2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk hamileliğimde 54 kilodan 100 kiloya çıktım :kk77: Nasıl oldu anlamadım ama iyi yedim bulantım da yoktu yıllarca yaptığım diyet hamilelikte patladı :KK57: bu sefer diyetisyen kontrolünde ilerle dedi doktorum yine hızlı kilo almaya başlarsan. garip olan 6 ayda 55 kiloya düştüm ödemmiydi neydi anlamadım

Resmen 2 kati
O neymis yaaaa :eek::skandal: geri verebilmen de buyuk basari

Epey muhabbet dönmüş maşallah kızlar
Midesi bulanan arkadaşlar inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci mide bulantısı gerçekten kötü bişey sizin yazdıklarınızı okuyunca bende mi sorun var dedim:KK48:Hiç mide bulantısı yok iştahım da gayet açık herşeyi yiyorum korkarım bin kilo olucam:KK48::KK48:
Bende öyle yaa daha erkenmi acaba mide bulantısı için

Daha soylemedim bir kac arkadasim biliyor onumuzdeki hafta kalpsesini duyarsak soyleyebilirim annemlere. Bazen cok halsiz oluyorum yardim isteyebilirim onlardan. Ama kayinvalideme soylemeyecegim. Yazik kadıncağız cok evhamli akli bende kalmasin ona 3 aylikken soylemeyi planliyorum.
Ama kizima da soylemek istiyorum en cok ona demek istiyorum. Ama tutuyorum kendimi 4bucuk yasinda. Cok istiyor kardesiolsun diye ona soylersem cumle alem duyar :KK49:

Benim ikinci diye belki basima geleceklerin farkindayim. Bazen stres olmak normal. Ama yaparsin. Herkes yapiyor sen de yaparsin.

Paket urun yememeye çalışın. Icindeki maddeler bebegin organlarinda bozukluga yol acabilir dedi doktor annem peksimet yap.isti onu yiyorum ben kuru kuru. Firinlarda satiliyor. Kuru oldugundan cok iyi geliyor bulantiya. Leblebi de iyi fikir.

Canim ya. Keske birileri yardim edebilse. Biraz iyi hissettiginde kurabiye falan yap kenara koy.ogluna yemek yapamadiginda verirsin. Gercekten zor. Allah yardimcin olsun. Bi gun ac yatmakla hic bi sey olmaz.
:hamarat::hamarat:

0.88 dedigin crp degeri mi? Crp ise onceki degerinin kac oldugu onemli. Crp nin 0.5 in altinda olmasi gerekiyor normalde ama 0.88 de cok yuksek bi deger degil.
Sonoco telefnla oğrendık bılmıorum kı bu gecmştemı enfeksıyon var o tahlılın sonucu

Ben ilk hamileliğimde 54 kilodan 100 kiloya çıktım :kk77: Nasıl oldu anlamadım ama iyi yedim bulantım da yoktu yıllarca yaptığım diyet hamilelikte patladı :KK57: bu sefer diyetisyen kontrolünde ilerle dedi doktorum yine hızlı kilo almaya başlarsan. garip olan 6 ayda 55 kiloya düştüm ödemmiydi neydi anlamadım
Sen epey kilo almışsın benimde sonum öyle görünüyor kilo almaya çok müsaitim maalesef zaten kilolu hamile kaldım tamda spora başlamıştım :)
3 ay oldu evleneli yeni evliler hep bi kilo alıyor malum:KK48::KK48:

Herkese geçmiş olsun bulantılar baya zorluyor galiba...Düne kadar bende bulantım yok diye korkuyordum acaba kalbi atmıyor mu bi problem mi var diye ama çok şükür Bebişim sessiz sessiz büyüyormuş içimde hala da yok bulantım her zamanki gibi geçiyor günlerim hiç farklı bir şey hissetmiyorum herhalde benim hamileliğim de böyle geçecek, sağlıklı olsun da hiç farketmez..
Belki sonradan başlar bulantılar bende de daha bir farklılık yok herşey eskisi gibi devam ediyor gerçi benim gebelik daha çok yeni kese bile görünmedi yani

Ay aynı olacak benimkide öyle 3 buçuk yaş .adamlara bir kal geliyor hahaha :) umudum ikincinin uslu sakin bir bebek olması yönünde , umud hamişin ekmeğidir kendimizi oyalıcaz böyle böyle :)
canım inşallah sakin olurlar yoksa durumlar fena :))senin de erkek dimi canim:)

kızlar doktordan az once geldim 6.2 mm 5 haftalık hamilesin dedo ama burada 6 haftalık görünüyorum.bir hafta sonra tekrar cagirdi memlekete gideceğim.orada giderim artık.uzun yolculuğu da önermiyorum dedi ama ailemi çok özledim yıl boyu çalıştım gitmek istiyorum ama kafam karıştı ...

Epey muhabbet dönmüş maşallah kızlar
Midesi bulanan arkadaşlar inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci mide bulantısı gerçekten kötü bişey sizin yazdıklarınızı okuyunca bende mi sorun var dedim:KK48:Hiç mide bulantısı yok iştahım da gayet açık herşeyi yiyorum korkarım bin kilo olucam:KK48::KK48:

Herkese geçmiş olsun bulantılar baya zorluyor galiba...Düne kadar bende bulantım yok diye korkuyordum acaba kalbi atmıyor mu bi problem mi var diye ama çok şükür Bebişim sessiz sessiz büyüyormuş içimde hala da yok bulantım her zamanki gibi geçiyor günlerim hiç farklı bir şey hissetmiyorum herhalde benim hamileliğim de böyle geçecek, sağlıklı olsun da hiç farketmez..

Hayranım hamileliğini bulantısız gecirenlere. Insallah da olmaz kizlar cidden zor. Bende bu sabaha kadar bu kolay gececek diye dusunuyordum...
Sağlıkla gelsinde geçer bu günler.

X