Daha soylemedim bir kac arkadasim biliyor onumuzdeki hafta kalpsesini duyarsak soyleyebilirim annemlere. Bazen cok halsiz oluyorum yardim isteyebilirim onlardan. Ama kayinvalideme soylemeyecegim. Yazik kadıncağız cok evhamli akli bende kalmasin ona 3 aylikken soylemeyi planliyorum.
Ama kizima da soylemek istiyorum en cok ona demek istiyorum. Ama tutuyorum kendimi 4bucuk yasinda. Cok istiyor kardesiolsun diye ona soylersem cumle alem duyar
Benim ikinci diye belki basima geleceklerin farkindayim. Bazen stres olmak normal. Ama yaparsin. Herkes yapiyor sen de yaparsin.
Paket urun yememeye çalışın. Icindeki maddeler bebegin organlarinda bozukluga yol acabilir dedi doktor annem peksimet yap.isti onu yiyorum ben kuru kuru. Firinlarda satiliyor. Kuru oldugundan cok iyi geliyor bulantiya. Leblebi de iyi fikir.
Canim ya. Keske birileri yardim edebilse. Biraz iyi hissettiginde kurabiye falan yap kenara koy.ogluna yemek yapamadiginda verirsin. Gercekten zor. Allah yardimcin olsun. Bi gun ac yatmakla hic bi sey olmaz.
0.88 dedigin crp degeri mi? Crp ise onceki degerinin kac oldugu onemli. Crp nin 0.5 in altinda olmasi gerekiyor normalde ama 0.88 de cok yuksek bi deger degil.