- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 37
hayırlı olsun canım maasallahEvet bizde geldik teyzeleri son bat 18 haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım maasallahEvet bizde geldik teyzeleri son bat 18 haziran
Canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin vardır bir bildiği Allahın.hayırlısı olur inşallahHayirli aksamlar hanimlar ben de hamileligimi bugun ogrendim. Hala soktayim inanamiyorum. 3. Yavrum geliyor ilk ikisinde uzun tedavi surecleri yasadim yillarca bekledim. Ama iste Rabbim hic beklenmedik bir anda nasip etti.daha kasimda bebegimi kucagima almistim suan 8 aylik ve resmen abla olacak. En son adet tarihim 5 mayis ama nasilsa gec döllenme olmus galiba 11. Hafta olmasi gerekirken 6+1 dedi doktor.
Kizimi emziriyorum onu da kesin dusuk tehlikesini arttirir dedi ona cok uzuluyorum
canım hayırlı olsun Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ben de ikinciye hamileyim eşim değil ama ben ilki kadar heyecanliyim o ilkinde daha heyecanlıydı alıştı adam:))Kızlar merhaba. Herkes bebeğini sağ Salim kucağına alır inşallah. Bugün öğrendim ikinci çocuğum olacak allah nasip ederse. Heyecanlıyım planlı olmadı ama istiyordum. Ne bileyim garip duygular. Kasık ağrımdan anladım. Mart annesimiyim yoksa bir Nisan şakasımı olacak belli değil tam arada bir tarih
Duyaris canim allahin izniyle. Merak etme boyle olmsuz duygular her kesde oluyo. Insallah her sey guzel olur. Burda heycanli heycanli bebislermizin resimlerni paylasip yorumlar yaparis..7 bitti 8. haftanın içindeyim 4 haziran son adet tarihim bakalım inşallah duyamayacağım diye korkuyorum
Canim ne guzel kalp atislarni duymussunuz. Sag salim kucagna almakta nasip olsun. Korma boyle olur olmaz seyle benimde aklima geliyo dinliyorum kendimi surekli bisey oldu olucak gibi oluyo. Ay aklima neler neler geliyo. Ama bunlari dusunmeyelim keyfini cikartalim.Iyi akşamlar kızlar ben minigimin kalp atışlarını gördüm ama doktorum dinletmek istemedi bebise zararı olur dedi
Haftaya diyacaz insallah ama ben çok huzursuzum sanki allah korusun kalbi durdu sanıyorum bayilacak gibi oluyorum
Nasıl anlatabilirim bunu
dogru canim iyememk daha zordur boyle bas donmesi falanda katilinca uzerine.. hamilelik kolay dil. Sag salim elimize almak nasip olsun insallah.Ins almazsin ama yiyememekte kotu surekli acim ama yiyemiyorum.yiyemedigim icin tansiyonum cok dusuk.duvarlardan tutunarak yuruyorum gozlerim karariyo ellerim titriyo
Bugun doktor gel demisti gitmedim persembe gidicem diye ins bi care bulur bu gidisata
İnşallahbın da öyle sıkıntıların olmaz. Rahat bir hamilelik geçirirsin.Cuma dedıler yok bgunde cıkmamış yarın arayın dedıler bakalım yarına cıkar umarım .ben o taşıma zorlugunu ggormedım ama varya oyyy aklıma geldıkce kotu olurum son hafta cektgm bel sancısı herşeye bedeldi ya tam belımn ortasına bı sancı otrdu dogum olmasın dıe ılaç kullanıodum doktr artık bırak o ılacı dedı ilacı bir bıraktım o sancı belıme bır oturdu suyum gelene kadar tam bır hafta bir sanıye bıle kesılmedı ya ınan abartmıorum gezdım olmadı yattım olmadı otrdum olmadı artık yalvarıodum doğsun artık çıksın artık dıe
40 tan büyük çıktı değerim. Bilemedim dr a sorarım bugün kullanmam folik asit gerekirse bi kaç gün sonra tekrarlatırım ama.Bende uzun zamandır folik asit kullanıyordum 20 falandı değer. İnternete baktım fazlası da zararlıymış. Kafam karıştı. Özellikle sentetik olduğu için. Ben bu yüzden Solgarın folatını aldım. Senin kaç değer
Hormon testinde folat diye geçiyor.Nasıl yazıor tahlılde dırek folık asıt dıemı
Bilmem valla kan testi yatırsam mı ki ya da dr a mı gitsem. Ama ben çok düzenli adet oluyordum bir de kaza kurşunu da var biliyorum bu da test adeti 3 gün geçinceSana bişey soyleymmı tabı senınkı oyle degıldır ınsallahda ben de gecen yıl bayramda adet olmadım test yaptım sılıkten bıraz koyu cıktı çift tabı ben ole senın gbı sabrlı degılmdr bı kaç gun sonra gttım kan verdım ve negatf megerse kist varms tekrar soyluyorum sen hamılesın tabıkı
Biliyorum o süreci canım meşakatli bir süreç erken doğumunda komplikasyonları ve riskleri var rabbim zamanında Doğum nasip etsinAmin canım sağolasın ilk gebeliğimde bebeğimi erken aldılar küvez süreci vs yıpratıcı oldu hala kontrollere gidiyoruz korkum aynı şeyleri yaşamak. Umarım olmaz erken Doğum çok riskli bi durum
Hayırlı olsun amin.Merhaba kızlar benim de son adet tarihim 5 Haziran. Bugün itibariyle 8. Haftaya girmiş bulunuyoruz. Allah herkese yavrusunu sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun cnm. Bence emzirme konusunu başka bir dr a sor. Tandem emzirmeyi destekleyen bir dr mesela. Çünkü bebeğin çokküçük.Hayirli aksamlar hanimlar ben de hamileligimi bugun ogrendim. Hala soktayim inanamiyorum. 3. Yavrum geliyor ilk ikisinde uzun tedavi surecleri yasadim yillarca bekledim. Ama iste Rabbim hic beklenmedik bir anda nasip etti.daha kasimda bebegimi kucagima almistim suan 8 aylik ve resmen abla olacak. En son adet tarihim 5 mayis ama nasilsa gec döllenme olmus galiba 11. Hafta olmasi gerekirken 6+1 dedi doktor.
Kizimi emziriyorum onu da kesin dusuk tehlikesini arttirir dedi ona cok uzuluyorum
Tesekkur ederim senin de hayırlı olsun gebesin canım. Test yaptırmadın mi daha geç kalmışsın hemen yaptır bence. Iyi sabrediyorsun valla ben adet günüm gelmeden yaptirmistimBilmem valla kan testi yatırsam mı ki ya da dr a mı gitsem. Ama ben çok düzenli adet oluyordum bir de kaza kurşunu da var biliyorum bu da test adeti 3 gün geçince
Selam herkese. Ben ogrendigim de okdr tesadufen ve erken ogrendim ki daha bu sayfa yoktu meydan da. 1 numara bu hafta 2 yasina girdi. 2. Icin plan seneyeydi beklemeden kacak geldi halbuki totalde 3kez ancak regl olabildim. Hamilelik emzirme ustune duzelmeyen hormonlar hatta yine 1 ay gecikti diye dr a gittim ki kese bile yok ama kan da 2800 beta hcg cikinca anladik. O kadar istemiyordum ki alerji sorunum cikti ilkkez su yasimda alerji kronik kurdesene cevirdi surekli kasiniyorum ona care ararken isten ciktim is bakiyorum daha 1 ay dolmadan hamileligimi ogrendim. Kader kismet. Kasintilar icin kullandigim ilacla hamilelik birleşti bulantili uykulu igrenc bi doneme girdim en son gittim kese gorundu bidaha kalp dinlemeye bile gitmedim. Ilkinde ne hevesler ne konusmalar ne planlar donuyordu 2. Ye haksizlik oluyor daha simdiden sanki umarim devami boyle olmaz. Bu arada kizim da anne calismiyor evde ilgi isterken alisik olmadigi sekilde surekli yatan bi annesi var. Ona da hem.uzuluyorum hem ustume geldikce daha.hoyrat davraniyorum. Bolca tv telefon veriyorum. Eskiler ne yapiyormus aklim.almiyor. su hastaligim bari olmasaydi... bu arada kizima hamileyken boyle bi grupta tanisip bulusup su an surekli gorusup bulustugumiz saglam dostluklar kurdugumuz bi arkadas grubumuz var. Hatta yarin da toplu dogum gunu yapicaz bebelerimize. Kader arkadsligi guzel paylasim ve dostluklara vesile burayi hic kucumsemeyin!
Hayırlı olsun canım benimse haftaya 2 yaşına girecek kızım var. 2016 ağustos annelerindeydim benim ordan güzel dostluklarım oldu. Hala devam eden görüştüğüm. Benimki der kaza oldu önce üzüldüm sonra kabullendim. Çok takma kafana büyüyünce çok rahat edeceksin ben 34 yaşındaolacağıö 2. Doğunca önümüzden iyi tarafından bakmaya öçalışıyorum. Birbirlerine arkadaş olurlar. Kardeş güzel bir şey benim de koz kardeşimle aramda 1.5 yaş var ve her şeyim o.Selam herkese. Ben ogrendigim de okdr tesadufen ve erken ogrendim ki daha bu sayfa yoktu meydan da. 1 numara bu hafta 2 yasina girdi. 2. Icin plan seneyeydi beklemeden kacak geldi halbuki totalde 3kez ancak regl olabildim. Hamilelik emzirme ustune duzelmeyen hormonlar hatta yine 1 ay gecikti diye dr a gittim ki kese bile yok ama kan da 2800 beta hcg cikinca anladik. O kadar istemiyordum ki alerji sorunum cikti ilkkez su yasimda alerji kronik kurdesene cevirdi surekli kasiniyorum ona care ararken isten ciktim is bakiyorum daha 1 ay dolmadan hamileligimi ogrendim. Kader kismet. Kasintilar icin kullandigim ilacla hamilelik birleşti bulantili uykulu igrenc bi doneme girdim en son gittim kese gorundu bidaha kalp dinlemeye bile gitmedim. Ilkinde ne hevesler ne konusmalar ne planlar donuyordu 2. Ye haksizlik oluyor daha simdiden sanki umarim devami boyle olmaz. Bu arada kizim da anne calismiyor evde ilgi isterken alisik olmadigi sekilde surekli yatan bi annesi var. Ona da hem.uzuluyorum hem ustume geldikce daha.hoyrat davraniyorum. Bolca tv telefon veriyorum. Eskiler ne yapiyormus aklim.almiyor. su hastaligim bari olmasaydi... bu arada kizima hamileyken boyle bi grupta tanisip bulusup su an surekli gorusup bulustugumiz saglam dostluklar kurdugumuz bi arkadas grubumuz var. Hatta yarin da toplu dogum gunu yapicaz bebelerimize. Kader arkadsligi guzel paylasim ve dostluklara vesile burayi hic kucumsemeyin!
Evde yaptım canım dr da lan teati yaptırmadım.ikinci olunca öyle çok da sabırsız olmuyorsun.Tesekkur ederim senin de hayırlı olsun gebesin canım. Test yaptırmadın mi daha geç kalmışsın hemen yaptır bence. Iyi sabrediyorsun valla ben adet günüm gelmeden yaptirmistim
Kabızlık hissim bile yok canım yani hani o duygum hiç yok öyle düşün çok acaip ya.Hamılelıkte kabızlık oluo dıe bılıorum bıde az beslenıosan olabılır ama yınede doktoruna danısmalısın