Ya, bilmiyorum 6. Hastalık mı... geçti ateşi ama huy değiştirdi. Kucaktan inmiyor. Kendi kendine oynamıyor. Bakalım.Aft yapmaz canım, aynı şey değiller diye biliyorum.
6. hastalık uçuktan oluyor evet.
Burnu tıkalı oluyor olabilir mi?Benimki de aynen öyle baba da skainleşmiyor beni istiyor. 1 haftadır felan uyumadan önce ağrı kesici ve aferin veriyorum öyle uyanmıyor. Acaba bir yeri m ağrıyor bilmiyorum ki. Bugünlerde burnu akıyor felan ama çok önceden beri bu ağlama krizi başlamıştı. Valla ilacı kesmem laızö en çok hasta diye başlamıştım gece uyanmaları bitti ilaçtan mı nedir bilmiyorum ama ilacı bırakmaya korkuyorum şimdi dd
Aynı dediklerini yaşadık aslında. Ben de döküntü neden diye düşündüm. Göbeğinde ve sırtında döküntü vardı 2-3 gün.Olabiliyor canım maalesef, 6. hastalık deniyor. Bizde 2 defa oldu ama ikincisi çok hafif geçti. Genelde ikinci defa olmazmış ama bize denk geldi. Ilaci fln yok zaten, kendi kendine geçiyor, çok hafif döküntü yapabiliyor 3 günden sonra.
Aynı dediklerini yaşadık aslında. Ben de döküntü neden diye düşündüm. Göbeğinde ve sırtında döküntü vardı 2-3 gün.
ateş de 3 gün sürdü. Huysuzluğu 1 haftadan az uzun sürdü.
6. Hastalikta kanda enfeksiyon olmuyomus canim bu döküntüler antibiyotikten dolayi olmus olabilir. Sadece hastanede mi verildi antibiyotik evde de kullaniyor musun ? Doktoru bilgilendir istersen benim oglum da 7 aylikken antibiyotik kullandi boyle oldu doktor alerji yapmis dedi ve degistirdi hemen antibiyotigi o verdiginde boyle olmadiMerhabalar bende Aralık annesiyim oğlumda da 3 gün ateş oldu dün gece olmadı doktora gitti kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi ama 6. Hastalıktan şüphelendim bende dün sırtında böyle biseyler çıktı bı bakabilir misiniz sizde Eki Görüntüle 2796355
Evde de kullanıyorduk tekrar gittik doktora tam 6. Hastalii değilmiş ama o türden diye söyledi antibiyotigi kesin dedi. Enfeksiyonuna baktık tekrar çok yüksek değil hastalığı atlatinnca düşer o antibiyotik kullanmasına gerek yok dedi.6. Hastalikta kanda enfeksiyon olmuyomus canim bu döküntüler antibiyotikten dolayi olmus olabilir. Sadece hastanede mi verildi antibiyotik evde de kullaniyor musun ? Doktoru bilgilendir istersen benim oglum da 7 aylikken antibiyotik kullandi boyle oldu doktor alerji yapmis dedi ve degistirdi hemen antibiyotigi o verdiginde boyle olmadi
Cok şükür canimgecmis olsun bize de antibiyotik vermediler kandaki enfeksiyon icin gecti gitti şükür sizinde oyle olur insallah rica ederim ne demek bende pek yazamiyorum ama firsat buldukca okuyorumEvde de kullanıyorduk tekrar gittik doktora tam 6. Hastalii değilmiş ama o türden diye söyledi antibiyotigi kesin dedi. Enfeksiyonuna baktık tekrar çok yüksek değil hastalığı atlatinnca düşer o antibiyotik kullanmasına gerek yok dedi.
Yardımın için teşekürler yazamasam da ara ara mesajları okuyorum öyle çok şey öğrendim
Gecmis olsun canim, Simdi durumu nasil?Kızlar bebeklerimiz ateslenmis benim kız da üç gündur ateşli kan vermedik Dr 6. Hastalık olabilir dedi genelde ,4.gun döküntü olur dedi bekliyorum çok zor ama böyle ateş görmedim 40 derece yi gördüm cayır cayır yanıyor kuzum şurup kullanıyoruz beş saatte bir yükseliyor
Cnm ıhlamur verdim çok iyi geldi ateş geçti kırmızı noktalar başladı minik minik Dr 6.hastalik dedi geçmesini bekleyeceğiz çok ağlıyor amaGecmis olsun canim, Simdi durumu nasil?
Umarım tekrarlamaz. Biz doktora gitmedik. Ateş düşürücülerle geçirdik. Doktora telefon edince 4. Gün devam ederse ateş gelin demişti. 4 gün normale döndü.6. hastalık büyük ihtimalle sizinkide. Maalesef biz tecrübesiz bir doktora denk gelip antibiyotik kullandık yok yere.
Huysuzluk bizde de devam etmişti bir süre. Umarım yine olmaz.
Bizimki de buna benziyordu.Merhabalar bende Aralık annesiyim oğlumda da 3 gün ateş oldu dün gece olmadı doktora gitti kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi ama 6. Hastalıktan şüphelendim bende dün sırtında böyle biseyler çıktı bı bakabilir misiniz sizde Eki Görüntüle 2796355
Evet hepsinin ateşi aynı döneme denk geldi hay allah.evet sızın 6. hastalık degıl bız 10 gun once gecırdık hıc ıshal olmadı. bu sıralar cogu bebek ateslendı Allah korusun hepsını.
bir de korona zamanı ınsan daha da korkuyor.
Geçmiş olsun canım.Kızlar bebeklerimiz ateslenmis benim kız da üç gündur ateşli kan vermedik Dr 6. Hastalık olabilir dedi genelde ,4.gun döküntü olur dedi bekliyorum çok zor ama böyle ateş görmedim 40 derece yi gördüm cayır cayır yanıyor kuzum şurup kullanıyoruz beş saatte bir yükseliyor
Sağol kuzum çok az kızarıklık var huysuzluk var gün boyu buna hamdolsunGeçmiş olsun canım.
Yarına geçer inşallah o da.Sağol kuzum çok az kızarıklık var huysuzluk var gün boyu buna hamdolsun