Tabii ki taktır canım şifa oluyorsa eziyet çekmenin anlamı yok.Allah razı olsun.
Ruhen de çöktüğüm için hiç umudum yok artık serum taktırmayı düşünüyorum sürekli.
Başka çarem kalmadı dayanamıyorum artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki taktır canım şifa oluyorsa eziyet çekmenin anlamı yok.Allah razı olsun.
Ruhen de çöktüğüm için hiç umudum yok artık serum taktırmayı düşünüyorum sürekli.
Başka çarem kalmadı dayanamıyorum artık.
canım başka bir dr a gözüksen 5 hafta ciddi bir fark..Hayirli aksamlar hanimlar ben de hamileligimi bugun ogrendim. Hala soktayim inanamiyorum. 3. Yavrum geliyor ilk ikisinde uzun tedavi surecleri yasadim yillarca bekledim. Ama iste Rabbim hic beklenmedik bir anda nasip etti.daha kasimda bebegimi kucagima almistim suan 8 aylik ve resmen abla olacak. En son adet tarihim 5 mayis ama nasilsa gec döllenme olmus galiba 11. Hafta olmasi gerekirken 6+1 dedi doktor.
Kizimi emziriyorum onu da kesin dusuk tehlikesini arttirir dedi ona cok uzuluyorum
Anin hayırlı olsun. Hoşgeldin.Merhabalar arkadaşlar. Benim de son adet tarihim 16 haziran. Adetim gecikti göğüsler çok hassas ve kasıklarda ara ara şiddetli batmalar vardı dün test yaptım evde ve pozitif çıktı Doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum. Nisan ayında 3 yaşını doldurmuş bir oğlum var Bebişlerimiz hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
Bende ayin 12 sinde öğrendimadetimin 27. gününde öğrendim 15.99 du
Ayin 12 sinde canımNe zaman öğrendin canım
Canım uçakla gidersen sorun olacağını sanmıyorum ben 4 haftalıkken önce uçak sonra araba yolculuğu yaptım ablam da iki aylıkken Almanya'ya gitmişti tabi sen bilirsin yinekızlar doktordan az once geldim 6.2 mm 5 haftalık hamilesin dedo ama burada 6 haftalık görünüyorum.bir hafta sonra tekrar cagirdi memlekete gideceğim.orada giderim artık.uzun yolculuğu da önermiyorum dedi ama ailemi çok özledim yıl boyu çalıştım gitmek istiyorum ama kafam karıştı ...
Ne guzel sag salim kucaniza almakta nasip olsun. Son adet tarihiniz nezamanda kac hataliksiniz bebislekızlar bende bugün doktora gittim kalp atışını duyduk çok duygulandım böyle değişik geldi bi ara benim kalp atışım olmasın diye de düşünmedim değil nasıl geçecek zaman daha çok var yavrularımızın doğmasına
Ne guzel sag salim kucaniza almakta nasip olsun. Son adet tarihiniz nezamanda kac hataliksiniz bebisle
Amin insallah. Bizde 5+2 teyiz takwime gora henuz ultrasona gitmedim 7 haftayi doldurduktan sonra gidicem insl.teşekkürlerr sağolun 6+4 teyiz bakalım artık hayırlısıyla tüm grup peşpeşe alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah:) sizin kaç haftalık
O ıkı tahlıl aynı gundu canım bırınde var bırınde yok cıktı zaten arasnda bıraz zaman olsa bende ole dsnurum enfeksıyndan kurtulmusum dıe .evet çıktı işte 0.88 olan ankaradaki sonuç özeldekı dedıkı hastanedekı labaratuar malzemelrnın temız olmamazndan enfeksıon cıkmıstr dıo gulermısın aglarmsnCanım o ara vücudun da gribal bir enfeksiyon olabilir . Hamile kalınca bağışıklık sistemi güçleniyor çabuk atmoşsındor belki. 2 hafta uzun bir süre çünkü. 10 gün sonra çıkacak olan tahlilin çıktı mı?
Canım ben 5+1 de gitmiştim doktoruma. İlk bebeğimi de bu doktorumda doğurdum. Yine de aynı kan tahlillerini istedi. Torch olması lazımdı adı. Hemogram bakıldı. İdrar testi de yaptırdı. Daha anlamadığım bi sürü şey :)Kızlar ya kafama bir şey takıldı, bana doktorum hcg dışında, başka hiç kan testi idrar testi falan yapmadı ama aslında bir sürü testler yapılıyormuş ilk üç ay sizde nasıl durumlar
Bende hiçbir şey yapmadı ya 12.hafta gel dedi sadece o zaman yapılsa geç mi oluyor acabaCanım ben 5+1 de gitmiştim doktoruma. İlk bebeğimi de bu doktorumda doğurdum. Yine de aynı kan tahlillerini istedi. Torch olması lazımdı adı. Hemogram bakıldı. İdrar testi de yaptırdı. Daha anlamadığım bi sürü şey :)
Hiç bilmiyorum canım. Belki o vakit yapılıyordur. Ama bu testler önemli diye biliyorum. Sen özel hastaneye mi gidiyorsun.Bende hiçbir şey yapmadı ya 12.hafta gel dedi sadece o zaman yapılsa geç mi oluyor acaba