16 martta kendi doktoruma gitmiştim en son. Ama 10 gün önce arkadaşımın yanina kan vermeye gittiğimde de bakıldı. 10 gün oldu yani. Ama yine de duramıyorum. Her hafta bakılsa ya işte

benim bulantılarım azaldı. Hatta 4 gündür yok . Ama birdenbire kusuyorum 3 gündür. Zamanı yok. Pat diye geliyor. Senin hep böyle devam eder inşallah. Herkes farklı işte.
Sağlıkla ilerler inşallah gebeliğimiz. Bebişlerimiz sağlıklıdır inşallah.
Ben kilo almadım hiç canım. Ama göbek çevrem de bi büyüme var. Önceden var olan göbeğim de var maalesef. Göbeğin alt kısmı büyüyor. Farkediyorum. O yüzden kotlarım sıkıyor beni. Normalde de dar giyerdim ama kan akışını engeller diye kesinlikle giymiyorum. Hepsi düşük bel bi de . Haftasonu da o kadar çok şişkinliğim vardı ki 5 aylık hamile gibiydim. Böyle günler için bi tane pantolon aldım o yüzden. Senin de bulantılar geçince illaki kilo alacaksın canım. Tez zamanda geçer inşallah bulantıların.
Maşallah kuzum. 6 kilo diye düzeltmişsin ama çok olmuş biraz. Bundan sonrası dengeli olur inşallah. Çok kilo iyi değil tabii ki ama sağlıklıysanız bebişle , sorun olmaz canım.
Faydası olur inşallah kuzum. Havalar ısınsın , yürüyüş yaparsın bol bol. Doğuma yakın arttırırsın zaten. Hepimizin yapması lazım hatta :)
Hayırlara vesile olsun inşallah

bilinçaltı işte
Kolaylıklar diliyorum canım. Aman dikkat yine de :)
İnşallah iyidir bebişlerimiz kuzum. Hepimiz merak içerisindeyiz valla :))
Tombi olursa normal doğumun zorlaşır ama. Bence sağlıklı olsun zayıf olsa da olur

Ben yediklerimden bahsedeyim biraz.
Her gün 3 ceviz, 10 civarı badem 10 civarı fındık yiyorum. 1 tane elma yerim. Bunun yanında farklı meyveler de yiyorum. Yoğurt ve süt pek yok hayatımda maalesef. Ama her sabah kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurtam olur. Bunlar rutin olanlar.
Haftalık olarak , baklagil, sebze, beyaz et, bi kaç gün kırmızı et yerim mutlaka.
Maşallah senin yavruna canım. Normal mi doğurdun acaba ?
Ben düşük bellerin düğmesini , fermuarını açarsam rezil olmam mümkün :))) düşmeseler bile bacağımı sıkıyorlar. Kan akışına engel diye giymiyorum bu yüzden.
Pantolon istediğin gibi çıkar inşallah canım. Ben de mavinin sitesine baktım ama göremedim .
Hamile pantolonu değil mi canım?
Bacağımı sıkarlar diye almadım. Bi büyük beden baksam onun da göbek kısmı olmazdı diye vazgeçtim. Ama salaş bi tane vardı onu aldım ben.
Instagram kullanıyorsan neslin güngen i aratıp ona bak canım. Çatlak tedavisi uygulayan bi güzellik uzmanı. Öyle bi durum yaşarsam ona gitmeyi düşünüyorum.
Şu an erken canım. Göbek büyümeye başlayınca doktor söyler zaten sana. Ama örneğin benim cildim çok kuru. Kepek gibi döküntülerim olur hep. O yüzden doktor bi şey önerdi ama henüz almadım. İstersen doktorunla konuş bu konuyu gidince .
Bulantı ve kusması çok olanlar yiyemiyor maalesef. Ama onlar geçince güzel güzel yersin inşallah. Bebek her halükarda senden beslenir dediğin gibi canım. Tez zamanda rahata erersin inşallah canım.

( Allah yardımcın olsun inşallah canım. Git acile bence. Biraz rahatlarsın en azından. Böyle olmaz