2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen epey kilo almışsın benimde sonum öyle görünüyor kilo almaya çok müsaitim maalesef zaten kilolu hamile kaldım tamda spora başlamıştım :)
3 ay oldu evleneli yeni evliler hep bi kilo alıyor malum:KK48::KK48:
Benimki anormal :KK66: En fazla 20 kilo alırım demiştim ben aldı başını gitti :stop: hahaha orası malum bende almıştım:) sen bi de yeni evlisin ohh hamarat gelin yaparsın bol bol. ye kız verirsin :) Bu sefer takip edicek bakalım doktor temkinli gidicez :)

Hic birsey yapmadan mi verdin o kilolari. Ben emzirme döneminde bile kilo almıştım.
Şekeri hamur işini kestim canım. Bi de sürekli susuyordum su çok içtim normalde içemem. Kahvaltımı yemeğimi iyi yedim. Şeker hamur işi olayınca gitti.Bebeğim gazlıydı hareket halindeydim. Doğumdan sonraki ilk hafta günde 1 kilo verdim nerdeyse . İlk ödemim indi, sonra kilolar gitti.

Kızlar benim bulantım sabah çok oluyor çözümü akşam yatmadan önce bir şeyler atıştırmakta ( çünkü uzun süre aç kalmak bulantımı arttırıyor) ve sabahları sadece haşlanmış patates yemekte buldum

kızlar doktordan az once geldim 6.2 mm 5 haftalık hamilesin dedo ama burada 6 haftalık görünüyorum.bir hafta sonra tekrar cagirdi memlekete gideceğim.orada giderim artık.uzun yolculuğu da önermiyorum dedi ama ailemi çok özledim yıl boyu çalıştım gitmek istiyorum ama kafam karıştı ...
Ailen iyi gelir çalışmışsın yıl boyunca stres atarsın bebeğine de iyi gelir. Riskin yoksa eğer gidersin bişey olmaz inş Allah’ın izniyle. Kafanı karıştırma canım ilk haftalar böyle söyleyebiliyor doktorlar daha çok küçükler. Sen dinlen tadını çıkar gez toz bebeşine kendine İyi bak, zaten hava değişikliği dinlenmek insanı kendine getiriyor.

Doktorum fazlasının vücutta ödem yaptığını ve böbrekleri yorduğunu söyledi.
çok enteresan. ben biyoloğum ve bunun üzerinde yapılmış bilimsel çalışmalar var hatta. belki senin için öyledir yada çokçok fazla alımında o sorun çıkar ki bu günde 1 tabletle imkansız.

Benimki anormal :KK66: En fazla 20 kilo alırım demiştim ben aldı başını gitti :stop: hahaha orası malum bende almıştım:) sen bi de yeni evlisin ohh hamarat gelin yaparsın bol bol. ye kız verirsin :) Bu sefer takip edicek bakalım doktor temkinli gidicez :)
Valla yıllarca bu anı bekledim kafaya takmadan yiyebilmeyi ama şimdi aşırı kilo almakta istemiyorum yine de dikkat ederim belki ilerleyen zamanlarda diyetisyene bile gidebilirim

Ailen iyi gelir çalışmışsın yıl boyunca stres atarsın bebeğine de iyi gelir. Riskin yoksa eğer gidersin bişey olmaz inş Allah’ın izniyle. Kafanı karıştırma canım ilk haftalar böyle söyleyebiliyor doktorlar daha çok küçükler. Sen dinlen tadını çıkar gez toz bebeşine kendine İyi bak, zaten hava değişikliği dinlenmek insanı kendine getiriyor.
sagolasin canım ailemi çok göremiyorum uzaktalar istanbuldayım çok bunaldim inşallah sıkıntı olmaz.artık nasip ederse Rabbim kalp atışlarını orada duyarım.genişlerimiz iyi olsun da inşallah caniim❤❤

Ben de 6+0 da gittim 5 ile 5bucuk hafta arası duruyor dedi. normal geç döllenme olabilir dedi.
Kese boyutu yazmıyordu crl bebeğin boyu yazıyordu 2,2 mm.
canım bana geç döllenme filan demedi öyledir inşallah Rabbim sağlıkla yavrucuklarimiza kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısı bakalım

Arkadaşlar Ankara da hangi hastanelere gidiyorsunuz memnun kaldığınız hastane var mı ? Daha önce de bir düşük yaşadım . İyi bir doktor istiyorum

Arkadaşlar 5 haftalıkken kese boyutunuz nasıldı kac mm di?ben 6 haftalık saniyorum 5 dedi doktor.

Geçen hafta 5+4 te gittiğimde 8mm ve geriden geliyor 5 haftalık dedi. Bu hafta tekrar çağırdı. Ayrıca bende 6 saat yolculuk yaptım ve lekelenme oldu hemen Progestan fitil kullan dedi tabi ondan sonra bir daha olmadı. Eğer imkanın varsa uçak yolculuğu yap derim.

Geçen hafta 5+4 te gittiğimde 8mm ve geriden geliyor 5 haftalık dedi. Bu hafta tekrar çağırdı. Ayrıca bende 6 saat yolculuk yaptım ve lekelenme oldu hemen Progestan fitil kullan dedi tabi ondan sonra bir daha olmadı. Eğer imkanın varsa uçak yolculuğu yap derim.
canım ben uçağa tek maalesef binemem eşiminn izni yok korku var yenemiyorum acaba gitmesem mi doktor da önermem dedi bilemedim valla..benim de sanırım geriden geliyor inşallah sıkıntı olmaz Rabbim yardımcımız olsun.sagolasin canım

X