2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnnn canimm benim insallah hiç bırakmaz annesini dua edicem

Gunaydin kizlar
Gunlerdir yediklerim sadece elma yogurt peynir salatalik ve domates...
Ekmek corba sulu yemek veya tatli biseyler 3 gun oldu yiyemedim boyle bebek mi beslenir diye zorla kuruyemis yiyorum o da geri geliyo
canım vitamin vermedimi doktor.

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım

Gunaydin canlar bi tek benim sanirim daha doktora gitmeyen ve bulantisi olmayan. Arada bi basim donuyo benim okadar bide yedigim hersey cok geliyo yani hemen karnim sisiyo cok ac olsam bile
Ne mide bulantısı nede iştahsızlık hiç bişey yok maşallah bende de

Gunaydin kizlar
Ekmek corba sulu yemek veya tatli biseyler 3 gun oldu yiyemedim boyle bebek mi beslenir diye zorla kuruyemis yiyorum o da geri geliyo
Canım maşallah de yine.
Yiyebildiklerine bakınca dedim sanırım ben resmen ölmeyesilik kadar besleniyorum.
Benim tek yediğim kraker, armut, etimek.
O da zorlaya zorlaya hastanelik olmim diye.
Doktorum bana etimek bile yesen yeter zorlama dedi suyu ihmal etme dedi ama suyu da içemiyorum ben.
Merak etme 12-14 haftaya kadar depomuzu kullanıyor minikler.
Canını sıkma.
Ben iki canla böyleyim ne haldeyim bi görsen :)

Gunaydin kizlar
Canım bebek yediklerinden değil ki senin depolarından besleniyor. Bebek beslenir de 4. Aydan sonra depoların dolmazsa sen tükeniyorsun.

canım vitamin vermedimi doktor.
Sadece folik iciyorum yarin randevum soylicem bakalim
Ne vitamini kullanayim peki
Sen zaten odulluksun
Canım bebek yediklerinden değil ki senin depolarından besleniyor. Bebek beslenir de 4. Aydan sonra depoların dolmazsa sen tükeniyorsun.
Hmm tskler bilmiyordum ins 4. Aya kadar gecer bu halim

@Sekerimmm ilk muayeneye gidince doktorlar genelde kan tahlili ister. Kansızlık varsa, tsh bazen yükselebiliyor hamileliğe bağlı, elisa testleri rubella testleri var hepatit c gibi önemli şeylere bakılıyor. İdrar tahlili önemli idrarda enfeksiyon hamilelikte çok sık rastlanıyor. Bunlara baktırmak önemli

Gunaydin canlar bi tek benim sanirim daha doktora gitmeyen ve bulantisi olmayan. Arada bi basim donuyo benim okadar bide yedigim hersey cok geliyo yani hemen karnim sisiyo cok ac olsam bile
Oğluma hamileliğimde karnım çıkana kadar söylemesen kimse anlamazdı. O kadar rahat bi hamilelikti bakalım bu nasıl olacak. Ben de önümüzdeki pazartesiye randevu aldım.benim de bulantım yok ama biraz iştahsızlık var ve seninde dediğin gibi miğdem küçüldü sanki kasık ağrıları ve göğüs hassasiyeti devam ediyorBu sabah yeniden test yaptım yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…