıkana kadar söylemesen kimse anlamazdı. O kadar rahat bi hamileliktibakalım bu nasıl olacak. Ben de önümüzdeki pazartesiye randevu aldım.benim de bulantım yok ama biraz iştahsızlık var ve seninde dediğin gibi miğdem küçüldü sanki kasık ağrıları ve göğüs hassasiyeti devam ediyor Bu sabah yeniden test yaptım yorumlarınızı bekliyorum kızlar Eki Görüntüle 2172239
Geç döllenme olabilir ya da değerlerin az artıyor olabilir bunu en iyi öğrenme yolu iki günde bir kan verip hcg ne baktırman.Zaten benim de bat geçeli 10 gün oldu. Millet bat den 3 gün önce öğrenio testte benimki 10 gün geçti hala silik
Pazartesiye randevu aldım ama olmazsa yarın sağlık ocağına gidip bi kan vereyim bir de pazartesi doktor isterse karşilaştırmış olurum. Ben de oğlumdan önce 7+2 de düşük yaptım o yüzden biraz tedirginlik varGeç döllenme olabilir ya da değerlerin az artıyor olabilir bunu en iyi öğrenme yolu iki günde bir kan verip hcg ne baktırman.
Evet öyle yapabilisin iki gündeki artışı görmüş olursun beklemezsin.Pazartesiye randevu aldım ama olmazsa yarın sağlık ocağına gidip bi kan vereyim bir de pazartesi doktor isterse karşilaştırmış olurum. Ben de oğlumdan önce 7+2 de düşük yaptım o yüzden biraz tedirginlik var
İnşallah canım Rabbim kimseye yaşatmasınEvet öyle yapabilisin iki gündeki artışı görmüş olursun beklemezsin.
Allah'ın izniyle inşallah bir daha yaşamazsın canım.
Hmm bilemedım kanda kesınlestrrsen daha ıyı olur yaknda saglık ocagı falan varsa yada hastaneye gdncede yaptrabılırsnZaten benim de bat geçeli 10 gün oldu. Millet bat den 3 gün önce öğrenio testte benimki 10 gün geçti hala silik
6+1 de alttan duydum canımKalp atışını dinleyen arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz
Evet yarın sabahtan sağlık ocağına gitmeye karar verdim bakalım hayırlısıHmm bilemedım kanda kesınlestrrsen daha ıyı olur yaknda saglık ocagı falan varsa yada hastaneye gdncede yaptrabılırsn
Evet canım çok haklısın uzak diye üşeniyordum ama eşeklikmiş benimki.
Akşam gittik taktırdık çook hafifledi yeniden doğmuş gibi oldum gittim restorana saldırdım yemeklere resmen :)
3 günde bir taktırcam Allah'ın izniyle.
Bana da ilk kalp atışını duyunca yaptırdı canım bi sürü test.
Rubella bilmem ne bişiler bişiler bir sürü.
Günaydın annişler. Bulantı için aranızda onzyd kullanan var mı ?
Kalp atışını dinleyen arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz
Kızlar Ankara’da olup gidebilen Vasa GATA’ya gitsin.ben ilk kızımda oraya gittim doğumu da orda yaptım. Bebek daha doğmadan 5. Ayda bebeğin özellikle kalbini bile inceliyorlar. Ve gerçekten çok titiz ve itinalılar. Tavsiye ederim.
Gunaydin kizlar
Gunlerdir yediklerim sadece elma yogurt peynir salatalik ve domates...
Ekmek corba sulu yemek veya tatli biseyler 3 gun oldu yiyemedim boyle bebek mi beslenir diye zorla kuruyemis yiyorum o da geri geliyo
Evet yarın sabahtan sağlık ocağına gitmeye karar verdim bakalım hayırlısı
Ben 1 kilo verdim 2 ye dogru gidiyo bakalimSlm hanımlar
Uzun suredir evimizdeki insaattan giremedim
Simdilik iyim Allah a sukur dun aksam yemek oncesi bulantim olur gibi oldu cok mutlu oldum) cunku pek belirti tasimiyorum ben tabi bgn yine istahim yerinde masallah 1 kg almisim 2 dolacak cmt gunu sizde kilo durumlari nasil
Ben kendimi tutmaya calisiyorum ama karnim ac ac ac hic bu kadar aclik cekmemistim pzt.gunu doktoruma gidecegim kismetse
Valla inanirmisin ben var olan gobegim eridi bitti onceden sorarlardi hamilemisin diye simdi dumduz bir karin varSızlerde şiştiniz mi ya benı goren 6 aylık falan sanır herlde biraz gobek vardıda sankı şmdi iyice şiştim patlayacam ya hem sıkıntıdan hem şişlikten offf anca evdeım anca evdeım kaç gndur komşuya gdecez oda ıptal olup duruo skldım iyice