- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
Hic birsey yapmadan mi verdin o kilolari. Ben emzirme döneminde bile kilo almıştım.Bu sefer temkinliyim:) çok zor oldu son zamanları hamileliğimin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic birsey yapmadan mi verdin o kilolari. Ben emzirme döneminde bile kilo almıştım.Bu sefer temkinliyim:) çok zor oldu son zamanları hamileliğimin.
Benimki anormal En fazla 20 kilo alırım demiştim ben aldı başını gitti hahaha orası malum bende almıştım:) sen bi de yeni evlisin ohh hamarat gelin yaparsın bol bol. ye kız verirsin :) Bu sefer takip edicek bakalım doktor temkinli gidicez :)Sen epey kilo almışsın benimde sonum öyle görünüyor kilo almaya çok müsaitim maalesef zaten kilolu hamile kaldım tamda spora başlamıştım :)
3 ay oldu evleneli yeni evliler hep bi kilo alıyor malum
Şekeri hamur işini kestim canım. Bi de sürekli susuyordum su çok içtim normalde içemem. Kahvaltımı yemeğimi iyi yedim. Şeker hamur işi olayınca gitti.Bebeğim gazlıydı hareket halindeydim. Doğumdan sonraki ilk hafta günde 1 kilo verdim nerdeyse . İlk ödemim indi, sonra kilolar gitti.Hic birsey yapmadan mi verdin o kilolari. Ben emzirme döneminde bile kilo almıştım.
Merhaba canım değerin kaç benimde 14 Haziran son adet günüm14 haziran son adetimin ilk günüydü ama geç döllenme olabilir dediler gününe göre değer düşük galiba ondan demiş olabilirler
Arkadaşlar 5 haftalıkken kese boyutunuz nasıldı kac mm di?ben 6 haftalık saniyorum 5 dedi doktor.
Ailen iyi gelir çalışmışsın yıl boyunca stres atarsın bebeğine de iyi gelir. Riskin yoksa eğer gidersin bişey olmaz inş Allah’ın izniyle. Kafanı karıştırma canım ilk haftalar böyle söyleyebiliyor doktorlar daha çok küçükler. Sen dinlen tadını çıkar gez toz bebeşine kendine İyi bak, zaten hava değişikliği dinlenmek insanı kendine getiriyor.kızlar doktordan az once geldim 6.2 mm 5 haftalık hamilesin dedo ama burada 6 haftalık görünüyorum.bir hafta sonra tekrar cagirdi memlekete gideceğim.orada giderim artık.uzun yolculuğu da önermiyorum dedi ama ailemi çok özledim yıl boyu çalıştım gitmek istiyorum ama kafam karıştı ...
çok enteresan. ben biyoloğum ve bunun üzerinde yapılmış bilimsel çalışmalar var hatta. belki senin için öyledir yada çokçok fazla alımında o sorun çıkar ki bu günde 1 tabletle imkansız.Doktorum fazlasının vücutta ödem yaptığını ve böbrekleri yorduğunu söyledi.
Aynen diğerlerinde hep liste var..Kizlar ilk sayfaya guzel hammislermizin bir listesi yapilsa keske.
Valla yıllarca bu anı bekledim kafaya takmadan yiyebilmeyi ama şimdi aşırı kilo almakta istemiyorum yine de dikkat ederim belki ilerleyen zamanlarda diyetisyene bile gidebilirimBenimki anormal En fazla 20 kilo alırım demiştim ben aldı başını gitti hahaha orası malum bende almıştım:) sen bi de yeni evlisin ohh hamarat gelin yaparsın bol bol. ye kız verirsin :) Bu sefer takip edicek bakalım doktor temkinli gidicez :)
Aynen bence de güzel olurKizlar ilk sayfaya guzel hammislermizin bir listesi yapilsa keske.
Dün değerim 1,736 çıktı senin ne çıktıMerhaba canım değerin kaç benimde 14 Haziran son adet günüm
sagolasin canım ailemi çok göremiyorum uzaktalar istanbuldayım çok bunaldim inşallah sıkıntı olmaz.artık nasip ederse Rabbim kalp atışlarını orada duyarım.genişlerimiz iyi olsun da inşallah caniim❤❤Ailen iyi gelir çalışmışsın yıl boyunca stres atarsın bebeğine de iyi gelir. Riskin yoksa eğer gidersin bişey olmaz inş Allah’ın izniyle. Kafanı karıştırma canım ilk haftalar böyle söyleyebiliyor doktorlar daha çok küçükler. Sen dinlen tadını çıkar gez toz bebeşine kendine İyi bak, zaten hava değişikliği dinlenmek insanı kendine getiriyor.
canım bana geç döllenme filan demedi öyledir inşallah Rabbim sağlıkla yavrucuklarimiza kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısı bakalımBen de 6+0 da gittim 5 ile 5bucuk hafta arası duruyor dedi. normal geç döllenme olabilir dedi.
Kese boyutu yazmıyordu crl bebeğin boyu yazıyordu 2,2 mm.
Benimde tam haftası belli değil inşallah yarın olur ilk öğrendiğimde 40 dıDün değerim 1,736 çıktı senin ne çıktı
Ama bana geç döllenme olabilir dediler haftası belli değil
Arkadaşlar 5 haftalıkken kese boyutunuz nasıldı kac mm di?ben 6 haftalık saniyorum 5 dedi doktor.
adetimin 27. gününde öğrendim 15.99 duBenimde tam haftası belli değil inşallah yarın olur ilk öğrendiğimde 40 dı
canım ben uçağa tek maalesef binemem eşiminn izni yok korku var yenemiyorum acaba gitmesem mi doktor da önermem dedi bilemedim valla..benim de sanırım geriden geliyor inşallah sıkıntı olmaz Rabbim yardımcımız olsun.sagolasin canımGeçen hafta 5+4 te gittiğimde 8mm ve geriden geliyor 5 haftalık dedi. Bu hafta tekrar çağırdı. Ayrıca bende 6 saat yolculuk yaptım ve lekelenme oldu hemen Progestan fitil kullan dedi tabi ondan sonra bir daha olmadı. Eğer imkanın varsa uçak yolculuğu yap derim.