2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım inş sağ Salim alırız elimize :KK3:hahahahha benimki de bir süre şaka sandı şoktan :) bende heyecanlıyım ne yalan söylim bir de nasıl yapıcam korkusu düştü içime azıcık. aklım başıma geldi sanırım:) kaç yaş olacak arada canım.
canim benimki emin olalım dur daha diye konuşunca delirdim uyuz ya heyecan yok bunda :))canım 3 buçuk yaş olacak nasip olursa bakalım..ben de korkuyorum canım benim çocuk haylaz ama inşallah iyi olur hepimizin :))

Benim ilki oglandi. O kadar cok bulandi ki serumla ilaclarla geçmişti. 13. Hafta kesilmişti yani azalmisti hamileligim boyunca hep oldu. Insallah hepimizin kısa sürede biter.
ben devl olmamisti bu kez niye böyle anlamadım her hamilelik aynı olmuyormuş demek ki..inşallah biter canım zor gerçekten Allah hepimize kolaylık versin.

canım kıyamam öyle hissetme lütfen ayni durumlar bende de mevcut bu kez bulantı halsızlık daha çok.anne oyun oynayalım diye çekiyor elimi oğlum ama kanapeye çakılmış gibiyim inşallah hepimizin geçecek bu dönemi birkaç haftaya iyi olacak canım..
İnşallah çabuk geçer çabuk atlatırız.
Çok zor.

Hayrlı sabahlar hanımlar kanımda enfeksıyon cıkmıstı ve bu enfeksıyon. Hamılelıkteöı yoksa oncesınden mı vardı oğrenmek için ankaraya kan gndermstık onun sonucu cıktı ve 0.88 anlayan var mı ne demek oluyor

Bilmem valla kan testi yatırsam mı ki ya da dr a mı gitsem. Ama ben çok düzenli adet oluyordum bir de kaza kurşunu da var biliyorum bu da test adeti 3 gün geçince
Senınkı baya belrgınmış benımkı sılıkden bıraz daha koyuydu hamılesındr buyuk ihtımalle. Normalde doktra ne zaman gtmeyı dsnuyordun

Günaydın kızlar. Bu sabah 5 te bulantıdan uyandım. Ilkinde kusamamıştım sürekli midem bulanmıştı sanırım bu da öyle olacak. Çubuk kraker yedim biraz. Iki lokma kahvaltı etmeye çalıştım cigneyemedim. Bulantinizi bastırmak için ne yiyip içiyorsunuz?
Leblebi çizi başucumda çizi var kafamı kaldırmadan hemen ondan atıorum agzıma

Yiyecek icecek bisey gormek istemiyorum.Gormeyi birak aklima geldikce bile midem bulaniyor artik :işsiz:

Al benden de o kadar. Hele bir de birsey yiyemedikce esim soruyor. Sunu aliyim mi sunu yapiyim mi vs diye. Sinir krizi geciresim geliyor. Cunku o soyledikce o yemeklerin kokusu burnuma geliyor resmen. Daha cok bulaniyorum.

Merhaba kızlar..
Nasılsınız?
Ben baya baya kötüyüm.
Hele dün öğleden sonra akşam kendimde değildim aşırı şiddetli mide bulantısı yani yok böyle bir şey.
Oğluma yetemez hale geldim.
İş yerinde bile duramadım eve gttik.
Oğlum anne karnım çok aç dedi o kadar fenayım ki kalkıp çocuğuma bi tabak yemek veremedim.
Oğlum babanı bekle gelecek şimdi dedim.
Uysal uysal gitti babası gelince anladık tv karşısında öyle aç aç uyuyakalmış.
Öyle zoruma gitti ki ağladım ağladım..
Herkesle konuşup dertleşesim var o kadar kimsesiz kalmışım ki.
Kendimi sürekli berbat hissediyorum çok zoruma gidiyor oğlumla ilgilenememek.

Aynen dediğin gibi.
Evime zaten hiç giresim gelmiyor.
Her şeyin kokusunu dibine kadar alıyorum ve bana aşırı kötü geliyor.
Sürekli öğüren kusan bi kadın var evde.
Eşimin çocuğumun psikolojisi bozuldu resmen artık.
Ben 20 günde 4 kilo vermişim .
Hiçbişi ile ilgilenememek insanı daha çok yıpratıyor.
Elimden geleni yine en iyisi ile yapmaya çabalıyorum.
Kim dardaysa Rabbim yardım etsin beni de içlerinden ayırmasın.

Canim hic kendine cektirme. Gerekirse 2 gunde bir git acile serum taktir aksamlari. Benim doktorum hic sakincasi yok. Ara ara kotu oldugunda git taktir dedi. En azindan bir iki gun hafifletiyor bulantilari rahatlatiyor insani.

Al benden de o kadar. Hele bir de birsey yiyemedikce esim soruyor. Sunu aliyim mi sunu yapiyim mi vs diye. Sinir krizi geciresim geliyor. Cunku o soyledikce o yemeklerin kokusu burnuma geliyor resmen. Daha cok bulaniyorum.

Canim hic kendine cektirme. Gerekirse 2 gunde bir git acile serum taktir aksamlari. Benim doktorum hic sakincasi yok. Ara ara kotu oldugunda git taktir dedi. En azindan bir iki gun hafifletiyor bulantilari rahatlatiyor insani.
Resmen ona takatim kalmıyor ama haklısın.
En azından rahatlatıyor baya insanı.

canim benimki emin olalım dur daha diye konuşunca delirdim uyuz ya heyecan yok bunda :))canım 3 buçuk yaş olacak nasip olursa bakalım..ben de korkuyorum canım benim çocuk haylaz ama inşallah iyi olur hepimizin :))
Erkekler çoğu aynı bız doktor gunlerını sayıyoruz sabrszca onlarda tık yok

Epey muhabbet dönmüş maşallah kızlar
Midesi bulanan arkadaşlar inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci mide bulantısı gerçekten kötü bişey sizin yazdıklarınızı okuyunca bende mi sorun var dedim:KK48:Hiç mide bulantısı yok iştahım da gayet açık herşeyi yiyorum korkarım bin kilo olucam:KK48::KK48:

Herkese geçmiş olsun bulantılar baya zorluyor galiba...Düne kadar bende bulantım yok diye korkuyordum acaba kalbi atmıyor mu bi problem mi var diye ama çok şükür Bebişim sessiz sessiz büyüyormuş içimde hala da yok bulantım her zamanki gibi geçiyor günlerim hiç farklı bir şey hissetmiyorum herhalde benim hamileliğim de böyle geçecek, sağlıklı olsun da hiç farketmez..

Ay aynı olacak benimkide öyle 3 buçuk yaş .adamlara bir kal geliyor hahaha :) umudum ikincinin uslu sakin bir bebek olması yönünde , umud hamişin ekmeğidir kendimizi oyalıcaz böyle böyle :)

Epey muhabbet dönmüş maşallah kızlar
Midesi bulanan arkadaşlar inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci mide bulantısı gerçekten kötü bişey sizin yazdıklarınızı okuyunca bende mi sorun var dedim:KK48:Hiç mide bulantısı yok iştahım da gayet açık herşeyi yiyorum korkarım bin kilo olucam:KK48::KK48:

Ben ilk hamileliğimde 54 kilodan 100 kiloya çıktım :kk77: Nasıl oldu anlamadım ama iyi yedim bulantım da yoktu yıllarca yaptığım diyet hamilelikte patladı :KK57: bu sefer diyetisyen kontrolünde ilerle dedi doktorum yine hızlı kilo almaya başlarsan. garip olan 6 ayda 55 kiloya düştüm ödemmiydi neydi anlamadım

Arkadaşlar yakınlarınıza söylemeye başladınız mı biz ilk defa bugün söylemeye başladık çok enteresan bir duygu:)

Daha soylemedim bir kac arkadasim biliyor onumuzdeki hafta kalpsesini duyarsak soyleyebilirim annemlere. Bazen cok halsiz oluyorum yardim isteyebilirim onlardan. Ama kayinvalideme soylemeyecegim. Yazik kadıncağız cok evhamli akli bende kalmasin ona 3 aylikken soylemeyi planliyorum.
Ama kizima da soylemek istiyorum en cok ona demek istiyorum. Ama tutuyorum kendimi 4bucuk yasinda. Cok istiyor kardesiolsun diye ona soylersem cumle alem duyar :KK49:

Ya arkadaşlar sizde de oluyor mu böyle bi karamsarlık, ümitsizlik ben bu işin altından kalkabilir miyim endişesi falan ne bileyim gece olunca bana başka bir stres çöküyor anlamıyorum korkuyorum sanki :KK43:
Benim ikinci diye belki basima geleceklerin farkindayim. Bazen stres olmak normal. Ama yaparsin. Herkes yapiyor sen de yaparsin.

Günaydın kızlar. Bu sabah 5 te bulantıdan uyandım. Ilkinde kusamamıştım sürekli midem bulanmıştı sanırım bu da öyle olacak. Çubuk kraker yedim biraz. Iki lokma kahvaltı etmeye çalıştım cigneyemedim. Bulantinizi bastırmak için ne yiyip içiyorsunuz?

Paket urun yememeye çalışın. Icindeki maddeler bebegin organlarinda bozukluga yol acabilir dedi doktor annem peksimet yap.isti onu yiyorum ben kuru kuru. Firinlarda satiliyor. Kuru oldugundan cok iyi geliyor bulantiya. Leblebi de iyi fikir.

Merhaba kızlar..
Nasılsınız?
Ben baya baya kötüyüm.
Hele dün öğleden sonra akşam kendimde değildim aşırı şiddetli mide bulantısı yani yok böyle bir şey.
Oğluma yetemez hale geldim.
İş yerinde bile duramadım eve gttik.
Oğlum anne karnım çok aç dedi o kadar fenayım ki kalkıp çocuğuma bi tabak yemek veremedim.
Oğlum babanı bekle gelecek şimdi dedim.
Uysal uysal gitti babası gelince anladık tv karşısında öyle aç aç uyuyakalmış.
Öyle zoruma gitti ki ağladım ağladım..
Herkesle konuşup dertleşesim var o kadar kimsesiz kalmışım ki.
Kendimi sürekli berbat hissediyorum çok zoruma gidiyor oğlumla ilgilenememek.

Canim ya. Keske birileri yardim edebilse. Biraz iyi hissettiginde kurabiye falan yap kenara koy.ogluna yemek yapamadiginda verirsin. Gercekten zor. Allah yardimcin olsun. Bi gun ac yatmakla hic bi sey olmaz.
:hamarat::hamarat:

Hayrlı sabahlar hanımlar kanımda enfeksıyon cıkmıstı ve bu enfeksıyon. Hamılelıkteöı yoksa oncesınden mı vardı oğrenmek için ankaraya kan gndermstık onun sonucu cıktı ve 0.88 anlayan var mı ne demek oluyor
0.88 dedigin crp degeri mi? Crp ise onceki degerinin kac oldugu onemli. Crp nin 0.5 in altinda olmasi gerekiyor normalde ama 0.88 de cok yuksek bi deger degil.

Canim ya. Keske birileri yardim edebilse. Biraz iyi hissettiginde kurabiye falan yap kenara koy.ogluna yemek yapamadiginda verirsin. Gercekten zor. Allah yardimcin olsun. Bi gun ac yatmakla hic bi sey olmaz.
:hamarat::hamarat:
NE bilim o hali gözümün önüne gelince gözlerim doluyor yine başlıyorum ağlamaya.
Haklısın tabi ki iş çıkışı serum taktırcam inşallah.

X