- 11 Haziran 2011
- 32
- 58
Günaydın erkenci hamişHayırlı sabahlar anneler biz çoktan uyandık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın erkenci hamişHayırlı sabahlar anneler biz çoktan uyandık
Ben daha başlamadım wc eğitimine Yani sadece bezini kendi çıkarıp atıyor. Saha konuşamıyor tam olarak önümüzden hazır olduğunu zannetmiyorumValla bnde vc egtmne ara verdım hafta sonu tekrar baslayacam agstosta ögrendı öğrndı yoksa senye klcak mcbur
Evet canım çok haklısın uzak diye üşeniyordum ama eşeklikmiş benimki.Tabii ki taktır canım şifa oluyorsa eziyet çekmenin anlamı yok.
Bana da ilk kalp atışını duyunca yaptırdı canım bi sürü test.Kızlar ya kafama bir şey takıldı, bana doktorum hcg dışında, başka hiç kan testi idrar testi falan yapmadı ama aslında bir sürü testler yapılıyormuş ilk üç ay sizde nasıl durumlar
kan testleri yapilmasi lazim çok önemli ne kadar erken yapilirsa o kadar iyi. dr un bunlari yapmadıysa bence dr unu degistirmelisin. ben bu konularda cok dikkat ederim. kan testinde benim bir cok seyime bakildi ona gore hareket ediliyor.Kızlar ya kafama bir şey takıldı, bana doktorum hcg dışında, başka hiç kan testi idrar testi falan yapmadı ama aslında bir sürü testler yapılıyormuş ilk üç ay sizde nasıl durumlar
rabbim onu sana bağışlasın Güzel haberlerle gel inşAllahGünaydın hepinize , geçen hafta kalp atişimiz çok yavaşti dr çok olumlu konuşmamısti ama canlanabilir dé demişti bugün başka bir dr kalp atışı dinlemeye gidicem bana dua edin nolur inşallah bebeğimin kalbi hala atıyordurr
Merhaba kızlar hani size folik asit fazla çoktu demiştim. Bu akla biraz araştırdım. Normalde 400 mcg yani 0.4 mg alınmalıymış günde benim aldığım folik asit 5mg sanırım o yüzden çok yüksek çıktı. Sizin folik asitlerin gramı nedir? Zahmet olmazsa yazar mısınız?
canım amasyadalar yaklaşık 10 saat zor biliyorum çok kararsizim ..
kızlar bende bugün doktora gittim kalp atışını duyduk çok duygulandım böyle değişik geldi bi ara benim kalp atışım olmasın diye de düşünmedim değil nasıl geçecek zaman daha çok var yavrularımızın doğmasına
Ben daha duymadim..7+2de randevum var..doktorum idrara sikisik gel dedi..insallah duyarimKalp atışını dinleyen arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz
Canım bence çok güçlü şekilde duyacaksın inşallah. Rabbim güzel günler yazsın sana ve bebeğine.Günaydın hepinize , geçen hafta kalp atişimiz çok yavaşti dr çok olumlu konuşmamısti ama canlanabilir dé demişti bugün başka bir dr kalp atışı dinlemeye gidicem bana dua edin nolur inşallah bebeğimin kalbi hala atıyordurr
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da akısın inşallah.kızlar bende bugün doktora gittim kalp atışını duyduk çok duygulandım böyle değişik geldi bi ara benim kalp atışım olmasın diye de düşünmedim değil nasıl geçecek zaman daha çok var yavrularımızın doğmasına
Merhaba herkeze günaydın biz 7. haftada duydukKalp atışını dinleyen arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz
5 +4 haftalıkken duydumKalp atışını dinleyen arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz