2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizimki tek kademeli cnm ama baya aşağıda sarkıyodu ama düşecek kadar yetişMiyodu demek boyu uzadı😂
Anladim maasallah ona annesi yani diyor ki bıdık :"Anne bana yeni geniş yatak alin."Benimki de surekli yanlara çarpıp duruyor dönerken. En iyisi eski usul yer döşegi ama kiş geliyor işte.😊

Anladim maasallah ona annesi yani diyor ki bıdık :"Anne bana yeni geniş yatak alin."Benimki de surekli yanlara çarpıp duruyor dönerken. En iyisi eski usul yer döşegi ama kiş geliyor işte.😊
Aslında baya da geniş yatağı ama haklısın teyzesi değişiklik yapma vakti geldi☺️Eski usul yerde yatsa yuvarlana yuvarlana başka odada bulurum artık😂

Ay kızlar umayın bir vakasını daha anlatayım size. Zaten mama sandalyesinde artık asla durmuypr ayağa kalkıyor demiştim ya. Geçen mutfaktayım koydum mama sandalyesine 2 dakika dursun bulaşıkları makinaya atayım dedim ya sadece 2 dakika. O sırada bir yandan kendisini oyalamak için seslet çıkarıyorum işte kedi köpek sesleti bilmem ne aman dursun diye. Ay ben 2 tane bulaşık dizene kadar kalkmış ayağa ve düştğ güm diye yere hemde parkeye. Ödüm koptu ya 2 saniye bulaşığı dizerken gözümğ ayırdım hemen kalkmış düştü. Çok korktum da çok ağlamadı sonra hemem devaö etti yaramazlığa. Koştu gitti banyoya peçete ve klozetim içine girişti 😂allahım delircem ya 2 saniye önce düşen kendisi değildi sanki😂yemi favorisi klozetin içi elini sokuyor ya manyak. Birde tuvalet kağıdı kopartıp yemece... 😥😥
Hahahaha cimcime yaa benim kız da çok yaramazlaştı ama Umay kadar değil Ayla da çöp kocasını karıştırmak istiyo kapağını açıp diğer elini içine sokup birşeyler cıkarmaya çalışıyo çok yaramazlaştılar ya bir saniye gözünü üstünden ayırmaya gelmiyor

Kızlar alya bugün sabah yine erkenden kalktı bende park yatağında oyalansın biraz daha kesitireyim dedim gözüm aralıklı yani sen eğil pat park beşikten düş ama nasıl bi düşme ödümüz koptu boynu altında kalabilirdi yaaa tesr düştü takla atarak yani sırtının üstüne düştü çok feciydi nolacak böyle yaaa. Birde kızlar ben alya ya günde en az dört kere 150cc mama veriyorum dr dedi diye ve halen kilosu sabit valla napıcam bilmiyorum 10aylık olacak halen sekiz kilo değil😞😞😞

Geçmiş olsun canım, gerçekten çok hareketli senin bu cimcime. Ben de çok korkuyorum düşme işlerinden. Neyse ki bir şey olmamış. Düşecekler yapacak bir şey de yok, her saniye tutmak mümkün değil. Kilo alacak elbet ama uğraştıracak seni o belli oldu.

Kizlar uyku tulumu kaç tog olmali bileniniz var mi ? Malum kış yaklaşıyor üstünü asla örtmez Selim

Kizlar uyku tulumu kaç tog olmali bileniniz var mi ? Malum kış yaklaşıyor üstünü asla örtmez Selim

Canım ben 1,5 tog aldım. 20-23⁰ derece için uygun diye yazıyor. Genel tog karşılıkları şöyleymiş,

0.5 Tog: Sıcak havalarda ve 24-27C

1,0 Tog geçiş: Sıcak havalarda ve 20-24C

2.5 Tog: Bütün yıl için ve standart oda sıcaklığı 16-20C

Canım ben 1,5 tog aldım. 20-23⁰ derece için uygun diye yazıyor. Genel tog karşılıkları şöyleymiş,

0.5 Tog: Sıcak havalarda ve 24-27C

1,0 Tog geçiş: Sıcak havalarda ve 20-24C

2.5 Tog: Bütün yıl için ve standart oda sıcaklığı 16-20C
Tog degeri arttikca kalınlaşıyor saniyordum ben tam tersi miymis 😱 nerden aldin peki canim kış icin yeterli olur mu sence

Tog degeri arttikca kalınlaşıyor saniyordum ben tam tersi miymis 😱 nerden aldin peki canim kış icin yeterli olur mu sence

Evet doğru biliyorsun, tog arttıkça kalinlasiyor, sıcaklık azalıyor. E bebekten aldım geçenlerde konuştuk buradaki arkadaşlardan da alan oldu. Fiyatı da uygun canım bi bak derim. 78tl civarında.

Ee sende onu demek istemissin zaten ay allahim kafam durdu resmen 😅evimizin ısısı 20 derecenin altına düşmez 22 falan olur kışın bizede 1,5 tog yeter mi ki

Evet doğru biliyorsun, tog arttıkça kalinlasiyor, sıcaklık azalıyor. E bebekten aldım geçenlerde konuştuk buradaki arkadaşlardan da alan oldu. Fiyatı da uygun canım bi bak derim. 78tl civarında.
Tamam canim cok sagol bakacagim ilk firsatta 🤍

Selam kızlar yine uykusuz bir gecedeyim.Kızım iyice cıldırdı resmen. geceleri uykusundan ağlayarak uyanıyor emzirmeye çalışıyorum memeyi almıyor emzik veriyorum almıyor ağlama krizlerine giriyor kucağımdan attırıyor kendini Hiç bir şekilde sakinleşmiyor nasıl olurda uykusundan bu şekilde uyanır aklım ermiyor.Bir sorunu var da biz mi anlamıyoruz 9 aylık bebek böyle olmamalı ya :KK43:( gerçekten artık çok üzülüyorum :KK43:

Selam teyzeler.ben yiğit mirzanın kardeşi 🥰
Masallah, saglicakla gelsin minik.🧿
Kızlar alya bugün sabah yine erkenden kalktı bende park yatağında oyalansın biraz daha kesitireyim dedim gözüm aralıklı yani sen eğil pat park beşikten düş ama nasıl bi düşme ödümüz koptu boynu altında kalabilirdi yaaa tesr düştü takla atarak yani sırtının üstüne düştü çok feciydi nolacak böyle yaaa. Birde kızlar ben alya ya günde en az dört kere 150cc mama veriyorum dr dedi diye ve halen kilosu sabit valla napıcam bilmiyorum 10aylık olacak halen sekiz kilo değil😞😞😞
Gecmis olsun canim. Bebekler bu donemde cok tehlikeli oluyorlar. Ben de dustugu zaman kendimi cok kotu hissediyorum. Allah butun bebekleri korusun 🤲🤲.

Selam kızlar yine uykusuz bir gecedeyim.Kızım iyice cıldırdı resmen. geceleri uykusundan ağlayarak uyanıyor emzirmeye çalışıyorum memeyi almıyor emzik veriyorum almıyor ağlama krizlerine giriyor kucağımdan attırıyor kendini Hiç bir şekilde sakinleşmiyor nasıl olurda uykusundan bu şekilde uyanır aklım ermiyor.Bir sorunu var da biz mi anlamıyoruz 9 aylık bebek böyle olmamalı ya :KK43:( gerçekten artık çok üzülüyorum :KK43:
Canim dis mi cikartiyor acaba? Bir dr na danissan sana fikir verebilir.

Bizim bugun 9. Ay kontrolumuz vardi. Asi yapilacaktir diye dusunuyordum ama 9. Ay asisi yokmus burda. Boy, kilo ve bas cevresini olctu. Genel muayene yapip gonderdi. 12. Ay kontrolunden 1 hafta once genel kan tahlilini yaptir dedi.

X