- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inş sağ Salim alırız elimize hahahahha benimki de bir süre şaka sandı şoktan :) bende heyecanlıyım ne yalan söylim bir de nasıl yapıcam korkusu düştü içime azıcık. aklım başıma geldi sanırım:) kaç yaş olacak arada canım.canım hayırlı olsun Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ben de ikinciye hamileyim eşim değil ama ben ilki kadar heyecanliyim o ilkinde daha heyecanlıydı alıştı adam:))
canım folik asidin fazlası idrarla dışarı atılıyor,yani zararlı değil.. netteki her bilgiye güvenmeyin.Bende uzun zamandır folik asit kullanıyordum 20 falandı değer. İnternete baktım fazlası da zararlıymış. Kafam karıştı. Özellikle sentetik olduğu için. Ben bu yüzden Solgarın folatını aldım. Senin kaç değer
Canım geçmiş olsun öncelikle bulantılar insanı mahvediyor biliyorum. Bende de başladı kusma yok ama sabah bulantıları var kahvaltı yapıyorum peynir domates ekmek falan aç kalmamaya çalışıyorum sonra taze zencefili incecik bir dilim kesip cezvede suyla kaynatıyorum soğuğunca bir yudum içiyorum hepsini içmiyorum çok iyi geliyoGünaydın kızlar. Bu sabah 5 te bulantıdan uyandım. Ilkinde kusamamıştım sürekli midem bulanmıştı sanırım bu da öyle olacak. Çubuk kraker yedim biraz. Iki lokma kahvaltı etmeye çalıştım cigneyemedim. Bulantinizi bastırmak için ne yiyip içiyorsunuz?
duyarsın canım. kötü düşünme..7 bitti 8. haftanın içindeyim 4 haziran son adet tarihim bakalım inşallah duyamayacağım diye korkuyorum
Hic bisey yapamiyorum malesef zorla yersem cikariyorum yemeyincede ac ac geziyorum iki kilo verdim yiyemedigimden.Tansiyonum dusuyo surekli acliktan.Az bulantim gecince hemen yemeye calisiyorum ins bir an once atlatiriz bu donemiGünaydın kızlar. Bu sabah 5 te bulantıdan uyandım. Ilkinde kusamamıştım sürekli midem bulanmıştı sanırım bu da öyle olacak. Çubuk kraker yedim biraz. Iki lokma kahvaltı etmeye çalıştım cigneyemedim. Bulantinizi bastırmak için ne yiyip içiyorsunuz?
Canım geçmiş olsun öncelikle bulantılar insanı mahvediyor biliyorum. Bende de başladı kusma yok ama sabah bulantıları var kahvaltı yapıyorum peynir domates ekmek falan aç kalmamaya çalışıyorum sonra taze zencefili incecik bir dilim kesip cezvede suyla kaynatıyorum soğuğunca bir yudum içiyorum hepsini içmiyorum çok iyi geliyo
Insallah canım benim.Hic bisey yapamiyorum malesef zorla yersem cikariyorum yemeyincede ac ac geziyorum iki kilo verdim yiyemedigimden.Tansiyonum dusuyo surekli acliktan.Az bulantim gecince hemen yemeye calisiyorum ins bir an once atlatiriz bu donemi
Benimki de ikinci. İlkinde aşırı bulantım oluyordu hastalıktı. Serumla yaşadım. Bunda daha henüz öyle ciddi bulantım yok ne olur olmasın.Günaydın anneler:)ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne mide bulantısı ne baska bişey acaba ikinci çocuk oldugu içinmi bilenedim hatta çoğu zaman unutuyorum.benim gibi olan varmı henüz doktora gitmedim cuma günü gidicem ama erkenmi acaba
Kıyamam ya Allah kolaylaştırsın canım. O mide bulantılarını öyle iyi anlıyorumki seni.Merhaba kızlar..
Nasılsınız?
Ben baya baya kötüyüm.
Hele dün öğleden sonra akşam kendimde değildim aşırı şiddetli mide bulantısı yani yok böyle bir şey.
Oğluma yetemez hale geldim.
İş yerinde bile duramadım eve gttik.
Oğlum anne karnım çok aç dedi o kadar fenayım ki kalkıp çocuğuma bi tabak yemek veremedim.
Oğlum babanı bekle gelecek şimdi dedim.
Uysal uysal gitti babası gelince anladık tv karşısında öyle aç aç uyuyakalmış.
Öyle zoruma gitti ki ağladım ağladım..
Herkesle konuşup dertleşesim var o kadar kimsesiz kalmışım ki.
Kendimi sürekli berbat hissediyorum çok zoruma gidiyor oğlumla ilgilenememek.
Ben 3 kilo vermiştim Allah kolaylaştırsın. Sen şu an hiperemez gravidarum sun canım. Yani hastalık gibi bir bulantı. Normal bişi değil bana da o teşhisi koymuştu doktorum çok üzüldümBen bu sabah da tartldım 1 kilo daha gitmiş.
Ne olacak böyle hiç bilmiyorum.
Midem bulanmıyordu işe geldiğimde.
Yemedim yemedim şimdi de mide bulantım başladı yiyemiyorum
Kıyamam ya Allah kolaylaştırsın canım. O mide bulantılarını öyle iyi anlıyorumki seni.
Kızımda öyle bulantım olurduki herkes hafife alırdı gece gündüz hep bulantı koku hassasiyeti. Hep serum takıldı. Bulantı ilacı içtim zofran biraz rahatlatıyordu. Ama yine de dayanılmaz bulantılarım oluyordu. İnşallah bunda olmaz bulantılarım
Aynen dediğin gibi.Ben 3 kilo vermiştim Allah kolaylaştırsın. Sen şu an hiperemez gravidarum sun canım. Yani hastalık gibi bir bulantı. Normal bişi değil bana da o teşhisi koymuştu doktorum çok üzüldüm
Merhaba kızlar..
Nasılsınız?
Ben baya baya kötüyüm.
Hele dün öğleden sonra akşam kendimde değildim aşırı şiddetli mide bulantısı yani yok böyle bir şey.
Oğlum anne karnım çok aç dedi o kadar fenayım ki kalkıp çocuğuma bi tabak yemek veremedim.
Allah yardım etsin hepimize.Suan bende senin gibiyim zaten zor yemek yiyen bir çocuk. Nasil yeticem bilmiyorum.
Biz 5+1 de gördük keseyi :) sen de görmüşsündür:)Kızlar bana DUA edin
1 saat sonra doktor kontrolüm var
İnaşallah Keseyi görürüz
Sanki bu da erkek :) hani yuvarlak kese kız diyorlar ya :) seninki tam yuvarlak değil :)Evet evet ilk hamileliğimden biliyorum
Oğlum da ilk geri gidiyordu ama sonra iki hafta öndeydi hep ondan takmıyorum cnm bende
canım günaydın benim de oğlumda bulan tim istahsizligim olmamıştı bunda fena oldum..ayı şekilde tuzlu şeyler yiyorum ki bastırsın umarım hicbirimizin uzun sürmez bulantı faslı...hayırlı sağlıklı doğumlar şimdiden .Günaydın kızlar. Bu sabah 5 te bulantıdan uyandım. Ilkinde kusamamıştım sürekli midem bulanmıştı sanırım bu da öyle olacak. Çubuk kraker yedim biraz. Iki lokma kahvaltı etmeye çalıştım cigneyemedim. Bulantinizi bastırmak için ne yiyip içiyorsunuz?
canım kıyamam öyle hissetme lütfen ayni durumlar bende de mevcut bu kez bulantı halsızlık daha çok.anne oyun oynayalım diye çekiyor elimi oğlum ama kanapeye çakılmış gibiyim inşallah hepimizin geçecek bu dönemi birkaç haftaya iyi olacak canım..Merhaba kızlar..
Nasılsınız?
Ben baya baya kötüyüm.
canım günaydın benim de oğlumda bulan tim istahsizligim olmamıştı bunda fena oldum..ayı şekilde tuzlu şeyler yiyorum ki bastırsın umarım hicbirimizin uzun sürmez bulantı faslı...hayırlı sağlıklı doğumlar şimdiden .