Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlayan güldü hemen
Anladım canımKan tahlili veremedik sağlık ocağı makinemiz bozuk dedi çocuk hastaneside kapanınca kan damlası hiç vermedim ben kansızlık olur diye korkuyorum bide su içmiyor benim kuzu bezleride dolmuyor hiç onun için canım
Anlayan güldü hemen
Kızlar ya sizin bebeklerde artık canavara dönüştü mü Heryerden tutup kalkıyor hep tehlikeli işler peşinde oyuncaklar ilgisini çekmiyor. Asla banyoda küvette oturmuyor ayaga kalkıyor tek basıma banyo yaptıramaz oldum. Altını bile değiştirtmiyo sırtımdan ter akıyo her altını açmamda. Bugun annem banyodan sonra üzerini giydirdi ben duşa girdim çıkınca kadın diyorki Allah canımı aldı altını bezleyip üzerini giydirene kadar diyo Allahtan yaz bi çıtçıtlı giyiyor zaten kışın napcaz bilmiyorum
Hahaha bazı şeyleri unutmuyorum valla aslında hafızam çokta iyi değil amaSenin hafızanin da maşallahı varmış canım
Ben bile unutmuştum öyle dediğimi
Cok zor alt değiştirmek ya eskiden cok hosuna giderdi altını acınca akıllıca yatardı şimdi durmuyor cimcime Bende oyuncak top falan koyuyorum küvete ama yok illa tutunup ayaga kalkacak hanımefendi hiç oturmaz oldu bide şimdi koltuktan tutunarak yürümeye başladı gezip duruyoEvet canım Uzay da öyle, geçen bi tekme attı altını değiştirirken kaburgam çatladı sandım. 2 gün ağrıdı. Annemi kanepeden düşürdü aynı gün. Altını değiştirmek için güçlerimizi birleştiriyoruz evde. Eğer çişse ayakta değiştiriyorum, kakaysa babam bacaklarını tutuyor, annem oyun oynatıyor ben silip süpürüyorum alt kısmı hemen. Banyoyu leğene su doldurup oturtarak yaptırıyorum, toplarla oynarken halloluyor hemen. Ama şimdi yeni yeni keşfettikleri için çok heyecanlilar, kışın biraz daha sakin olurlar diye düşünüyorum. Umarım yani
Doğum günün kutlu olsun canım. İnşallah sevdiklerinle hep bir arada olacağın bir yaşın olur. Benim de doğum günümde eşim yanımda yoktu. İnsan eksik hissediyor kendini ama mecburiyetlerdense yapacak bir şey yok. Rabbim sağlık sıhhat versin de gerisi hallolur bir şekilde. Bir an önce kavuşursunuz inşallah eşinleKızlar bugun benım dogum günüm eşim yanımda yok cok özledim onu
Evet canım insan kendini eksik hissediyor gerçekten keske oda olsaydı ama saglık olsun dediğin gibi napalım. Çook teşekkür ederim iyi dileklerin için çok sagol ❤❤Doğum günün kutlu olsun canım. İnşallah sevdiklerinle hep bir arada olacağın bir yaşın olur. Benim de doğum günümde eşim yanımda yoktu. İnsan eksik hissediyor kendini ama mecburiyetlerdense yapacak bir şey yok. Rabbim sağlık sıhhat versin de gerisi hallolur bir şekilde. Bir an önce kavuşursunuz inşallah eşinle
Kızlar bugun benım dogum günüm eşim yanımda yok cok özledim onu
Dogum gunun kutlu olsun canim. Prensesin ile nice mutlu, saglikli yillariniz olsun. Esin 1 ayligina gitmisti askere diye hatirliyorum. Kac gun kaldi kavusmaniza?Kızlar bugun benım dogum günüm eşim yanımda yok cok özledim onu
Çook teşekkür ederim canımm aminn..Zaten hep tehlikeli şeyler yapıyolar canım Ayla da hep ayakta durmak istiyo annemdeyim şimdi annem tutuyor ben yıkıyorum eve gidincede eşimle yıkarım heralde önceden ne güzel oturur küvette akıllıca dururdu suyu seviyor ama şimdi ayakta durmsyı daha çok seviyorAyla- cnm doğum günün kutlu olsun Allah kavuştursun tez zamanda eşinle seniBanyoyu bizimki artık ayakta yapıyo tehlikeli biliyorum ama napim duşakabine tutunuyo bende yıkıyorum tabi bi elim tetikte sürekli bi ayı geçkin ayakta yıkanıyo hanfendi
Teşekkür ederimm canımm Aynen bende Aylaya sarılıyorum çok özlüyor insan biz ilk defa bu kadar ayrı kaldık evlendikten sonra çok zor oldu..Nice senelere canım doğum günün kutlu olsun
Benim de eşim uzakta, çok özledim can yarimi. Onu özledikçe Uzaya sarılıyorum. Geçecek bu günler...
Çok teşekkür ederimm insallah canım hepimizin.. Evet canım 17 gün kaldı gün sayıyorum günlerde geçmiyor sankiDogum gunun kutlu olsun canim. Prensesin ile nice mutlu, saglikli yillariniz olsun. Esin 1 ayligina gitmisti askere diye hatirliyorum. Kac gun kaldi kavusmaniza?
Yeni evli olmak boyle bir sey galiba .Çok teşekkür ederimm insallah canım hepimizin.. Evet canım 17 gün kaldı gün sayıyorum günlerde geçmiyor sanki
evet galiba benimki haftalarca iş için gidiyo valla dinleniyorum evdeYeni evli olmak boyle bir sey galiba .