- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Evet canım en geç 12 günde çıkar ama bazısı 15 gün sonra anca öğreniyoranladım canım zaten döllenme olunca 10 gun sonra varsa kanda kesin çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım en geç 12 günde çıkar ama bazısı 15 gün sonra anca öğreniyoranladım canım zaten döllenme olunca 10 gun sonra varsa kanda kesin çıkar
ama senin testin pozitif gibi kac dk içinde cikti ikincisiEvet canım en geç 12 günde çıkar ama bazısı 15 gün sonra anca öğreniyor
5-7 dk arası zaten sonrası olmaz en gazla 10 dkama senin testin pozitif gibi kac dk içinde cikti ikincisi
Hadi inşallah bu sefer güzel haberi alırız5-7 dk arası zaten sonrası olmaz en gazla 10 dk
Amin canımHadi inşallah bu sefer güzel haberi alırız
evet kuzum
canım ya vardır inşallah5-7 dk arası zaten sonrası olmaz en gazla 10 dk
işk sana yazarım varsacanım ya vardır inşallah
Bizim 6 disimiz oldu ve hala yolda varevet kuzum
bizde 6 yaptık canım seninkinin uykusu nasıl sabah ezanina kalkiyo benim kızBizim 6 disimiz oldu ve hala yolda var
Bizim uykuya pek yansımadı allaha şükür gündüz mız mizliyor ama yinede 3 uykumuz var uykusuzluğa tahammullumuz yok bizim allah senin kızın gözünede uyku versinbizde 6 yaptık canım seninkinin uykusu nasıl sabah ezanina kalkiyo benim kız
amin canım insallah yaBizim uykuya pek yansımadı allaha şükür gündüz mız mizliyor ama yinede 3 uykumuz var uykusuzluğa tahammullumuz yok bizim allah senin kızın gözünede uyku versin
Yerim onu ya maşallahAnne dedi
Aaaeenneeaaaa diye diye geziniyor cücük kafa oğlum ❤ ben güldükçe daha çok söylüyor ❤
Maşallah .İpeğin daha hiç çıkmadı dişi.Dişsiz kızım.Bizim 6 disimiz oldu ve hala yolda var
Çok geçmiş olsun ..Sağolun arkadaşlar 38. 3 dü duş aldırdım ateş düşürücü şurup verdim şimdi iyi gibi uyuttum gece nöbetteyiz
Canim Sen nasilsin, test yaptirdin mi tekrar?Çok geçmiş olsun ..
kızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum
İkinci var canım bak bide böyleÇok silik gibi geldi bana, fotoğraftan mi öyle görünüyor bilmiyorum ama tek çizgi gibi.