2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım guzel haberlerle gel hepmızı mutlu et inşallah

Valla ben bi kere testın azızlığıne ugradım o gunden sonra beklıorum adetım 1 hafta gecnce kan verıorum dırek senınkılerde var gbı gorunuyor gercı hata olsa bırınde olur ıkısıde pozıtf olmaz hadı hayrlısı olsun canım

Zaten benim de bat geçeli 10 gün oldu. Millet bat den 3 gün önce öğrenio testte benimki 10 gün geçti hala silik

Koyulaşma var canım.
Bence bi sıkıntı görünmüyor ama tabi en kesin sonuç kan testi takibi.

Geç döllenme olabilir ya da değerlerin az artıyor olabilir bunu en iyi öğrenme yolu iki günde bir kan verip hcg ne baktırman.
Pazartesiye randevu aldım ama olmazsa yarın sağlık ocağına gidip bi kan vereyim bir de pazartesi doktor isterse karşilaştırmış olurum. Ben de oğlumdan önce 7+2 de düşük yaptım o yüzden biraz tedirginlik var

Evet öyle yapabilisin iki gündeki artışı görmüş olursun beklemezsin.
Allah'ın izniyle inşallah bir daha yaşamazsın canım.

Kızlar hani bir yıl kız veya erkek yılı falan derler bu yıl ne yılı acaba çok erken biliyorum ama bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum kız veya erkek hiç farketmez bende ikisinde yok ama insan merak ediyor sağlıklı hayırlı olsun evlatlarımız ama inşallah hepimizin. Birde cinsiyet anketine oy verenler var daha erken değil mii neye göre cinsiyet girilmiş meral ettim

Slm hanımlar
Uzun suredir evimizdeki insaattan giremedim
Simdilik iyim Allah a sukur dun aksam yemek oncesi bulantim olur gibi oldu cok mutlu oldum ) cunku pek belirti tasimiyorum ben tabi bgn yine istahim yerinde masallah 1 kg almisim 2 dolacak cmt gunu sizde kilo durumlari nasil
Ben kendimi tutmaya calisiyorum ama karnim ac ac ac hic bu kadar aclik cekmemistim pzt.gunu doktoruma gidecegim kismetse

Canim serum olarak ne takti doktor?

Günaydın annişler. Bulantı için aranızda onzyd kullanan var mı ?

Ben ara ara kullaniyorum canim.

Kalp atışını dinleyen arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz

6+3 te karindan duyduk.

Canim benim evime baya yakin orasi. Gecen randevu alayim dedim ama hep jinekolojik ya da onkolojik hastalar icin muayene randevusu alinabiliyodu. Mhrs'den randevu almadan mi gidiliyo acaba?

Gunaydin kizlar
Gunlerdir yediklerim sadece elma yogurt peynir salatalik ve domates...
Ekmek corba sulu yemek veya tatli biseyler 3 gun oldu yiyemedim boyle bebek mi beslenir diye zorla kuruyemis yiyorum o da geri geliyo

Canim inanir misin okuyunca keske ben de o kadar yiyebilsem dedim.. ilk kizimda doktorum hicbirsey yiyemezsen de zorlama kendini, bebek su an yediklerinden degil depolarindan besleniyor, su bile icemezsen zorlama dedi. Hic bir sey olmaz gelisimi acisindan hic merak etme dedi. Sen de kendini bunaltma.

Sızlerde şiştiniz mi ya benı goren 6 aylık falan sanır herlde biraz gobek vardıda sankı şmdi iyice şiştim patlayacam ya hem sıkıntıdan hem şişlikten offf anca evdeım anca evdeım kaç gndur komşuya gdecez oda ıptal olup duruo skldım iyice

Ben 1 kilo verdim 2 ye dogru gidiyo bakalim
Ins diger hamileliklerimde ki kadar 20 kilo almam

Valla inanirmisin ben var olan gobegim eridi bitti onceden sorarlardi hamilemisin diye simdi dumduz bir karin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…