2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende bugune kadar hep eksi tuzlu seyler isterdim ama bugun acayip fıstıklı cikolatali pasta istiyorum

Ne guzel bnm yas 28 tup bebek yontemiyle 4 senenin ardina oldu minik..bnce hiicc takma laf soleyenleri derslerin de hakkindan geliyormussun daha ne olsn :) Rabbim kuvvet verir merklanma kuzum..saglikla al kucagina
Cok sagol canim benim insallah hepimiz saglıkla alirirz kucagimiza. Simdi de bu muayeneler arasi zaman gecmiyor niye ayda 1 cagirirlar ki

Cok sagol canim benim insallah hepimiz saglıkla alirirz kucagimiza. Simdi de bu muayeneler arasi zaman gecmiyor niye ayda 1 cagirirlar ki
Evt yaa yil gibi geliyoo bnm 2. Kontrol yarn iki hafta gecmedi bildiginn bi ayi nasi geciririm hic bilemedimm :) saglikli olsunlar da insallah bekleriz :)

Merhaba kızlar,

Bu ara iş yeinde cok yogunum size zaman ayıramıyorum. Umarım herşey gönlünüzce gidiyordur. Öptüm...Bu cuma bende devlete gdeceğim. birde devlette kaydım olsun. Son dakika ne yapacagımı sasırıp kalmayım diye.

Sabah aksm 2ser tane fitil olarak 2 gunde bir de igne seklinde kullaniyrm progestani cnm..tup bebek yontemiyle oldu dr normal dedikce benm elimden bisi gelmiyr..bakalim yarin kontrolumuz var doru durust aciklama yapar umarm
Canım estrofem de kullanıyor musun

Bende geçen haftadan beri hamile taytı giyiyorum patlamak üzereyim iç çamaşırın bile hamileler için olanindan normali çok canımı yakiyor

Onuda kullaniyrm tatlim transferden beri kullandigim ilaclar var hala devam ediyr yarin icin bazilarini kesecegini soylemisti neleri keser bilmiyrm akinti oldugundn dolayi..
Akıntı bende de var cronine jel kullandığımdan ona bağlıyorum
Cumartesi kontrolüm var bakalım
Midem artık dayanmıyor haplara

Akıntı bende de var cronine jel kullandığımdan ona bağlıyorum
Cumartesi kontrolüm var bakalım
Midem artık dayanmıyor haplara
Senindemi tup bebek kuzum..akinti kahverengi sekildemi seninde..ya az az ama geliyo yani iste o da bnm icimi rahat birakmiyr tabiki bakalim hayirlisi Allahtn

Onlara ne yaa. Bakabildikten sonra kalabalık aileden güzel birşey varmıdır hayatta salla milleti zaten negatif şeyler söylemeye bayılıyolar.

Yüksek bel giyebiliyorum ama düşük bel beni de çok rahatsız ediyor tam üstüne geliyor gibi oluyor. Bende bir hamile kot aldım yüksek bel pantalonlarla giyiyorum. Sen nasıl rahst ediyosan önemli olan o bence

Evet çok doğru söylüyosun rahatlık önemli yüksek bellerde rahatsız etti beni

Evet çok doğru söylüyosun rahatlık önemli yüksek bellerde rahatsız etti beni
Ben az önce bir tane hamile kot pantolonu, 2 tane tişört, 2 tane sütyen aldım. Yaşadığım ülkede çok pahalı hamile tekstili, bi markete gelmiş fiyatlarda acayip iyiydi bende en azından birkaç parça alayım dedim. Çok rahatsız ediyorsa hamile tekstiline geç, kan akışı açısından rahat giyinmek lazımmış çünkü.

Bende birkaç kitap almak istiyorum,seninkinin yazarı kim canım kitabın adı ne
ayşe öner ve emre uysal birde canan karatayın hamilelikte beslenme kitabı ama ona şuan için uyamıyorum
bende skiny jeanslerimi giyemiyorum
Hamile pantolonu aldım tekrar sipariş verdim hatta

Güzel günlerde kullanın evet rahat giyinmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…