2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben nıe bu kadar sınırlıyım ya valla kızıma çatıyorum sureklı oda yemek falan yemıyor kafayı yıyorum şuan ayagmda sallıoruö ve tepinio kımıldıo o kımldadıkca bana sınır basıo offf kasıklarıma sancı grıo nasıl sınırlenıosam .evi supuruyorum peşimden bişey dokuyor gecende çıçek saksısını devrdı heryer toprak oldu okadar sınırlndımkı nerdeyse dovecem tövbee kendımı tanıyamıorum galıba adrt tarhmde yaklasıo onundamı etkısı var anlamadım ki
Benimki de her gün öyle bu aralar her yere çişini yapıyor halılarımı kaldırdım. Zaten çok sabırsızlık bir de onla uğraşınca iyice bunalıyorum.

Merhaba kızlar hani size folik asit fazla çoktu demiştim. Bu akla biraz araştırdım. Normalde 400 mcg yani 0.4 mg alınmalıymış günde benim aldığım folik asit 5mg sanırım o yüzden çok yüksek çıktı. Sizin folik asitlerin gramı nedir? Zahmet olmazsa yazar mısınız?

Merhaba kızlar hani size folik asit fazla çoktu demiştim. Bu akla biraz araştırdım. Normalde 400 mcg yani 0.4 mg alınmalıymış günde benim aldığım folik asit 5mg sanırım o yüzden çok yüksek çıktı. Sizin folik asitlerin gramı nedir? Zahmet olmazsa yazar mısınız?
Neufolid Adı benimkinin 400 mcg

Benim de 400

Benimki de her gün öyle bu aralar her yere çişini yapıyor halılarımı kaldırdım. Zaten çok sabırsızlık bir de onla uğraşınca iyice bunalıyorum.
Valla bnde vc egtmne ara verdım hafta sonu tekrar baslayacam agstosta ögrendı öğrndı yoksa senye klcak mcbur

Bence gitme canım neden riske atasın ki bebeğini
Bende ailemden uzağım özledim de ama bebeğim büyüyene kadar gitmeyi düşünmüyorum bu en az 2 ay demek
canım haklisin çok kararsizim girmeden iyi olacak sanki iyice bunaldim burada ama hamileliğin çok vadi doktor da önermiyorum dedi..sağlık olsun hayırlısı bakalım .

Vaaoow supersin valla. Cok almissin ama cabucak da vermissin masaallah.

Ne kadar uzaklikta ailen? Kac saatlik bir yolculuk yapman gerekiyor?

Ben Cukurambar Koru hastanesinde Zahide Kucuk'e gidiyorum. Simdilik memnunum. Ilk dogumumda da Medical Park'ta Aylin Ayrim'a gittim. Ondan da cok memnun kalmistim. Hu sefer sigortam Aylin Hanimi karsilamadigi icin doktor degistirmek durumunda kaldim.
canım amasyadalar yaklaşık 10 saat zor biliyorum çok kararsizim ..

Canım uçakla gidersen sorun olacağını sanmıyorum ben 4 haftalıkken önce uçak sonra araba yolculuğu yaptım ablam da iki aylıkken Almanya'ya gitmişti tabi sen bilirsin yine
canım bir yensem su korkumu zor otobüs alismak zorundayım uçağa ..otobüs ile nasıl olur onu düşünüyorum

X