- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
Gunaydin canlar bi tek benim sanirim daha doktora gitmeyen ve bulantisi olmayan. Arada bi basim donuyo benim okadar bide yedigim hersey cok geliyo yani hemen karnim sisiyo cok ac olsam bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canlar bi tek benim sanirim daha doktora gitmeyen ve bulantisi olmayan. Arada bi basim donuyo benim okadar bide yedigim hersey cok geliyo yani hemen karnim sisiyo cok ac olsam bile
6+0 da duymadık da görmedik de zaten minnacık bi oluşumdu. İnşallah 8+0 da duyarız Kontrolum o zaman. Geç döllenme benim.5 +4 haftalıkken duydum
6+2 de vajinal ultrason ile duydukKalp atışını dinleyen arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz
Aminnnn canimm benim insallah hiç bırakmaz annesini dua edicemGünaydın hepinize , geçen hafta kalp atişimiz çok yavaşti dr çok olumlu konuşmamısti ama canlanabilir dé demişti bugün başka bir dr kalp atışı dinlemeye gidicem bana dua edin nolur inşallah bebeğimin kalbi hala atıyordurr
canım vitamin vermedimi doktor.Gunaydin kizlar
Gunlerdir yediklerim sadece elma yogurt peynir salatalik ve domates...
Ekmek corba sulu yemek veya tatli biseyler 3 gun oldu yiyemedim boyle bebek mi beslenir diye zorla kuruyemis yiyorum o da geri geliyo
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canımGünaydın hepinize , geçen hafta kalp atişimiz çok yavaşti dr çok olumlu konuşmamısti ama canlanabilir dé demişti bugün başka bir dr kalp atışı dinlemeye gidicem bana dua edin nolur inşallah bebeğimin kalbi hala atıyordurr
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da akısın inşallah.
Ne mide bulantısı nede iştahsızlık hiç bişey yok maşallah bende deGunaydin canlar bi tek benim sanirim daha doktora gitmeyen ve bulantisi olmayan. Arada bi basim donuyo benim okadar bide yedigim hersey cok geliyo yani hemen karnim sisiyo cok ac olsam bile
Canım maşallah de yine.Gunaydin kizlar
Ekmek corba sulu yemek veya tatli biseyler 3 gun oldu yiyemedim boyle bebek mi beslenir diye zorla kuruyemis yiyorum o da geri geliyo
Canım bebek yediklerinden değil ki senin depolarından besleniyor. Bebek beslenir de 4. Aydan sonra depoların dolmazsa sen tükeniyorsun.Gunaydin kizlar
Kalp atışını dinleyen arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz
Sadece folik iciyorum yarin randevum soylicem bakalimcanım vitamin vermedimi doktor.
Sen zaten odulluksunCanım maşallah de yine.
Yiyebildiklerine bakınca dedim sanırım ben resmen ölmeyesilik kadar besleniyorum.
Benim tek yediğim kraker, armut, etimek.
O da zorlaya zorlaya hastanelik olmim diye.
Doktorum bana etimek bile yesen yeter zorlama dedi suyu ihmal etme dedi ama suyu da içemiyorum ben.
Merak etme 12-14 haftaya kadar depomuzu kullanıyor minikler.
Canını sıkma.
Ben iki canla böyleyim ne haldeyim bi görsen :)
Hmm tskler bilmiyordum ins 4. Aya kadar gecer bu halimCanım bebek yediklerinden değil ki senin depolarından besleniyor. Bebek beslenir de 4. Aydan sonra depoların dolmazsa sen tükeniyorsun.
Sadece folik iciyorum yarin randevum soylicem bakalim
Ne vitamini kullanayim peki
Sen zaten odulluksun
Hmm tskler bilmiyordum ins 4. Aya kadar gecer bu halim
Oğluma hamileliğimde karnım çıkana kadar söylemesen kimse anlamazdı. O kadar rahat bi hamilelikti bakalım bu nasıl olacak. Ben de önümüzdeki pazartesiye randevu aldım.benim de bulantım yok ama biraz iştahsızlık var ve seninde dediğin gibi miğdem küçüldü sanki kasık ağrıları ve göğüs hassasiyeti devam ediyorBu sabah yeniden test yaptım yorumlarınızı bekliyorum kızlarGunaydin canlar bi tek benim sanirim daha doktora gitmeyen ve bulantisi olmayan. Arada bi basim donuyo benim okadar bide yedigim hersey cok geliyo yani hemen karnim sisiyo cok ac olsam bile